Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

KVO mikt op 12 op 12 tegen Standard: “Eerste plaats interesseert ons niet”

KVO mikt op 12 op 12 tegen Standard: “Eerste plaats interesseert ons niet”

vr 20 augustus 2021 09:30 Standard KV Oostende 20u45Jupiler Pro LeagueSpeeldag 520-08-2021 20:45 KV Oostende trekt voor de 2e week op rij naar Luik, maar nu om Standard uit te dagen. De leider kan met 12 op 12 (even) alleen aan de leiding komen in de Jupiler Pro League. Grijpt de kustploeg zijn kans? Fase per fase 09:29vooraf, 09 uur 29. We kijken ernaar uit om voor een vol stadion te spelen in een kolkende sfeer. We moeten daarvan genieten en thuis moet het opnieuw een Hel worden voor de tegenstanders. Mbaye Leye, coach Standard.We kijken ernaar uit om voor een vol stadion te spelen in een kolkende sfeer. We moeten daarvan genieten en thuis moet het opnieuw een Hel worden voor de tegenstanders.Mbaye Leye, coach Standard 09:29vooraf, 09 uur 29. Standard heeft iets goed te maken voor eigen publiek, want de supporters zullen de 2-5-nederlaag tegen Antwerp nog niet vergeten zijn. “Ze zullen zich zeker willen bewijzen”, beseft ook Alexander Blessin. “Met zoveel toeschouwers zal het zeker en vast een lastige wedstrijd worden.” .Standard heeft iets goed te maken voor eigen publiek, want de supporters zullen de 2-5-nederlaag tegen Antwerp nog niet vergeten zijn. “Ze zullen zich zeker willen bewijzen”, beseft ook Alexander Blessin. “Met zoveel toeschouwers zal het zeker en vast een lastige wedstrijd worden.” 09:26vooraf, 09 uur 26. De eerste plaats interesseert me niet, nu moeten we focussen op onze werkpunten. We kijken nu alleen naar onze eigen missie en onze individuele doelen. . Alexander Blessin, coach KV Oostende.De eerste plaats interesseert me niet, nu moeten we focussen op onze werkpunten. We kijken nu alleen naar onze eigen missie en onze individuele doelen. Alexander Blessin, coach KV Oostende 09:25vooraf, 09 uur 25. KV Oostende gaat voor 4 op een rij. In de openingsmatch tegen Charleroi ging het nog mis voor KV Oostende, maar daarna volgden knappe zeges tegen onder meer Genk en AA Gent. De kustploeg deelt nu verrassend de leidersplaats met Union. Tegen Standard mikt Oostende op 12 op 12. .KV Oostende gaat voor 4 op een rijIn de openingsmatch tegen Charleroi ging het nog mis voor KV Oostende, maar daarna volgden knappe zeges tegen onder meer Genk en AA Gent. De kustploeg deelt nu verrassend de leidersplaats met Union. Tegen Standard mikt Oostende op 12 op 12. 09:24vooraf, 09 uur 24.09:24 – VoorafVooraf, 09 uur 24  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement