Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Neuville begint zondag aan slotdag van Rally van Ieper met bonus van 10 seconden

Neuville begint zondag aan slotdag van Rally van Ieper met bonus van 10 seconden

Vorig jaar stak corona er nog een stokje voor, maar de Rally van Ieper debuteert dit jaar dan toch op het allerhoogste niveau. Volg de eerste WK-rally ooit in ons land mee op deze pagina.

Advertisement. Scroll to continue reading.
  Stand na dag 1
1. Thierry Neuville (Hyundai) 2u06’18″8
2. Craig Breen (Ier-Hyundai) op 10″1
3. Elfyn Evans (GBr-Toyota) 42″4
4. Kalle Rovanperä (Fin-Toyota) 45″7
5. Sébastien Ogier (Fra-Toyota) 46″7
6. Ott Tänak (Est-Hyundai) 3’55″2
7. Sébastien Bedoret (Skoda) 10’39″9
9. Pieter Jan Michiel Cracco ( Skoda) 11’03″2
10. Vincent Verschueren (Volkswagen) 11’34″8
17. Kris Princen (Citroën) 15’16″6

Advertisement. Scroll to continue reading.

,

Rally van Ieper

 1. 17 uur 59. Neuville rijdt in de namidag weg van concurrentie. Thierry Neuville heeft de tweede dag afgesloten met de snelste tijd in drie proeven. Ook de 16e en laatste proef van de dag was een kolfje naar zijn hand.  Zo begint Neuville zondag aan de slotdag in Spa, op 300 kilometer van Ieper, met een voorsprong van ruim 10 seconden op de de nummer twee, de Ier Craig Breen. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Neuville rijdt in de namidag weg van concurrentie

  Thierry Neuville heeft de tweede dag afgesloten met de snelste tijd in drie proeven. Ook de 16e en laatste proef van de dag was een kolfje naar zijn hand. 

  Zo begint Neuville zondag aan de slotdag in Spa, op 300 kilometer van Ieper, met een voorsprong van ruim 10 seconden op de de nummer twee, de Ier Craig Breen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 2. 16 uur 01. Neuville nog altijd leider na stage 14. Met nog twee ritten te gaan op zaterdag heeft Thierry Neuville nog altijd een voorsprong van ruim zes seconden op de Ier Breen. Neuville won na de 12e ook de 14e rit op zaterdag. .

  Neuville nog altijd leider na stage 14

  Met nog twee ritten te gaan op zaterdag heeft Thierry Neuville nog altijd een voorsprong van ruim zes seconden op de Ier Breen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Neuville won na de 12e ook de 14e rit op zaterdag.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 3. 15 uur 59.

 4. 15 uur 50. De aankomst van Princen na proef 14: .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De aankomst van Princen na proef 14:

 5. 15 uur 35. Kort interview met Neuville na proef 14: .

  Kort interview met Neuville na proef 14:

 6. 15 uur 33. Bekijk de slotfase van proef 14 van Neuville:.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Bekijk de slotfase van proef 14 van Neuville:

 7. 13 uur 22. Neuville wint proef 12. Thierry Neuville heeft de laatste proef van de voormiddag gewonnen en is zo opnieuw een heel klein beetje uitgelopen op de nummer twee Craig Breen. De Belg heft halfweg dag 6.8 seconden voorsprong. In vergelijking met de stand van vrijdagavond heeft onze landgenoot 0.8 seconde moeten toegeven. .

  Neuville wint proef 12

  Thierry Neuville heeft de laatste proef van de voormiddag gewonnen en is zo opnieuw een heel klein beetje uitgelopen op de nummer twee Craig Breen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De Belg heft halfweg dag 6.8 seconden voorsprong. In vergelijking met de stand van vrijdagavond heeft onze landgenoot 0.8 seconde moeten toegeven.

 8. 13 uur . Crashes op dag 2, Neuville blijft aan de leiding.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Crashes op dag 2, Neuville blijft aan de leiding

 9. 12 uur 37. Ik ben misschien een beetje te voorzichtig, maar het risico om lek te rijden is te groot. Thierry Neuville.

  Ik ben misschien een beetje te voorzichtig, maar het risico om lek te rijden is te groot.
  Thierry Neuville

 10. 12 uur 29. Neuville ziet zijn voorsprong kleiner worden. Na de eerste drie proeven op zaterdag staat Thierry Neuville nog altijd aan de leiding, maar zijn voorsprong op de Ier Craig Breen – zijn ploegmaat bij Hyundai – slinkt wel. Neuville heeft nog maar vier seconden voorsprong op de Ier. De tweede wedstrijddag begon met de klassementsrit van Hollebeke, met zijn 25,86 km de langste van de rally. Na 22 km gleed Pierre-Louis Loubet (Hyundai) in een gracht. Toegesnelde toeschouwers probeerden tevergeefs om de wagen van de Fransman los te trekken. Ook Ott Tänak (Hyundai) kende pech en reed lek. De Est moest stoppen om een wiel te wisselen, maar vanwege een kapotte krik nam dat veel meer tijd in beslag. Craig Breen, die drie minuten na Tänak gestart was, kreeg naar het einde van de rit toe zijn teamgenoot in het vizier. De Est liet Breen passeren en vertrok opnieuw. Tänak verloor drie minuten en zakte naar de zevende plaats. Breen reed de snelste tijd en was 2.8 seconden sneller dan leider Thierry Neuville. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Neuville ziet zijn voorsprong kleiner worden

  Na de eerste drie proeven op zaterdag staat Thierry Neuville nog altijd aan de leiding, maar zijn voorsprong op de Ier Craig Breen – zijn ploegmaat bij Hyundai – slinkt wel. Neuville heeft nog maar vier seconden voorsprong op de Ier.

  De tweede wedstrijddag begon met de klassementsrit van Hollebeke, met zijn 25,86 km de langste van de rally. Na 22 km gleed Pierre-Louis Loubet (Hyundai) in een gracht. Toegesnelde toeschouwers probeerden tevergeefs om de wagen van de Fransman los te trekken. Ook Ott Tänak (Hyundai) kende pech en reed lek. De Est moest stoppen om een wiel te wisselen, maar vanwege een kapotte krik nam dat veel meer tijd in beslag.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Craig Breen, die drie minuten na Tänak gestart was, kreeg naar het einde van de rit toe zijn teamgenoot in het vizier. De Est liet Breen passeren en vertrok opnieuw. Tänak verloor drie minuten en zakte naar de zevende plaats. Breen reed de snelste tijd en was 2.8 seconden sneller dan leider Thierry Neuville.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 11. 12 uur 07. Pieter Tsjoen crasht tijdens eerste proef tegen een garage. Voor Pieter Tsjoen en Eddy Chevaillier is de rally van Ieper voorbij. In de eerste proef van de dag ging het ervaren duo van de baan en belandde tegen de muur van een garage van een huis. Beide heren zouden gelukkig oké zijn, maar gaan voor een check-up naar een ziekenhuis.  .

  Pieter Tsjoen crasht tijdens eerste proef tegen een garage

  Voor Pieter Tsjoen en Eddy Chevaillier is de rally van Ieper voorbij. In de eerste proef van de dag ging het ervaren duo van de baan en belandde tegen de muur van een garage van een huis. Beide heren zouden gelukkig oké zijn, maar gaan voor een check-up naar een ziekenhuis. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 12. 12 uur . Wedstrijd even stopgezet na zware crash Katsuta. Tijdens de tweede rit van de dag verloor Takamota Katsuta (Toyota Yaris) in een lange linkse bocht de controle over zijn wagen en ging tegen hoge snelheid van de baan. Zijn wagen ramde een paal die dwars over de weg kwam te liggen, waarna zijn auto volledig vernield tot stilstand kwam in een veld. De bemanning is oké. De klassementsrit werd wel stopgezet, maar na een halfuur kon de race voortgaan. Sébastien Ogier was onderweg en moest stoppen voor zijn onfortuinlijke ploegmaat. Hij kreeg later een normtijd. .

  Wedstrijd even stopgezet na zware crash Katsuta

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Tijdens de tweede rit van de dag verloor Takamota Katsuta (Toyota Yaris) in een lange linkse bocht de controle over zijn wagen en ging tegen hoge snelheid van de baan. Zijn wagen ramde een paal die dwars over de weg kwam te liggen, waarna zijn auto volledig vernield tot stilstand kwam in een veld.

  De bemanning is oké. De klassementsrit werd wel stopgezet, maar na een halfuur kon de race voortgaan. Sébastien Ogier was onderweg en moest stoppen voor zijn onfortuinlijke ploegmaat. Hij kreeg later een normtijd.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Advertisement. Scroll to continue reading.

 13. 14-08-2021.

 14. 21 uur 01. Neuville leidt comfortabel. Thierry Neuville zal goed slapen vannacht, want de eerste dag van de Rally van Ieper is nagenoeg perfect verlopen voor hem. In de 4e rit nam hij de leiding en die breidde hij daarna steeds verder uit. Enkel zijn ploegmaat Craig Breen kan hem nog een beetje bijbenen. Neuville doet virtueel ook een goeie zaak in de WK-stand, want leider Ogier staat momenteel maar 6e, een plaatsje achter Elfyn Evans, de nummer 2 in de stand. Morgen staan er opnieuw 8 ritten op het programma (vandaag stonden er eigenlijk maar 7 op het programma, want de slotrit werd om veiligheidsredenen geschrapt), zondag eindigt de rally met de laatste 4 ritten. .

  Neuville leidt comfortabel

  Thierry Neuville zal goed slapen vannacht, want de eerste dag van de Rally van Ieper is nagenoeg perfect verlopen voor hem. In de 4e rit nam hij de leiding en die breidde hij daarna steeds verder uit. Enkel zijn ploegmaat Craig Breen kan hem nog een beetje bijbenen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Neuville doet virtueel ook een goeie zaak in de WK-stand, want leider Ogier staat momenteel maar 6e, een plaatsje achter Elfyn Evans, de nummer 2 in de stand.

  Morgen staan er opnieuw 8 ritten op het programma (vandaag stonden er eigenlijk maar 7 op het programma, want de slotrit werd om veiligheidsredenen geschrapt), zondag eindigt de rally met de laatste 4 ritten.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 15. 17 uur 18. Veelbelovende start voor Neuville. Thierry Neuville heeft in de lange 4e rit, die van Zonnebeke, een ferme tik uitgedeeld. In de eerste 3 ritten was hij telkens 2e geëindigd, na Tänak en 2 keer na Breen, maar dankzij zijn regelmaat staat hij aan de leiding. Neuville heeft nu een minieme voorsprong op Breen, maar vanaf nummer 3 Tänak (op 16 seconden) oogt de kloof al aanzienlijk. WK-leider Ogier staat zelfs maar 6e, op een halve minuut. Een eeuwigheid. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Veelbelovende start voor Neuville

  Thierry Neuville heeft in de lange 4e rit, die van Zonnebeke, een ferme tik uitgedeeld. In de eerste 3 ritten was hij telkens 2e geëindigd, na Tänak en 2 keer na Breen, maar dankzij zijn regelmaat staat hij aan de leiding.

  Neuville heeft nu een minieme voorsprong op Breen, maar vanaf nummer 3 Tänak (op 16 seconden) oogt de kloof al aanzienlijk. WK-leider Ogier staat zelfs maar 6e, op een halve minuut. Een eeuwigheid.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

","textStripped":"Thierry Neuville heeft de tweede dag afgesloten met de snelste tijd in drie proeven. Ook de 16e en laatste proef van de dag was een kolfje naar zijn hand. Zo begint Neuville zondag aan de slotdag in Spa, op 300 kilometer van Ieper, met een voorsprong van ruim 10 seconden op de de nummer twee, de Ier Craig Breen.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1845404","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1628956374088,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1426567714072629248"},{"eventId":"1843289","title":"Neuville nog altijd leider na stage 14","source":"","time":"??+?","eventTime":1628949660745,"text":"

Met nog twee ritten te gaan op zaterdag heeft Thierry Neuville nog altijd een voorsprong van ruim zes seconden op de Ier Breen.

Neuville won na de 12e ook de 14e rit op zaterdag.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Met nog twee ritten te gaan op zaterdag heeft Thierry Neuville nog altijd een voorsprong van ruim zes seconden op de Ier Breen. Neuville won na de 12e ook de 14e rit op zaterdag.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1843236","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1628949571464,"type":"IMAGE","sport":"GENERIC","url":"//images.vrt.be/orig/2021/08/14/c6cacdd6-fd07-11eb-b07d-02b7b76bf47f.jpg","caption":"","altTag":""},{"eventId":"1843238","title":"De aankomst van Princen na proef 14: ","time":"??+?","eventTime":1628949000000,"type":"VIDEO","sport":"GENERIC","videoId":"vid-e9a96b25-e73c-4281-9e1f-a31a874c9088","publicationId":"pbs-pub-0ddc10c3-e7c5-4e73-96e3-6c46213718ce","assetName":"Aankomst Kris Princen","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2021/08/14/e3694fc7-fd07-11eb-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/content/sporza/nl/matches/rally/2021-08/rally-van-ieper/jcr:content/par-body/timeline/video-585d1301-1c7b-493e-afee-d36de99950dd"},{"eventId":"1843031","title":"Kort interview met Neuville na proef 14: ","time":"??+?","eventTime":1628948100000,"type":"VIDEO","sport":"GENERIC","videoId":"vid-e6557199-7161-4f05-92cf-fdfae7753eb5","publicationId":"pbs-pub-0ddc10c3-e7c5-4e73-96e3-6c46213718ce","assetName":"Kort interview met Neuville","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2021/08/14/64592722-fd05-11eb-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/content/sporza/nl/matches/rally/2021-08/rally-van-ieper/jcr:content/par-body/timeline/video-9e4f38c5-1664-4da1-b211-be10a26297e0"},{"eventId":"1843003","title":"Bekijk de slotfase van proef 14 van Neuville:","time":"??+?","eventTime":1628947980000,"type":"VIDEO","sport":"GENERIC","videoId":"vid-10c5f12f-ae05-44b1-8ef6-a85215bf0ab2","publicationId":"pbs-pub-0ddc10c3-e7c5-4e73-96e3-6c46213718ce","assetName":"Slotfase van rit van Neuville","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2021/08/14/4f98f541-fd05-11eb-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/content/sporza/nl/matches/rally/2021-08/rally-van-ieper/jcr:content/par-body/timeline/video-ce71786c-508e-4f91-ab46-4e3e5b3b80d4"},{"eventId":"1841973","title":"Neuville wint proef 12","source":"","time":"??+?","eventTime":1628940125485,"text":"

Thierry Neuville heeft de laatste proef van de voormiddag gewonnen en is zo opnieuw een heel klein beetje uitgelopen op de nummer twee Craig Breen.

De Belg heft halfweg dag 6.8 seconden voorsprong. In vergelijking met de stand van vrijdagavond heeft onze landgenoot 0.8 seconde moeten toegeven.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Thierry Neuville heeft de laatste proef van de voormiddag gewonnen en is zo opnieuw een heel klein beetje uitgelopen op de nummer twee Craig Breen. De Belg heft halfweg dag 6.8 seconden voorsprong. In vergelijking met de stand van vrijdagavond heeft onze landgenoot 0.8 seconde moeten toegeven.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1841991","title":"Crashes op dag 2, Neuville blijft aan de leiding","time":"??+?","eventTime":1628938800000,"type":"VIDEO","sport":"GENERIC","videoId":"vid-6c1e78eb-f68d-4db9-863a-1480367389f8","publicationId":"pbs-pub-0ddc10c3-e7c5-4e73-96e3-6c46213718ce","assetName":"Crashes op dag 2, Neuville blijft leider in Ieper","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2021/08/14/117ce729-fcf4-11eb-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/content/sporza/nl/matches/rally/2021-08/rally-van-ieper/jcr:content/par-body/timeline/video-def1cdda-552a-4f8f-b673-39649799029e"},{"eventId":"1841970","time":"??+?","eventTime":1628937453819,"text":"Ik ben misschien een beetje te voorzichtig, maar het risico om lek te rijden is te groot.","type":"QUOTE","sport":"GENERIC","url":"","person":"Thierry Neuville"},{"eventId":"1841955","title":"Neuville ziet zijn voorsprong kleiner worden","source":"","time":"??+?","eventTime":1628936996140,"text":"

Na de eerste drie proeven op zaterdag staat Thierry Neuville nog altijd aan de leiding, maar zijn voorsprong op de Ier Craig Breen - zijn ploegmaat bij Hyundai - slinkt wel. Neuville heeft nog maar vier seconden voorsprong op de Ier.

De tweede wedstrijddag begon met de klassementsrit van Hollebeke, met zijn 25,86 km de langste van de rally. Na 22 km gleed Pierre-Louis Loubet (Hyundai) in een gracht. Toegesnelde toeschouwers probeerden tevergeefs om de wagen van de Fransman los te trekken. Ook Ott Tänak (Hyundai) kende pech en reed lek. De Est moest stoppen om een wiel te wisselen, maar vanwege een kapotte krik nam dat veel meer tijd in beslag. Craig Breen, die drie minuten na Tänak gestart was, kreeg naar het einde van de rit toe zijn teamgenoot in het vizier. De Est liet Breen passeren en vertrok opnieuw. Tänak verloor drie minuten en zakte naar de zevende plaats. Breen reed de snelste tijd en was 2.8 seconden sneller dan leider Thierry Neuville.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Na de eerste drie proeven op zaterdag staat Thierry Neuville nog altijd aan de leiding, maar zijn voorsprong op de Ier Craig Breen - zijn ploegmaat bij Hyundai - slinkt wel. Neuville heeft nog maar vier seconden voorsprong op de Ier. De tweede wedstrijddag begon met de klassementsrit van Hollebeke, met zijn 25,86 km de langste van de rally. Na 22 km gleed Pierre-Louis Loubet (Hyundai) in een gracht. Toegesnelde toeschouwers probeerden tevergeefs om de wagen van de Fransman los te trekken. Ook Ott Tänak (Hyundai) kende pech en reed lek. De Est moest stoppen om een wiel te wisselen, maar vanwege een kapotte krik nam dat veel meer tijd in beslag. Craig Breen, die drie minuten na Tänak gestart was, kreeg naar het einde van de rit toe zijn teamgenoot in het vizier. De Est liet Breen passeren en vertrok opnieuw. Tänak verloor drie minuten en zakte naar de zevende plaats. Breen reed de snelste tijd en was 2.8 seconden sneller dan leider Thierry Neuville.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1841918","title":"Pieter Tsjoen crasht tijdens eerste proef tegen een garage","source":"","time":"??+?","eventTime":1628935670598,"text":"

Voor Pieter Tsjoen en Eddy Chevaillier is de rally van Ieper voorbij. In de eerste proef van de dag ging het ervaren duo van de baan en belandde tegen de muur van een garage van een huis. Beide heren zouden gelukkig oké zijn, maar gaan voor een check-up naar een ziekenhuis.  ","textStripped":"Voor Pieter Tsjoen en Eddy Chevaillier is de rally van Ieper voorbij. In de eerste proef van de dag ging het ervaren duo van de baan en belandde tegen de muur van een garage van een huis. Beide heren zouden gelukkig oké zijn, maar gaan voor een check-up naar een ziekenhuis.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1841919","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1628935500000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1426460935204519936"},{"eventId":"1841916","title":"Wedstrijd even stopgezet na zware crash Katsuta","source":"","time":"??+?","eventTime":1628935251679,"text":"

Tijdens de tweede rit van de dag verloor Takamota Katsuta (Toyota Yaris) in een lange linkse bocht de controle over zijn wagen en ging tegen hoge snelheid van de baan. Zijn wagen ramde een paal die dwars over de weg kwam te liggen, waarna zijn auto volledig vernield tot stilstand kwam in een veld. De bemanning is oké. De klassementsrit werd wel stopgezet, maar na een halfuur kon de race voortgaan. Sébastien Ogier was onderweg en moest stoppen voor zijn onfortuinlijke ploegmaat. Hij kreeg later een normtijd.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Tijdens de tweede rit van de dag verloor Takamota Katsuta (Toyota Yaris) in een lange linkse bocht de controle over zijn wagen en ging tegen hoge snelheid van de baan. Zijn wagen ramde een paal die dwars over de weg kwam te liggen, waarna zijn auto volledig vernield tot stilstand kwam in een veld. De bemanning is oké. De klassementsrit werd wel stopgezet, maar na een halfuur kon de race voortgaan. Sébastien Ogier was onderweg en moest stoppen voor zijn onfortuinlijke ploegmaat. Hij kreeg later een normtijd.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1841915","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1628935246894,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1426471682294878211"},{"eventId":"1841917","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1628934900000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1426458820432248834"},{"eventId":"1841914","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1628934342022,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1426479496337764353"},{"eventId":"1840468","title":"Neuville leidt comfortabel","source":"","time":"??+?","eventTime":1628881300656,"text":"

Thierry Neuville zal goed slapen vannacht, want de eerste dag van de Rally van Ieper is nagenoeg perfect verlopen voor hem. In de 4e rit nam hij de leiding en die breidde hij daarna steeds verder uit. Enkel zijn ploegmaat Craig Breen kan hem nog een beetje bijbenen. Neuville doet virtueel ook een goeie zaak in de WK-stand, want leider Ogier staat momenteel maar 6e, een plaatsje achter Elfyn Evans, de nummer 2 in de stand. Morgen staan er opnieuw 8 ritten op het programma (vandaag stonden er eigenlijk maar 7 op het programma, want de slotrit werd om veiligheidsredenen geschrapt), zondag eindigt de rally met de laatste 4 ritten. ","textStripped":"Thierry Neuville zal goed slapen vannacht, want de eerste dag van de Rally van Ieper is nagenoeg perfect verlopen voor hem. In de 4e rit nam hij de leiding en die breidde hij daarna steeds verder uit. Enkel zijn ploegmaat Craig Breen kan hem nog een beetje bijbenen. Neuville doet virtueel ook een goeie zaak in de WK-stand, want leider Ogier staat momenteel maar 6e, een plaatsje achter Elfyn Evans, de nummer 2 in de stand. Morgen staan er opnieuw 8 ritten op het programma (vandaag stonden er eigenlijk maar 7 op het programma, want de slotrit werd om veiligheidsredenen geschrapt), zondag eindigt de rally met de laatste 4 ritten.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1840432","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1628881249878,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1426255051736092675"},{"eventId":"1839628","title":"Veelbelovende start voor Neuville","source":"","time":"??+?","eventTime":1628867883999,"text":"

Thierry Neuville heeft in de lange 4e rit, die van Zonnebeke, een ferme tik uitgedeeld. In de eerste 3 ritten was hij telkens 2e geëindigd, na Tänak en 2 keer na Breen, maar dankzij zijn regelmaat staat hij aan de leiding. Neuville heeft nu een minieme voorsprong op Breen, maar vanaf nummer 3 Tänak (op 16 seconden) oogt de kloof al aanzienlijk. WK-leider Ogier staat zelfs maar 6e, op een halve minuut. Een eeuwigheid.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Thierry Neuville heeft in de lange 4e rit, die van Zonnebeke, een ferme tik uitgedeeld. In de eerste 3 ritten was hij telkens 2e geëindigd, na Tänak en 2 keer na Breen, maar dankzij zijn regelmaat staat hij aan de leiding. Neuville heeft nu een minieme voorsprong op Breen, maar vanaf nummer 3 Tänak (op 16 seconden) oogt de kloof al aanzienlijk. WK-leider Ogier staat zelfs maar 6e, op een halve minuut. Een eeuwigheid.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1839627","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1628867767823,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1426191548694376450"},{"eventId":"1839496","title":"Neuville begint prima in eigen land!","source":"","time":"??+?","eventTime":1628853487870,"text":"

Thierry Neuville is goed begonnen aan de Rally van Ieper. De Belg was tijdens de shakedown de snelste van het pak, voor teamgenoot Ott Tänak (+ 0"8) en Fransman Sébastien Ogier (+ 2"1).

Advertisement. Scroll to continue reading.

In de achtste manche op de WRC-kalender stond een atypische shakedown ingepland. Geen kort parcours, in Ieper kregen de deelnemers meteen een klassementsrit van 9,81 km voor de wielen geschoven. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

"Niets speciaals te melden tijdens de shakedown, gewoon de gebruikelijke dingen. We proberen de harde banden te sparen voor de rally want het lijkt erop dat het droog zal blijven", vertelde een gematigd tevreden Thierry Neuville achteraf. ","textStripped":"Thierry Neuville is goed begonnen aan de Rally van Ieper. De Belg was tijdens de shakedown de snelste van het pak, voor teamgenoot Ott Tänak (+ 0"8) en Fransman Sébastien Ogier (+ 2"1). In de achtste manche op de WRC-kalender stond een atypische shakedown ingepland. Geen kort parcours, in Ieper kregen de deelnemers meteen een klassementsrit van 9,81 km voor de wielen geschoven. "Niets speciaals te melden tijdens de shakedown, gewoon de gebruikelijke dingen. We proberen de harde banden te sparen voor de rally want het lijkt erop dat het droog zal blijven", vertelde een gematigd tevreden Thierry Neuville achteraf.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1839497","title":"Gisteren maakten al enkele rijders kennis met de West-Vlaamse beekjes.","source":"","time":"??+?","eventTime":1628853000000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1425905379649671171"},{"eventId":"1834377","title":"Alain Penasse over de Rally van Ieper: “Heel speciale gelegenheid voor iedere autosportliefhebber”","time":"??+?","eventTime":1628779452545,"type":"VIDEO","sport":"GENERIC","videoId":"vid-f36a4728-afb8-45b3-b847-40504562454e","publicationId":"pbs-pub-0ddc10c3-e7c5-4e73-96e3-6c46213718ce","assetName":"interview penasse","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2021/08/12/bd02d2e8-fb7b-11eb-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/content/sporza/nl/matches/rally/2021-08/rally-van-ieper/jcr:content/par-body/timeline/video-5fd8aabd-abfe-4cbd-9a90-5db0d7438091"},{"eventId":"1834712","title":"Primeur! Dit weekend is er in Ieper de eerste WK-manche rally ooit in België","time":"??+?","eventTime":1628768160000,"type":"VIDEO","sport":"GENERIC","videoId":"vid-1e6547af-deff-4560-9e36-32f0293284f0","publicationId":"pbs-pub-0ddc10c3-e7c5-4e73-96e3-6c46213718ce","assetName":"Primeur! Dit weekend is er in Ieper de eerste WK-manche rally ooit in België","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2021/08/12/e62f6d5d-fb82-11eb-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/content/sporza/nl/matches/rally/2021-08/rally-van-ieper/jcr:content/par-body/timeline/video-f707351e-f1a5-487a-9f8d-019e7267fe77"},{"permalink":"https://sporza.be/artikels/ieper-is-in-augustus-het-decor-voor-wk-rally-heel-trots~1610972924749/","teaser":{"externalId":"1610972924749","title":"Ieper is in augustus het decor voor WK rally: "Heel trots"","description":"De Rally van Ieper vindt dit jaar plaats van 13 tot 15 augustus. Dat heeft de organisatie maandag bekendgemaakt. "We zijn heel blij en trots dat we de kans krijgen om het WK te ontvangen in onze stad", klinkt het in Ieper.","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2021/01/18/ieper-is-in-augustus-het-decor-voor-wk-rally-heel-trots~1610972924749/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2020/07/02/478a16c3-bc57-11ea-aae0-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/rally","id":"functional:sporza/sports/rally","title":"rally","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/auto-motor/rally","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/auto-motor/rally","title":"Rally","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/auto-motor/autosport","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/auto-motor/autosport","title":"autosport","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/auto-motor","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/auto-motor","title":"Auto-Motor","description":""}]},"eventId":"1832993","source":"","time":"??+?","eventTime":1628666297537,"type":"TEASER","sport":"GENERIC"},{"permalink":"https://sporza.be/artikels/rally-van-ieper-krijgt-ook-in-2021-een-plaatsje-op-de-wk-kalender~1610119508638/","teaser":{"externalId":"1610119508638","title":"Rally van Ieper krijgt ook in 2021 een plaatsje op de WK-kalender","description":"De Rally van Ieper zal in 2021 dan toch zijn glorieuze intrede op het allerhoogste niveau maken. Normaal gezien had Ieper al in 2020 een WK-manche moet zijn, maar door corona viel dat in het water. Nu krijgt het wellicht een plaatsje in augustus.","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2021/01/08/rally-van-ieper-krijgt-ook-in-2021-een-plaatsje-op-de-wk-kalender~1610119508638/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2020/06/17/49c31ac6-b065-11ea-aae0-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/rally","id":"functional:sporza/sports/rally","title":"rally","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/auto-motor/rally","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/auto-motor/rally","title":"Rally","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/auto-motor/autosport","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/auto-motor/autosport","title":"autosport","description":""}]},"eventId":"1832992","source":"","time":"??+?","eventTime":1628666284866,"type":"TEASER","sport":"GENERIC"}],"matchId":"3300470","name":"Rally van Ieper","status":"LIVE","startTime":"2021-08-13T09:00:00.000+0200","teams":[],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3300470"}}},"title":"Rally van Ieper","matchID":"3300470","layout":"default","context":"web","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1629003799772","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3300470","interval":10}-->

Advertisement. Scroll to continue reading.
Rally autosport Auto-Motor
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement