Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Debutante Vandevyver (39) behaalt top 8-plek: “Doelstelling bereikt”

Debutante Vandevyver (39) behaalt top 8-plek: “Doelstelling bereikt”

Door een verlamming vanwege het syndroom van Guillain-Barré is Laurence Vandevyver pas op latere leeftijd in aanraking gekomen met de paralympische beweging. In Tokio viert Vandevyver op 39-jarige leeftijd dan ook pas haar debuut.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

,

Laurence Vandevyver op de Paralympische Spelen

 1. 06 uur 56. Vandevyver: “Doelstelling is behaald”. “Top acht was de doelstelling en die heb ik behaald”, reageerde Vandevyver na haar eerste race op haar eerste Paralympische Spelen. “Ik denk dat ik daar ook op mijn plaats sta. Dit was erg goed voor mijn motivatie. Ik kan nog grote stappen zetten. Het was super om hier te mogen deelnemen.” “Ik ga nu ook alles geven tijdens de mixed team relay.” Die rijdt Vandevyer donderdag aan de zijde van Jonas Van de Steene en Jean-François Deberg. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Vandevyver: “Doelstelling is behaald”

  “Top acht was de doelstelling en die heb ik behaald”, reageerde Vandevyver na haar eerste race op haar eerste Paralympische Spelen.

  “Ik denk dat ik daar ook op mijn plaats sta. Dit was erg goed voor mijn motivatie. Ik kan nog grote stappen zetten. Het was super om hier te mogen deelnemen.”

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  “Ik ga nu ook alles geven tijdens de mixed team relay.” Die rijdt Vandevyer donderdag aan de zijde van Jonas Van de Steene en Jean-François Deberg.

 2. 06 uur . Vandevyver debuteert met 8e plek . Tijdens haar debuut op de Paralympische Spelen heeft Laurence Vandevyver de 8e tijd neergezet in de tijdrit (H3). De Belgische atlete werkte de 16 kilometer af in 41'07″14. Vandevyver mikte op een plekje in de top 8 voor aanvang van haar individuele tijdrit. De eerste kilometers keek de debutante dan ook de kat uit de boom, waardoor ze bij het eerste tussenpunt als 9e op het bord verscheen. De 39-jarige Vandevyver wilde kost wat kost een top 8-plek bemachtigen en schakelde een versnelling hoger. Aan de meet had ze uiteindelijk nog 4 seconden overschot op de 9e in de eindstand. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Vandevyver debuteert met 8e plek

  Tijdens haar debuut op de Paralympische Spelen heeft Laurence Vandevyver de 8e tijd neergezet in de tijdrit (H3). De Belgische atlete werkte de 16 kilometer af in 41’07″14.

  Vandevyver mikte op een plekje in de top 8 voor aanvang van haar individuele tijdrit. De eerste kilometers keek de debutante dan ook de kat uit de boom, waardoor ze bij het eerste tussenpunt als 9e op het bord verscheen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De 39-jarige Vandevyver wilde kost wat kost een top 8-plek bemachtigen en schakelde een versnelling hoger. Aan de meet had ze uiteindelijk nog 4 seconden overschot op de 9e in de eindstand.

","textStripped":""Top acht was de doelstelling en die heb ik behaald", reageerde Vandevyver na haar eerste race op haar eerste Paralympische Spelen. "Ik denk dat ik daar ook op mijn plaats sta. Dit was erg goed voor mijn motivatie. Ik kan nog grote stappen zetten. Het was super om hier te mogen deelnemen." "Ik ga nu ook alles geven tijdens de mixed team relay." Die rijdt Vandevyer donderdag aan de zijde van Jonas Van de Steene en Jean-François Deberg.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1923315","title":"Vandevyver debuteert met 8e plek ","source":"","time":"??+?","eventTime":1630382400000,"text":"

Tijdens haar debuut op de Paralympische Spelen heeft Laurence Vandevyver de 8e tijd neergezet in de tijdrit (H3). De Belgische atlete werkte de 16 kilometer af in 41'07"14. Vandevyver mikte op een plekje in de top 8 voor aanvang van haar individuele tijdrit. De eerste kilometers keek de debutante dan ook de kat uit de boom, waardoor ze bij het eerste tussenpunt als 9e op het bord verscheen. De 39-jarige Vandevyver wilde kost wat kost een top 8-plek bemachtigen en schakelde een versnelling hoger. Aan de meet had ze uiteindelijk nog 4 seconden overschot op de 9e in de eindstand. ","textStripped":"Tijdens haar debuut op de Paralympische Spelen heeft Laurence Vandevyver de 8e tijd neergezet in de tijdrit (H3). De Belgische atlete werkte de 16 kilometer af in 41'07"14. Vandevyver mikte op een plekje in de top 8 voor aanvang van haar individuele tijdrit. De eerste kilometers keek de debutante dan ook de kat uit de boom, waardoor ze bij het eerste tussenpunt als 9e op het bord verscheen. De 39-jarige Vandevyver wilde kost wat kost een top 8-plek bemachtigen en schakelde een versnelling hoger. Aan de meet had ze uiteindelijk nog 4 seconden overschot op de 9e in de eindstand.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"}],"matchId":"3300742","name":"Laurence Vandevyver op de Paralympische Spelen","status":"LIVE","startTime":"2021-08-23T14:21:00.000+0200","teams":[],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3300742"}}},"title":"Laurence Vandevyver op de Paralympische Spelen","matchID":"3300742","layout":"default","context":"web","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1630400416664","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3300742","interval":10}-->

Advertisement. Scroll to continue reading.
Paralympische Spelen paralympische sporten Laurence VandeVyver wielrennen
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement