Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

LIVE: KV Mechelen heeft een appeltje te schillen met AA Gent

LIVE: KV Mechelen heeft een appeltje te schillen met AA Gent

zo 15 augustus 2021 16:01 KAA Gent KV Mechelen 1'00Jupiler Pro LeagueSpeeldag 415-08-2021 16:00 Drie maanden geleden kaapte AA Gent op de valreep een Europees ticket weg voor de neus van KV Mechelen. Vandaag moeten beide ploegen een gemiste start in de competitie goedmaken. Mechelen pakte 3 op 9, Gent bengelt zelfs helemaal onderin met één schamel punt. Om 16u beginnen we eraan in de Ghelamco Arena. Fase per fase 1'eerste helft, minuut 1. Aftrap. Daar gaan we! Neemt Mechelen wraak voor het mislopen van een Europees ticket, of boekt Gent zijn eerste competitiezege van het seizoen? .AftrapDaar gaan we! Neemt Mechelen wraak voor het mislopen van een Europees ticket, of boekt Gent zijn eerste competitiezege van het seizoen? 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen 15:59vooraf, 15 uur 59. Olympische helden Florent van Aubel en Bashir Abdi krijgen een shirt en mogen de aftrap geven. .Olympische helden Florent van Aubel en Bashir Abdi krijgen een shirt en mogen de aftrap geven. 15:56vooraf, 15 uur 56. Ik schat dat hier zo'n 10.000 toeschouwers zijn. Eddy Botteldoorne (Sporza Radio).Ik schat dat hier zo’n 10.000 toeschouwers zijn.Eddy Botteldoorne (Sporza Radio) 15:54vooraf, 15 uur 54. Bruno valt uit! Nog een late wijziging bij Gent, waar Bruno tijdens de opwarming is uitgevallen. Malede komt aan de aftrap, Hjulsager verhuist van de tribune naar de reservenbank. .Bruno valt uit!Nog een late wijziging bij Gent, waar Bruno tijdens de opwarming is uitgevallen. Malede komt aan de aftrap, Hjulsager verhuist van de tribune naar de reservenbank. 15:46vooraf, 15 uur 46. 15:35vooraf, 15 uur 35. Het korte parcours van beide ploegen dit seizoen loopt parallel. Zowel Gent (tegen Valerenga) en Mechelen (tegen Antwerp) begonnen met een bemoedigende zege, maar daarna liep het veel stroever. Gent is er na de nipte 0-1 tegen RFS misschien bovenop, maar geldt dat ook voor Mechelen? .Het korte parcours van beide ploegen dit seizoen loopt parallel. Zowel Gent (tegen Valerenga) en Mechelen (tegen Antwerp) begonnen met een bemoedigende zege, maar daarna liep het veel stroever. Gent is er na de nipte 0-1 tegen RFS misschien bovenop, maar geldt dat ook voor Mechelen? 15:26Gent schakelde eerder deze week nipt het Letse RFS uit, donderdag wacht alweer het Poolse Rakow Czestochowa. Druk druk druk. vooraf, 15 uur 26.Gent schakelde eerder deze week nipt het Letse RFS uit, donderdag wacht alweer het Poolse Rakow Czestochowa. Druk druk druk. 15:13vooraf, 15 uur 13. Opstelling Mechelen. Geen Bijker en Mrabti dus, en Wouter Vrancken voert nog twee extra wissels door. Oum Gouet en Cuypers zijn hun basisplek kwijt. De vier nieuwe namen in vergelijking met de 1-3 tegen Eupen zijn Bateau, Swers, Storm en Engvall. .Opstelling MechelenGeen Bijker en Mrabti dus, en Wouter Vrancken voert nog twee extra wissels door. Oum Gouet en Cuypers zijn hun basisplek kwijt. De vier nieuwe namen in vergelijking met de 1-3 tegen Eupen zijn Bateau, Swers, Storm en Engvall. 15:12vooraf, 15 uur 12. 15:11vooraf, 15 uur 11. Opstelling Gent. Acht basisspelers van de Europese trip naar Letland blijven vanmiddag over. Vanhaezebrouck laat Operi,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement