Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Medaille nr. 2! Manon Claeys pakt brons in de individuele dressuuroefening

Medaille nr. 2! Manon Claeys pakt brons in de individuele dressuuroefening

Manon Claeys heeft België een tweede medaille bezorgd op de Paralympische Spelen. Ze pakte na een knappe oefening brons in de inviduele dressuur. Ze plaatst zich meteen ook voor de vrije kür, die maandag wordt afgewerkt.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

,

Manon Claeys op de Paralympische Spelen

 1. 14 uur 55.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Paralympische Spelen
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Manon Claeys na bronzen dressuurmedaille: “Dit is uniek”

 • 13 uur 14. Brons voor Claeys! Manon Claeys heeft België na het brons van Griet Hoet opnieuw eremetaal geschonken op de Paralympische Spelen. De para-amazone veroverde met haar paard San Dior 2 brons op de individuele oefening (Graad IV) in het dressuur. Claeys legde een knappe oefening af en scoorde 72,853 punten, op dat moment goed voor de tweede plaats na de Braziliaan Rodolpho Riskalla. Er moesten wel nog enkele kleppers hun proef afleggen. Een van die kleppers was de Nederlandse Sanne Voet. Zij leidde haar paard dominant naar het goud. Verder kwam niemand nog over de score van Claeys. Zo is ze bij haar eerste deelname aan de Spelen meteen goed voor een medaille.  Maandag maakt ze ook in de vrije kür nog kans op eremetaal. .

  Brons voor Claeys!

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Manon Claeys heeft België na het brons van Griet Hoet opnieuw eremetaal geschonken op de Paralympische Spelen. De para-amazone veroverde met haar paard San Dior 2 brons op de individuele oefening (Graad IV) in het dressuur.

  Claeys legde een knappe oefening af en scoorde 72,853 punten, op dat moment goed voor de tweede plaats na de Braziliaan Rodolpho Riskalla. Er moesten wel nog enkele kleppers hun proef afleggen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Een van die kleppers was de Nederlandse Sanne Voet. Zij leidde haar paard dominant naar het goud. Verder kwam niemand nog over de score van Claeys. Zo is ze bij haar eerste deelname aan de Spelen meteen goed voor een medaille. 

  Maandag maakt ze ook in de vrije kür nog kans op eremetaal.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 • 13 uur 13. Bekijk de bronzen oefening van Manon Claeys:.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Bekijk de bronzen oefening van Manon Claeys:

 • 13 uur 08. Het was heel warm en mijn paard was wat gespannen. Dan moet je altijd wat compromissen sluiten, want het is en blijft een man, hé. Een medaille is mogelijk, maar het wordt nog spannend. Manon Claeys.

  Het was heel warm en mijn paard was wat gespannen. Dan moet je altijd wat compromissen sluiten, want het is en blijft een man, hé. Een medaille is mogelijk, maar het wordt nog spannend.
  Manon Claeys

 • 13 uur 07. Manon Claeys na haar oefening: “Tevreden gezien de omstandigheden”.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Manon Claeys na haar oefening: “Tevreden gezien de omstandigheden”

 • 11 uur 30. Individuele dressuuroefening. Manon Claeys treedt vandaag aan in de individuele dressuuroefening (Graad IV). Claeys is bezig aan haar eerste Spelen en ambieert een top vijf. Als ze bij de top 8 eindigt plaatst ze zich ook voor de vrije kür, die vindt maandagochtend plaats. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Individuele dressuuroefening

  Manon Claeys treedt vandaag aan in de individuele dressuuroefening (Graad IV). Claeys is bezig aan haar eerste Spelen en ambieert een top vijf. Als ze bij de top 8 eindigt plaatst ze zich ook voor de vrije kür, die vindt maandagochtend plaats.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 • 26-08-2021.

 • 15 uur 24.

  Paralympische Spelen
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Para-amazone Manon Claeys : “Sinds mijn val kijk ik anders naar het leven”

 • Claeys legde een knappe oefening af en scoorde 72,853 punten, op dat moment goed voor de tweede plaats na de Braziliaan Rodolpho Riskalla. Er moesten wel nog enkele kleppers hun proef afleggen.

  Een van die kleppers was de Nederlandse Sanne Voet. Zij leidde haar paard dominant naar het goud. Verder kwam niemand nog over de score van Claeys. Zo is ze bij haar eerste deelname aan de Spelen meteen goed voor een medaille. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Maandag maakt ze ook in de vrije kür nog kans op eremetaal. ","textStripped":"Manon Claeys heeft België na het brons van Griet Hoet opnieuw eremetaal geschonken op de Paralympische Spelen. De para-amazone veroverde met haar paard San Dior 2 brons op de individuele oefening (Graad IV) in het dressuur. Claeys legde een knappe oefening af en scoorde 72,853 punten, op dat moment goed voor de tweede plaats na de Braziliaan Rodolpho Riskalla. Er moesten wel nog enkele kleppers hun proef afleggen. Een van die kleppers was de Nederlandse Sanne Voet. Zij leidde haar paard dominant naar het goud. Verder kwam niemand nog over de score van Claeys. Zo is ze bij haar eerste deelname aan de Spelen meteen goed voor een medaille. Maandag maakt ze ook in de vrije kür nog kans op eremetaal.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1893381","title":"Bekijk de bronzen oefening van Manon Claeys:","time":"??+?","eventTime":1629976380000,"type":"VIDEO","sport":"GENERIC","videoId":"vid-5eca2bc0-7be2-4206-953d-276922a310c1","publicationId":"pbs-pub-e94fdf88-6591-4d8c-b9ce-4a146271f916","assetName":"Dressuur Manon Claeys","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2021/08/26/e16e3018-065e-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/content/sporza/nl/matches/paralympische-sporten/2021-08/manon-claeys-op-de-paralympische-spelen/jcr:content/par-body/timeline/video-e09d7f7a-2f31-41e1-a9e4-c378a81e84e4"},{"eventId":"1893402","time":"??+?","eventTime":1629976080000,"text":"Het was heel warm en mijn paard was wat gespannen. Dan moet je altijd wat compromissen sluiten, want het is en blijft een man, hé. Een medaille is mogelijk, maar het wordt nog spannend.","type":"QUOTE","sport":"GENERIC","url":"","person":"Manon Claeys"},{"eventId":"1893400","title":"Manon Claeys na haar oefening: "Tevreden gezien de omstandigheden"","time":"??+?","eventTime":1629976020000,"type":"VIDEO","sport":"GENERIC","videoId":"vid-552a4dca-b791-42b8-8bed-5f2c8ddde1b6","publicationId":"pbs-pub-e94fdf88-6591-4d8c-b9ce-4a146271f916","assetName":"itv Manon Claeys 210826","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2021/08/26/bee6a1a1-0662-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/content/sporza/nl/matches/paralympische-sporten/2021-08/manon-claeys-op-de-paralympische-spelen/jcr:content/par-body/timeline/video-a9084e65-75de-4a51-bd48-45211a2ec65c"},{"eventId":"1893376","title":"Claeys is voorlopig tweede na haar proef.","source":"","time":"??+?","eventTime":1629972300000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1430833412965683203"},{"eventId":"1893373","title":"Individuele dressuuroefening","source":"","time":"??+?","eventTime":1629970200000,"text":"

  Manon Claeys treedt vandaag aan in de individuele dressuuroefening (Graad IV). Claeys is bezig aan haar eerste Spelen en ambieert een top vijf. Als ze bij de top 8 eindigt plaatst ze zich ook voor de vrije kür, die vindt maandagochtend plaats.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Manon Claeys treedt vandaag aan in de individuele dressuuroefening (Graad IV). Claeys is bezig aan haar eerste Spelen en ambieert een top vijf. Als ze bij de top 8 eindigt plaatst ze zich ook voor de vrije kür, die vindt maandagochtend plaats.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"permalink":"https://sporza.be/artikels/para-amazone-manon-claeys-sinds-mijn-val-kijk-ik-anders-naar-het-leven~1625071216609/","teaser":{"externalId":"1625071216609","title":"Para-amazone Manon Claeys : "Sinds mijn val kijk ik anders naar het leven"","description":"De Paralympische Spelen in Tokio komen snel dichterbij voor Manon Claeys. Samen met goede vriendin en trainster Michèle George vertegenwoordigt ze België in de individuele dressuurproef (Graad IV). “Ik heb een beperking, maar ik ben niet beperkt.”","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2021/06/30/para-amazone-manon-claeys-sinds-mijn-val-kijk-ik-anders-naar-het-leven~1625071216609/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2021/06/30/d1a9902f-d9c4-11eb-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/paralympisch","id":"functional:sporza/sports/paralympisch","title":"paralympische sporten","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/paralympische-spelen","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/paralympische-spelen","title":"Paralympische Spelen","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/paralympisch","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/paralympisch","title":"paralympische sporten","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/paardensport","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/paardensport","title":"Paardensport","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/paralympisch/spelers/c/claeys-manon","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/paralympisch/spelers/c/claeys-manon","title":"Manon Claeys"}]},"eventId":"1887823","source":"","time":"??+?","eventTime":1629725088403,"type":"TEASER","sport":"GENERIC"}],"matchId":"3300748","name":"Manon Claeys op de Paralympische Spelen","startTime":"2021-08-23T15:22:00.000+0200","teams":[],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3300748"}}},"title":"Manon Claeys op de Paralympische Spelen","matchID":"3300748","layout":"default","context":"web","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1629983347341","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3300748","interval":10}-->
  Paralympische Spelen paralympische sporten Manon Claeys Paardensport
  taal- of schrijffout opgemerkt?

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Click to comment

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  voetbal

  wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

  palms

  Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

  Wielrennen

  Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

  Wielrennen

  Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

  Wielrennen

  Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

  Wielrennen

  Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

  voetbal

  Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

  Wielrennen

  Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

  Atletiek

  Elise Vanderelst (archieffoto)

  Advertisement