Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

LIVE: Gaat Gent met een goede uitgangspositie aan de haal in Polen?

LIVE: Gaat Gent met een goede uitgangspositie aan de haal in Polen?

do 19 augustus 2021 17:50 Raków Czestochowa KAA Gent nuterugwedstrijd 26/08UEFA Europa Conference Leagueheenwedstrijd19-08-2021 18:00 Voor het laatste opstapje richting de groepsfase van de Conference League is AA Gent afgereisd naar Polen. Tegen Rakow Czestochowa is de ploeg van Vanhaezebrouck favoriet. Kan Gent die status waarmaken? Volg de wedstrijd live met tekst vanaf 18 uur. Fase per fase 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen 17:49vooraf, 17 uur 49. 17:49vooraf, 17 uur 49. De spelers zijn klaar met hun opwarming. Over een tiental minuutjes volgt de aftrap in Polen. .De spelers zijn klaar met hun opwarming. Over een tiental minuutjes volgt de aftrap in Polen. 17:27De staf van Gent liep een oude bekende tegen het lijf:. vooraf, 17 uur 27.De staf van Gent liep een oude bekende tegen het lijf: 17:24vooraf, 17 uur 24. “Nie pleuje, altijd voordoen!”. In de opbouw naar het cruciale Europese tweeluik van Gent, postte de club een filmpje op Twitter. Daarin is te zien hoe de spelers – al dan niet met zware oogleden – afreisden naar Polen. .”Nie pleuje, altijd voordoen!”In de opbouw naar het cruciale Europese tweeluik van Gent, postte de club een filmpje op Twitter. Daarin is te zien hoe de spelers – al dan niet met zware oogleden – afreisden naar Polen. 17:23vooraf, 17 uur 23. 16:58vooraf, 16 uur 58. Aanvalsduo Depoitre-Tissoudali. Hein Vanhaezebrouck rekent op spitsenduo Tissoudali en Depoitre om Gent naar een comfortabele uitgangspositie te trappen. De driehoek op het middenveld bestaat uit Hjulsager, De Sart en Odjidja. .Aanvalsduo Depoitre-TissoudaliHein Vanhaezebrouck rekent op spitsenduo Tissoudali en Depoitre om Gent naar een comfortabele uitgangspositie te trappen. De driehoek op het middenveld bestaat uit Hjulsager, De Sart en Odjidja. 16:58De 11 van Gent vanavond:. vooraf, 16 uur 58.De 11 van Gent vanavond:19-08-2021 19-08-2021. 20:14vooraf, 20 uur 14. Dit is geen ploeg die zich ingraaft en alles vastzet. Het zou me verbazen mocht het twee keer op 0-0 eindigen. Daar spelen zij niet voor. Fysiek zijn ze in orde. Je kunt moeilijk vergelijkingen maken, maar ze doen misschien een beetje denken aan KV Oostende. . Hein Vanhaezebrouck (coach AA Gent).Dit is geen ploeg die zich ingraaft en alles vastzet. Het zou me verbazen mocht het twee keer op 0-0 eindigen. Daar spelen zij niet voor. Fysiek zijn ze in orde. Je kunt moeilijk vergelijkingen maken, maar ze doen misschien een beetje denken aan KV Oostende. Hein Vanhaezebrouck (coach AA Gent) 20:14vooraf, 20 uur 14. 20:13vooraf, 20 uur 13. De eerste twee tegenstanders waren niet eenvoudig, maar nu volgt wellicht de lastigste. Als je Kazan uitschakelt, dan moet je een goeie ploeg zijn. Wij willen hier een goed resultaat halen en het afmaken thuis, maar de tegenstander zal wellicht hetzelfde zeggen. Wij kunnen hier ons eerste target halen. Hein Vanhaezebrouck (coach AA Gent).De eerste twee tegenstanders waren niet eenvoudig, maar nu volgt wellicht de lastigste. Als je Kazan uitschakelt, dan moet je een goeie ploeg zijn. Wij willen hier een goed resultaat halen en het afmaken thuis, maar de tegenstander zal wellicht hetzelfde zeggen.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement