Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Vitesse-coach vindt Anderlecht in de Conference League “een mooie uitdaging”

Vitesse-coach vindt Anderlecht in de Conference League “een mooie uitdaging”

wo 18 augustus 2021 19:13 Anderlecht Vitesse 20u00terugwedstrijd 26/08UEFA Europa Conference Leagueheenwedstrijd19-08-2021 20:00 In de Conference League wordt donderdag de heenmatch van de laatste voorronde afgewerkt. Anderlecht is gastheer voor Vitesse. Wie versiert de beste uitgangspositie? De match wordt om 20 u afgetrapt.  Fase per fase 19:14vooraf, 19 uur 14. 19:11vooraf, 19 uur 11. Anderlecht is sterk in balbezit. Dat is geen verrassing als je weet dat hun trainer jaren bij Manchester City heeft gespeeld. Dit is een mooie uitdaging voor ons. Anderlecht heeft een rijk verleden, maar enkel het heden telt. . Thomas Letsch (trainer Vitesse).Anderlecht is sterk in balbezit. Dat is geen verrassing als je weet dat hun trainer jaren bij Manchester City heeft gespeeld. Dit is een mooie uitdaging voor ons. Anderlecht heeft een rijk verleden, maar enkel het heden telt. Thomas Letsch (trainer Vitesse) 14:53vooraf, 14 uur 53.Conference League Kompany voor duel met Vitesse: “Ik hou ervan om tegen zulke ploegen te spelen” 14:50vooraf, 14 uur 50. Vitesse is top 4 in Nederland en speelt modern voetbal, met veel tempo en intensiteit. Het wordt een lastige opdracht, maar ik hou ervan om tegen zulke ploegen te spelen. Wij hebben Vitesse goed bestudeerd en zijn er klaar voor. We willen ons plaatsen voor de groepsfase. Anderlecht-trainer Vincent Kompany.Vitesse is top 4 in Nederland en speelt modern voetbal, met veel tempo en intensiteit. Het wordt een lastige opdracht, maar ik hou ervan om tegen zulke ploegen te spelen. Wij hebben Vitesse goed bestudeerd en zijn er klaar voor. We willen ons plaatsen voor de groepsfase.Anderlecht-trainer Vincent Kompany 14:50vooraf, 14 uur 50. 14:48vooraf, 14 uur 48. Geen Openda bij Vitesse. Vitesse kan in Brussel ook een beroep doen op Riechedly Bazoer en Oussama Tannane. Bazoer miste afgelopen weekend nog het competitieduel met Zwolle door een enkelblessure. Ook sterkhouder Tannane is er opnieuw bij. Jacob Rasmussen, Daan Reiziger en Danilho Doekhi ontbreken wegens blessures in de selectie, terwijl de van Club Brugge gehuurde Loïs Openda en Romaric Yapi nog geschorst zijn. .Geen Openda bij VitesseVitesse kan in Brussel ook een beroep doen op Riechedly Bazoer en Oussama Tannane. Bazoer miste afgelopen weekend nog het competitieduel met Zwolle door een enkelblessure. Ook sterkhouder Tannane is er opnieuw bij.Jacob Rasmussen, Daan Reiziger en Danilho Doekhi ontbreken wegens blessures in de selectie, terwijl de van Club Brugge gehuurde Loïs Openda en Romaric Yapi nog geschorst zijn. 14:47vooraf, 14 uur 47. 14:46vooraf, 14 uur 46. Delcroix: “Ga niet juichen omdat Openda er niet bij is”. Bij Vitesse ontbreekt donderdag Loïs Openda door schorsing. Anderlecht-verdediger Hannes Delcroix en Openda waren nog ploeggenoten bij de Belgische beloften. “Ik ga zeker niet juichen omdat hij er niet bij is”, aldus Delcroix. “Loïs is een heel snelle aanvaller en mogelijk kom ik hem in de terugmatch nog tegen. Het maakt niet uit wie hem vervangt. Je moet altijd klaar zijn.” .Delcroix: “Ga niet juichen omdat Openda er niet bij is”Bij Vitesse ontbreekt donderdag Loïs Openda door schorsing. Anderlecht-verdediger Hannes Delcroix en Openda waren nog ploeggenoten bij de Belgische beloften.”Ik ga zeker niet juichen omdat hij er niet bij is”,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

Advertisement