Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Benfica (met Vertonghen) overleeft de CL-play-offs ondanks vroege rode kaart

Benfica (met Vertonghen) overleeft de CL-play-offs ondanks vroege rode kaart

di 08 juni 2021 12:44 PSV Benfica einde00heenwedstrijd 1 – 233' – Geel 2 – Lucas Veríssimo9' – Geel – Lucas Veríssimo90+5' – Geel – Odisseas Vlachodimos90+2' – Geel – Ryan Thomas90' – Verv. Philipp Max door Jordan Teze90' – Verv. Philipp Mwene door Ryan Thomas86' – Geel – André Ramalho83' – Geel – Gonçalo Ramos75' – Verv. Rafa Silva door Souahilo Meïté75' – Verv. João Mário door Everton71' – Verv. Noni Madueke door Yorbe Vertessen71' – Verv. Marco van Ginkel door Bruma71' – Verv. Olivier Boscagli door Armando Obispo67' – Geel – João Mário65' – Geel – Olivier Boscagli62' – Verv. Roman Jaremtsjoek door Gonçalo Ramos62' – Verv. Gilberto door André Almeida55' – Verv. Adel Taarabt door Jan VertonghenUEFA Champions Leagueterugwedstrijd24-08-2021 21:00 Bloed, zweet en een rode kaart. De prijs die Benfica moest betalen om de play-offs van de Champions League te overleven. Vertonghen en co trokken met een 2-1-voordeel naar Eindhoven en hadden aan een brilscore genoeg om een dapper voetballend PSV uit het toernooi te knikkeren. Een ferme deceptie voor PSV. Het zag er nochtans goed uit voor de ploeg uit Eindhoven. Na een half uur werden ze in het zadel geholpen door Benfica-verdediger Lucas Verissimo, die te driest een kopduel invloog en daarvoor beloond werd met een rood karton.   Benfica – met Jan Vertonghen tussen de lijnen na de rust – trok meteen een muur op en verdedigde zijn 2-1-voorsprong uit de heenmatch met het mes tussen de tanden. Voor de heenwedstrijd was Vertonghen nog met een spierblessure buiten strijd.   De dood of de gladiolen: werd het de Europa League-groepsfase of de Champions League voor onze Rode Duivel. In een bloedstollend slot met ontelbare aanvalsgolven van de Nederlanders weigerde de Portugese muur te breken.   Bij  PSV mocht Yorbe Vertessen dan nog twintig minuten voor tijd komen opdraven. Met nog een handjevol minuten op de klok kreeg de Belgische spits nog twee vrije trappen, maar ook hij slaagde er niet in om verlengingen uit de brand te slepen.   De manschappen van Vertonghen hielden stand en kropen uit de loopgraven met een Champions League-ticket op zak. In het kolkende Philips Stadion bleef een krater van ongeloof achter. Fase per fase 90+6' tweede helfttweede helft, minuut 96 match afgelopen 90+5'Gele kaart voor Odisseas Vlachodimos van Benfica tijdens tweede helft, minuut 95Odisseas VlachodimosBenfica 90+2'Gele kaart voor Ryan Thomas van PSV tijdens tweede helft, minuut 92Ryan ThomasPSV 90'tweede helft, minuut 90. Vervanging bij PSV, Jordan Teze erin, Philipp Max eruitwisselPhilipp MaxJordan TezePSV 90'tweede helft, minuut 90. Vervanging bij PSV, Ryan Thomas erin, Philipp Mwene eruitwisselPhilipp MweneRyan ThomasPSV 86'Gele kaart voor André Ramalho van PSV tijdens tweede helft, minuut 86André RamalhoPSV 83'Gele kaart voor Gonçalo Ramos van Benfica tijdens tweede helft, minuut 83Gonçalo RamosBenfica 75'tweede helft, minuut 75. Vervanging bij Benfica, Souahilo Meïté erin, Rafa Silva eruitwisselRafa SilvaSouahilo MeïtéBenfica 75'tweede helft, minuut 75. Vervanging bij Benfica, Everton erin, João Mário eruitwisselJoão Mário EvertonBenfica 71'tweede helft, minuut 71. Vervanging bij PSV, Yorbe Vertessen erin, Noni Madueke eruitwisselNoni MaduekeYorbe VertessenPSV 71'tweede helft, minuut 71. Vervanging bij PSV,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement