Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

OHL gaat tegen Eupen zonder Henry op zoek naar 1e overwinning van het seizoen

OHL gaat tegen Eupen zonder Henry op zoek naar 1e overwinning van het seizoen

za 21 augustus 2021 17:55 OH Leuven KAS Eupen over 28 minJupiler Pro LeagueSpeeldag 521-08-2021 18:30 OHL bengelt na 3 puntendelingen onderaan, terwijl Eupen voorlopig bovenin meedraait. Kan Leuven thuis zijn eerste seizoenszege boeken of blijft Eupen ongeslagen? Fase per fase 17:44vooraf, 17 uur 44. Zelfde 11 bij Eupen. 'Never change a winning team' moet Eupen-coach Kramer denken. De Duitser brengt namelijk dezelfde 11 spelers aan de aftrap die vorige week met 2-1 wisten te winnen van Sint-Truiden. Boeken de Oostkantonners straks hun 3e zege op rij? .Zelfde 11 bij Eupen’Never change a winning team’ moet Eupen-coach Kramer denken. De Duitser brengt namelijk dezelfde 11 spelers aan de aftrap die vorige week met 2-1 wisten te winnen van Sint-Truiden. Boeken de Oostkantonners straks hun 3e zege op rij? 17:38vooraf, 17 uur 38. Geen Henry bij OHL. Na de 4-0-pandoering op Genk kiest Marc Brys voor 2 nieuwe namen in zijn basiself. Tamari krijgt zijn eerste basisplaats van het seizoen en vervangt Bese op de rechterflank. De jonge Belgische aanvaller Arthur Allemeersch komt dan weer in de plaats van goaltjesdief Henry, die op vertrekken lijkt te staan naar een buitenlandse club. Rezaei begint na zijn blessure op de bank vandaag. .Geen Henry bij OHLNa de 4-0-pandoering op Genk kiest Marc Brys voor 2 nieuwe namen in zijn basiself. Tamari krijgt zijn eerste basisplaats van het seizoen en vervangt Bese op de rechterflank.De jonge Belgische aanvaller Arthur Allemeersch komt dan weer in de plaats van goaltjesdief Henry, die op vertrekken lijkt te staan naar een buitenlandse club. Rezaei begint na zijn blessure op de bank vandaag. 17:36De opstelling van de thuisploeg. vooraf, 17 uur 36.De opstelling van de thuisploeg. 17:31vooraf, 17 uur 31. Nummer 17 tegen nummer 5. Met amper 3 punten uit 4 wedstrijden begint OH Leuven toch met wat kopzorgen aan de wedstrijd tegen Eupen. De ploeg van Marc Brys bezet voorlopig de voorlaatste plaats en zoekt nog steeds naar zijn eerste overwinning in de Jupiler Pro League. Eupen zakt dan weer met vertrouwen af naar Den Dreef. De Oostkantonners verloren nog niet en pronken met een knappe 8 op 12 op de 5e plaats zowaar. .Nummer 17 tegen nummer 5Met amper 3 punten uit 4 wedstrijden begint OH Leuven toch met wat kopzorgen aan de wedstrijd tegen Eupen. De ploeg van Marc Brys bezet voorlopig de voorlaatste plaats en zoekt nog steeds naar zijn eerste overwinning in de Jupiler Pro League.Eupen zakt dan weer met vertrouwen af naar Den Dreef. De Oostkantonners verloren nog niet en pronken met een knappe 8 op 12 op de 5e plaats zowaar. 17:28vooraf, 17 uur 28. 11:41vooraf, 11 uur 41. De Spaanse frivoliteit bij Eupen ruimde plaats voor no-nonsensevoetbal. Marc Brys.De Spaanse frivoliteit bij Eupen ruimde plaats voor no-nonsensevoetbal.Marc Brys 11:40vooraf, 11 uur 40. OHL zoekt eerste zege: “Jaloers op Eupen”. Met drie gelijke spelen is OHL nog niet veel opgeschoten in het klassement. Het snakt dan ook naar de eerste zege. “Maar we hebben ook maar één keer verloren, dus laat ons toch niet dramatiseren”,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement