Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Vitesse-coach vindt Anderlecht in de Conference League “een mooie uitdaging”

Vitesse-coach vindt Anderlecht in de Conference League “een mooie uitdaging”

wo 18 augustus 2021 19:13 Anderlecht Vitesse 20u00terugwedstrijd 26/08UEFA Europa Conference Leagueheenwedstrijd19-08-2021 20:00 In de Conference League wordt donderdag de heenmatch van de laatste voorronde afgewerkt. Anderlecht is gastheer voor Vitesse. Wie versiert de beste uitgangspositie? De match wordt om 20 u afgetrapt.  Fase per fase 19:14vooraf, 19 uur 14. 19:11vooraf, 19 uur 11. Anderlecht is sterk in balbezit. Dat is geen verrassing als je weet dat hun trainer jaren bij Manchester City heeft gespeeld. Dit is een mooie uitdaging voor ons. Anderlecht heeft een rijk verleden, maar enkel het heden telt. . Thomas Letsch (trainer Vitesse).Anderlecht is sterk in balbezit. Dat is geen verrassing als je weet dat hun trainer jaren bij Manchester City heeft gespeeld. Dit is een mooie uitdaging voor ons. Anderlecht heeft een rijk verleden, maar enkel het heden telt. Thomas Letsch (trainer Vitesse) 14:53vooraf, 14 uur 53.Conference League Kompany voor duel met Vitesse: “Ik hou ervan om tegen zulke ploegen te spelen” 14:50vooraf, 14 uur 50. Vitesse is top 4 in Nederland en speelt modern voetbal, met veel tempo en intensiteit. Het wordt een lastige opdracht, maar ik hou ervan om tegen zulke ploegen te spelen. Wij hebben Vitesse goed bestudeerd en zijn er klaar voor. We willen ons plaatsen voor de groepsfase. Anderlecht-trainer Vincent Kompany.Vitesse is top 4 in Nederland en speelt modern voetbal, met veel tempo en intensiteit. Het wordt een lastige opdracht, maar ik hou ervan om tegen zulke ploegen te spelen. Wij hebben Vitesse goed bestudeerd en zijn er klaar voor. We willen ons plaatsen voor de groepsfase.Anderlecht-trainer Vincent Kompany 14:50vooraf, 14 uur 50. 14:48vooraf, 14 uur 48. Geen Openda bij Vitesse. Vitesse kan in Brussel ook een beroep doen op Riechedly Bazoer en Oussama Tannane. Bazoer miste afgelopen weekend nog het competitieduel met Zwolle door een enkelblessure. Ook sterkhouder Tannane is er opnieuw bij. Jacob Rasmussen, Daan Reiziger en Danilho Doekhi ontbreken wegens blessures in de selectie, terwijl de van Club Brugge gehuurde Loïs Openda en Romaric Yapi nog geschorst zijn. .Geen Openda bij VitesseVitesse kan in Brussel ook een beroep doen op Riechedly Bazoer en Oussama Tannane. Bazoer miste afgelopen weekend nog het competitieduel met Zwolle door een enkelblessure. Ook sterkhouder Tannane is er opnieuw bij.Jacob Rasmussen, Daan Reiziger en Danilho Doekhi ontbreken wegens blessures in de selectie, terwijl de van Club Brugge gehuurde Loïs Openda en Romaric Yapi nog geschorst zijn. 14:47vooraf, 14 uur 47. 14:46vooraf, 14 uur 46. Delcroix: “Ga niet juichen omdat Openda er niet bij is”. Bij Vitesse ontbreekt donderdag Loïs Openda door schorsing. Anderlecht-verdediger Hannes Delcroix en Openda waren nog ploeggenoten bij de Belgische beloften. “Ik ga zeker niet juichen omdat hij er niet bij is”, aldus Delcroix. “Loïs is een heel snelle aanvaller en mogelijk kom ik hem in de terugmatch nog tegen. Het maakt niet uit wie hem vervangt. Je moet altijd klaar zijn.” .Delcroix: “Ga niet juichen omdat Openda er niet bij is”Bij Vitesse ontbreekt donderdag Loïs Openda door schorsing. Anderlecht-verdediger Hannes Delcroix en Openda waren nog ploeggenoten bij de Belgische beloften.”Ik ga zeker niet juichen omdat hij er niet bij is”,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement