Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Colsaerts is de beste Belg in Crans Montana, zege is voor 20-jarige Deen

Colsaerts is de beste Belg in Crans Montana, zege is voor 20-jarige Deen

16:5616 uur 56. Colsaerts finisht net in de top 20. Nicolas Colsaerts is nog net in de top 20 geëindigd in Crans Montana. Op de slotdag liet hij een rondje van 69 slagen noteren, waarmee hij als 18e eindigde in het klassement. Thomas Detry kende na zijn offday van gisteren opnieuw geen topdag. Met 71 slagen bleef hij één slag boven de par van de baan en sluit hij het toernooi af op een gedeelde 27e plaats. De overwinning in Zwitserland was voor Rasmus Højgaard. De Deen bleef vandaag 7 slagen onder par, met 5 birdies en een bogey. Voor de 20-jarige Højgaard is het al zijn 3e toernooizege op de European Tour. .Colsaerts finisht net in de top 20Nicolas Colsaerts is nog net in de top 20 geëindigd in Crans Montana. Op de slotdag liet hij een rondje van 69 slagen noteren, waarmee hij als 18e eindigde in het klassement.Thomas Detry kende na zijn offday van gisteren opnieuw geen topdag. Met 71 slagen bleef hij één slag boven de par van de baan en sluit hij het toernooi af op een gedeelde 27e plaats.De overwinning in Zwitserland was voor Rasmus Højgaard. De Deen bleef vandaag 7 slagen onder par, met 5 birdies en een bogey. Voor de 20-jarige Højgaard is het al zijn 3e toernooizege op de European Tour. 16:5316 uur 53.29-08-2021 29-08-2021. 17:5817 uur 58. Colsaerts en Detry delen 15e plaats . Nicolas Colsaerts is met een sterke derde ronde van 65 slagen van de 60e naar de 15e plaats gestegen in de European Masters (European Tour/2 miljoen euro), die doorgaat op de Crans-sur-Sierre-golfbaan in het Zwitserse Crans Montana. Thomas Detry kende daarentegen een offday. Na een 3e ronde van 74 slagen moest hij 13 plaatsen inleveren. Het Brusselse duo telt 4 slagen meer dan de 24-jarige Amerikaan Sean Crocker, vorige week runner-up in de Czech Masters, en de Italiaan Renato Paratore, die zich vorig jaar de beste toonde in de British Masters. De Italiaanse amateur Pierto Bovari lukte op de 13e hole, een 178 meter lange par-3, een hole-in-one. .Colsaerts en Detry delen 15e plaats Nicolas Colsaerts is met een sterke derde ronde van 65 slagen van de 60e naar de 15e plaats gestegen in de European Masters (European Tour/2 miljoen euro), die doorgaat op de Crans-sur-Sierre-golfbaan in het Zwitserse Crans Montana. Thomas Detry kende daarentegen een offday. Na een 3e ronde van 74 slagen moest hij 13 plaatsen inleveren.Het Brusselse duo telt 4 slagen meer dan de 24-jarige Amerikaan Sean Crocker, vorige week runner-up in de Czech Masters, en de Italiaan Renato Paratore, die zich vorig jaar de beste toonde in de British Masters. De Italiaanse amateur Pierto Bovari lukte op de 13e hole, een 178 meter lange par-3, een hole-in-one.28-08-2021 28-08-2021. 20:4920 uur 49. Ook Colsaerts haalt cut, Pieters out. Nicolas Colsaerts en Thomas Pieters zijn minder goed onderweg in Zwitserland. Na twee dagen is Colsaerts 60e, net goed voor de cut. Thomas Pieters mag zijn boeltje al pakken. Zijn 72e plaats is niet goed genoeg om de cut te halen. .Ook Colsaerts haalt cut, Pieters outNicolas Colsaerts en Thomas Pieters zijn minder goed onderweg in Zwitserland. Na twee dagen is Colsaerts 60e, net goed voor de cut. Thomas Pieters mag zijn boeltje al pakken. Zijn 72e plaats is niet goed genoeg om de cut te halen. 20:0120 uur 01. 20:0020 uur . Detry tweede na twee ronden. Thomas Detry heeft zijn drie weken durende vakantie na de Olympische Spelen goed verteerd. In Crans Montana (Zwitserland) is onze landgenoot tweede na twee rondes van 65 slagen, goed voor -10. Hij moet enkel de Zuid-Afrikaan Dean Burmster voor zich dulden (-11). .Detry tweede na twee rondenThomas Detry heeft zijn drie weken durende vakantie na de Olympische Spelen goed verteerd. In Crans Montana (Zwitserland) is onze landgenoot tweede na twee rondes van 65 slagen, goed voor -10. Hij moet enkel de Zuid-Afrikaan Dean Burmster voor zich dulden (-11). 19:59Thomas Detry is goed op dreef in Zwitserland:. 19 uur 59.Thomas Detry is goed op dreef in Zwitserland:

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement