Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Club Brugge in “Groep des Doods” met Manchester City, PSG en RB Leipzig

Club Brugge in “Groep des Doods” met Manchester City, PSG en RB Leipzig

do 26 augustus 2021 19:11 De loting kon onmogelijk zwaarder. Club Brugge is in de “Groep des Doods” beland met Manchester City, PSG en RB Leipzig. Het wordt dus sterren kijken in Jan Breydel met onder meer Lionel Messi en Kevin De Bruyne die hun opwachting zullen maken. Wat. Een. Poule. Club Brugge staat voor de zwaarste Europese uitdaging in zijn geschiedenis nadat het in een Champions League-poule met Manchester City, PSG en RB Leipzig terechtkwam. Het Manchester City van Kevin De Bruyne is de verliezend finalist van vorig jaar en kampioen van de Premier League. En wie weet krijgt de miljoenenploeg straks ook nog het gezelschap van Cristiano Ronaldo, die nadrukkelijk aan de Citizens gelinkt wordt. Daarnaast treft Club met PSG ook de meest besproken club van de zomer. De Parijzenaars deden de transfer van de eeuw door Lionel Messi binnen te hengelen. Met ook nog Neymar en Kylian Mbappé – of trekt hij nog naar Real? – beschikken de Fransen over de meest afschrikwekkende aanval van Europa. RB Leipzig vervolledigt de groep van Club. De vice-kampioen uit de Bundesliga, gefinancierd door Red Bull, stormde in sneltempo naar de top van de Bundesliga. Onder meer Dani Olmo en André Silve zijn twee van de sterkhouders.   Naast de poule van blauw-zwart oogt ook groep E razend interessant met Bayern München, FC Barcelona, Benfica en Dinamo Kiev. De Dortmund-Belgen kwamen dan weer in een haalbare poule terecht met Sporting, Ajax en Besiktas.   Thibaut Courtois en Eden Hazard mogen zich opmaken voor duels tegen Inter, Sjachtar Donetsk en Sheriff Tiraspol. Romelu Lukaku mag zich met Chelsea meten met Juventus, Zenit en Malmö. De volledige loting: groep A groep B groep C groep D Manchester City (Eng) Atletico Madrid (Spa) Sporting (Por) Inter (Ita) Paris Saint-Germain (Fra) Liverpool (Eng) Borussia Dortmund (Dui) Real Madrid (Spa) RB Leipzig (Dui) Porto (Por) Ajax (Ned) Sjachtar Donetsk (Oek) Club Brugge AC Milan (Ita) Besiktas (Tur) Sherrif Tiraspol (Mol) groep E groep F groep G groep H Bayern München (Dui) Villarreal (Spa) Lille (Fra) Chelsea (Eng) FC Barcelona (Spa) Manchester United (Eng) Sevilla (Spa) Juventus (Ita) Benfica (Por) Atalanta (Ita) FC Salzburg (Oos) Zenit Sint-Petersburg (Rus) Dinamo Kiev (Oek) Young Boys (Zwi) Wolfsburg (Dui) Malmö (Zwe)  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement