Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Benfica wint op karakter, maar PSV is nog lang niet uitgeteld en redt terugmatch

Benfica wint op karakter, maar PSV is nog lang niet uitgeteld en redt terugmatch

wo 18 augustus 2021 22:54 Benfica PSV einde21terugwedstrijd 24/0843' – Doelpunt – Julian Weigl (2 – 0)11' – Doelpunt – Rafa Silva (1 – 0)90+3' – Geel – Gonçalo Ramos90' – Verv. Eran Zahavi door Yorbe Vertessen90' – Verv. Philipp Max door Jordan Teze89' – Geel – Armando Obispo88' – Geel – Souahilo Meïté87' – Verv. João Mário door Adel Taarabt76' – Geel – André Almeida75' – Verv. Pizzi door Souahilo Meïté75' – Verv. Noni Madueke door Bruma73' – Verv. Diogo Gonçalves door André Almeida72' – Verv. Roman Jaremtsjoek door Gonçalo Ramos72' – Verv. Julian Weigl door Everton65' – Verv. Marco van Ginkel door Davy Pröpper65' – Verv. Olivier Boscagli door Armando Obispo62' – Geel – Rafa Silva60' – Geel – Nicolás Otamendi58' – Geel – Marco van Ginkel52' – Doelpunt – Cody Gakpo (2 – 1)UEFA Champions Leagueheenwedstrijd18-08-2021 21:0011'Rafa Silva1 – 043'Julian Weigl2 – 052'Cody Gakpo2 – 1 De eerste aflevering tussen Benfica en PSV heeft nog niet te veel afscheiding gebracht. Benfica (zonder de geblesseerde Vertonghen) liep 2-0 uit, maar PSV (met invaller Vertessen) toonde veerkracht. Volgende dinsdag valt in Eindhoven de beslissing wie naar de groepsfase van de Champions League mag. PSV had tot dusver zijn 6 officiële duels gewonnen in deze voetbaljaargang, waarvan 4 in de voorrondes van de Champions League.    Toch straalden de bezoekers weinig branie uit en Benfica sloeg toe in de angstige beginfase.    Met een kruisbal zette Silva de finesse en techniek van Benfica na 11 minuten in de verf, maar PSV – dat voor het eerst dit seizoen tegen een achterstand aankeek – gooide daarna de schroom van zich af.    Dat leverde kansen op, maar kort voor de pauze volgde het deksel op de neus.   Benfica benutte op een corner zijn lengte en kracht: Weigl was vogelvrij om het harde verdict halfweg te vellen.   Wie dacht dat PSV na die opdoffer het hoofd helemaal zou laten hangen, kwam bedrogen uit.    Gakpo leek na 53 minuten te lang te wachten, maar vond toch nog een gat in de Portugese afweer.    Na de 2-1 zakte het niveau, maar PSV flirtte in het fouten- en kaartenfestival af en toe met de gelijkmaker.   Die viel niet uit de lucht in het Estadio da Luz, maar PSV mag zeker hopen dat de hemel volgende week helemaal opklaart in het Philips Stadion.  Fase per fase 90+6' tweede helfttweede helft, minuut 96 match afgelopen 90+3'Gele kaart voor Gonçalo Ramos van Benfica tijdens tweede helft, minuut 93Gonçalo RamosBenfica 90'tweede helft, minuut 90. Vervanging bij PSV, Yorbe Vertessen erin, Eran Zahavi eruitwisselEran ZahaviYorbe VertessenPSV 90'tweede helft, minuut 90. Vervanging bij PSV, Jordan Teze erin, Philipp Max eruitwisselPhilipp MaxJordan TezePSV 89'Gele kaart voor Armando Obispo van PSV tijdens tweede helft, minuut 89Armando ObispoPSV 88'Gele kaart voor Souahilo Meïté van Benfica tijdens tweede helft, minuut 88Souahilo MeïtéBenfica 87'tweede helft, minuut 87. Vervanging bij Benfica, Adel Taarabt erin, João Mário eruitwisselJoão MárioAdel TaarabtBenfica 76'Gele kaart voor André Almeida van Benfica tijdens tweede helft, minuut 76André AlmeidaBenfica 75'tweede helft, minuut 75. Vervanging bij Benfica, Souahilo Meïté erin,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement