Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

LIVE: Kan Zulte Waregem kampioen Club Brugge iets in de weg leggen?

LIVE: Kan Zulte Waregem kampioen Club Brugge iets in de weg leggen?

","textStripped":"Het Waregemse spitsenduo Gano-Vossen heeft een verleden bij Club Brugge, net als De Bock. Die drie zijn wellicht gebrand op een knalprestatie.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1855639","time":"20:29","eventTime":1629052158482,"text":"Mbamba heeft een belangrijke rol, zowel aanvallend als verdedigend. Bij Zulte Waregem zit veel ervaring en ze hebben met Gano nu iemand die heel complementair is met Vossen.","textStripped":"Mbamba heeft een belangrijke rol, zowel aanvallend als verdedigend. Bij Zulte Waregem zit veel ervaring en ze hebben met Gano nu iemand die heel complementair is met Vossen.","type":"QUOTE","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","person":"Philippe Clement"},{"eventId":"1855579","title":"Afzien voor Essevee","time":"20:21","eventTime":1629051660000,"text":"

Zulte Waregem beleefde de laatste tijd weinig plezier aan zijn wedstrijden tegen Club Brugge. De voorbije twee seizoenen gingen ze achtereenvolgens met 4-0, 0-2, 3-0 en 0-6 de boot in.

Advertisement. Scroll to continue reading.

In de eigen Elindus Arena staat het tegen Club al droog sinds 2015. De negatieve reeks bedraagt inmiddels negen wedstrijden zonder zege en zes opeenvolgende nederlagen. ","textStripped":"Zulte Waregem beleefde de laatste tijd weinig plezier aan zijn wedstrijden tegen Club Brugge. De voorbije twee seizoenen gingen ze achtereenvolgens met 4-0, 0-2, 3-0 en 0-6 de boot in. In de eigen Elindus Arena staat het tegen Club al droog sinds 2015. De negatieve reeks bedraagt inmiddels negen wedstrijden zonder zege en zes opeenvolgende nederlagen.","type":"STATISTICS","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1855432","title":"Opstelling Zulte Waregem","time":"20:06","eventTime":1629050760000,"text":"

Over de opstelling van de thuisploeg kunnen we erg kort zijn. Zulte Waregem pakte vorige week zijn eerste zege, dus laat coach Dury zijn basiself ongemoeid.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Over de opstelling van de thuisploeg kunnen we erg kort zijn. Zulte Waregem pakte vorige week zijn eerste zege, dus laat coach Dury zijn basiself ongemoeid.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1855407","time":"20:05","eventTime":1629050703520,"type":"TWITTER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","tweetId":"1426967699754733573"},{"eventId":"1855215","title":"Opstelling Club Brugge","time":"19:49","eventTime":1629049740000,"text":"

Het elftal van de bezoekers is binnen. Coach Clement gooit twee nieuwe namen in de basis in vergelijking met de Brugse derby van vorige week. Mbamba en Vanaken komen in de ploeg ten koste van Mitrovic en Rits. ","textStripped":"Het elftal van de bezoekers is binnen. Coach Clement gooit twee nieuwe namen in de basis in vergelijking met de Brugse derby van vorige week. Mbamba en Vanaken komen in de ploeg ten koste van Mitrovic en Rits.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1855211","time":"19:48","eventTime":1629049703212,"type":"TWITTER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","tweetId":"1426963648778539008"},{"eventId":"1855160","title":"Vooraf","time":"19:45","eventTime":1629049500000,"text":"

Zulte Waregem en Club Brugge staan met respectievelijk 4 op 9 en 5 op 9 in de brede middenmoot. Een zege zo beide ploegen in de kopgroep van het klassement brengen.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Essevee hoopt na zijn eerste zege de flow te pakken te hebben, terwijl de motor van kampioen Club nog een beetje sputtert. De voorbije jaren kon Zulte Waregem echter bitter weinig rapen tegen Club Brugge.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Club Brugge is ongeslagen, maar moet met twee gelijke spelen na drie speeldagen nog op toerental komen. Zulte Waregem lijkt na een stroeve start het juiste ritme te pakken te hebben. Breit de thuisploeg om 21u een vervolg aan de 1-3 op het veld van STVV?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Fase per fase

 1. eerste helft, minuut 1. Aftrap! Zulte Waregem verloor vorig seizoen thuis met 0-6 van Club Brugge. Kunnen de jongens van Dury die schandvlek wegvegen tegen de landskampioen? .

  Aftrap!

  Zulte Waregem verloor vorig seizoen thuis met 0-6 van Club Brugge. Kunnen de jongens van Dury die schandvlek wegvegen tegen de landskampioen?

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 2. eerste helft, minuut 1 match begonnen

 3. vooraf, 20 uur 57. Eerbetoon aan Berrier. Ook in Zulte Waregem houden de mensen niks dan goede herinneringen over aan de betreurde Franck Berrier. De club haalde de Fransman naar België en werd met hem in de ploeg vicekampioen in 2013. .

  Eerbetoon aan Berrier

  Ook in Zulte Waregem houden de mensen niks dan goede herinneringen over aan de betreurde Franck Berrier. De club haalde de Fransman naar België en werd met hem in de ploeg vicekampioen in 2013.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 4. Honderd keer Clement. Het is voor Philippe Clement de honderdste match als coach van Club Brugge. Heeft hij straks ook nog reden tot feesten? . vooraf, 20 uur 52.

  Honderd keer Clement

  Het is voor Philippe Clement de honderdste match als coach van Club Brugge. Heeft hij straks ook nog reden tot feesten?

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 5. vooraf, 20 uur 48. De intentie is altijd dezelfde. We willen het initiatief nemen en het goede van onze eerste drie matchen bevestigen. Francky Dury.

  De intentie is altijd dezelfde. We willen het initiatief nemen en het goede van onze eerste drie matchen bevestigen.
  Francky Dury

 6. vooraf, 20 uur 33. Het Waregemse spitsenduo Gano-Vossen heeft een verleden bij Club Brugge, net als De Bock. Die drie zijn wellicht gebrand op een knalprestatie. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Het Waregemse spitsenduo Gano-Vossen heeft een verleden bij Club Brugge, net als De Bock. Die drie zijn wellicht gebrand op een knalprestatie.

 7. vooraf, 20 uur 29. Mbamba heeft een belangrijke rol, zowel aanvallend als verdedigend. Bij Zulte Waregem zit veel ervaring en ze hebben met Gano nu iemand die heel complementair is met Vossen. Philippe Clement.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Mbamba heeft een belangrijke rol, zowel aanvallend als verdedigend. Bij Zulte Waregem zit veel ervaring en ze hebben met Gano nu iemand die heel complementair is met Vossen.
  Philippe Clement

 8. Afzien voor Essevee. Zulte Waregem beleefde de laatste tijd weinig plezier aan zijn wedstrijden tegen Club Brugge. De voorbije twee seizoenen gingen ze achtereenvolgens met 4-0, 0-2, 3-0 en 0-6 de boot in. In de eigen Elindus Arena staat het tegen Club al droog sinds 2015. De negatieve reeks bedraagt inmiddels negen wedstrijden zonder zege en zes opeenvolgende nederlagen. . vooraf, 20 uur 21.

  Afzien voor Essevee

  Zulte Waregem beleefde de laatste tijd weinig plezier aan zijn wedstrijden tegen Club Brugge. De voorbije twee seizoenen gingen ze achtereenvolgens met 4-0, 0-2, 3-0 en 0-6 de boot in.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  In de eigen Elindus Arena staat het tegen Club al droog sinds 2015. De negatieve reeks bedraagt inmiddels negen wedstrijden zonder zege en zes opeenvolgende nederlagen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 9. vooraf, 20 uur 06. Opstelling Zulte Waregem. Over de opstelling van de thuisploeg kunnen we erg kort zijn. Zulte Waregem pakte vorige week zijn eerste zege, dus laat coach Dury zijn basiself ongemoeid. .

  Opstelling Zulte Waregem

  Over de opstelling van de thuisploeg kunnen we erg kort zijn. Zulte Waregem pakte vorige week zijn eerste zege, dus laat coach Dury zijn basiself ongemoeid.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 10. vooraf, 19 uur 49. Opstelling Club Brugge. Het elftal van de bezoekers is binnen. Coach Clement gooit twee nieuwe namen in de basis in vergelijking met de Brugse derby van vorige week. Mbamba en Vanaken komen in de ploeg ten koste van Mitrovic en Rits. .

  Opstelling Club Brugge

  Het elftal van de bezoekers is binnen. Coach Clement gooit twee nieuwe namen in de basis in vergelijking met de Brugse derby van vorige week. Mbamba en Vanaken komen in de ploeg ten koste van Mitrovic en Rits.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 11. vooraf, 19 uur 45. Vooraf. Zulte Waregem en Club Brugge staan met respectievelijk 4 op 9 en 5 op 9 in de brede middenmoot. Een zege zo beide ploegen in de kopgroep van het klassement brengen. Essevee hoopt na zijn eerste zege de flow te pakken te hebben, terwijl de motor van kampioen Club nog een beetje sputtert. De voorbije jaren kon Zulte Waregem echter bitter weinig rapen tegen Club Brugge. .

  Vooraf

  Zulte Waregem en Club Brugge staan met respectievelijk 4 op 9 en 5 op 9 in de brede middenmoot. Een zege zo beide ploegen in de kopgroep van het klassement brengen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Essevee hoopt na zijn eerste zege de flow te pakken te hebben, terwijl de motor van kampioen Club nog een beetje sputtert. De voorbije jaren kon Zulte Waregem echter bitter weinig rapen tegen Club Brugge.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 12. Vooraf, 19 uur 44

 13. Opstelling Zulte Waregem. Louis Bostyn, Cameron Humphreys, Ewoud Pletinckx, Laurens De Bock, Bent Sørmo, David Hubert, Abdoulaye Sissako, Lasse Vigen Christensen, Jean-Luc Dompé, Jelle Vossen, Zinho Gano

  Opstelling Zulte Waregem

  Louis Bostyn, Cameron Humphreys, Ewoud Pletinckx, Laurens De Bock, Bent Sørmo, David Hubert, Abdoulaye Sissako, Lasse Vigen Christensen, Jean-Luc Dompé, Jelle Vossen, Zinho Gano

 14. Opstelling Club Brugge. Simon Mignolet, Noah Mbamba, Brandon Mechele, Stanley N'Soki, Clinton Mata, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Éder Balanta, Eduard Sobol, Charles De Ketelaere, Noa Lang

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Opstelling Club Brugge

  Simon Mignolet, Noah Mbamba, Brandon Mechele, Stanley N’Soki, Clinton Mata, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Éder Balanta, Eduard Sobol, Charles De Ketelaere, Noa Lang

","textStripped":"Het is voor Philippe Clement de honderdste match als coach van Club Brugge. Heeft hij straks ook nog reden tot feesten?","type":"BIRTHDAY","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1855743","time":"20:48","eventTime":1629053299669,"text":"De intentie is altijd dezelfde. We willen het initiatief nemen en het goede van onze eerste drie matchen bevestigen.","textStripped":"De intentie is altijd dezelfde. We willen het initiatief nemen en het goede van onze eerste drie matchen bevestigen.","type":"QUOTE","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","person":"Francky Dury"},{"eventId":"1855644","time":"20:33","eventTime":1629052380000,"text":"

Het Waregemse spitsenduo Gano-Vossen heeft een verleden bij Club Brugge, net als De Bock. Die drie zijn wellicht gebrand op een knalprestatie. ","textStripped":"Het Waregemse spitsenduo Gano-Vossen heeft een verleden bij Club Brugge, net als De Bock. Die drie zijn wellicht gebrand op een knalprestatie.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1855639","time":"20:29","eventTime":1629052158482,"text":"Mbamba heeft een belangrijke rol, zowel aanvallend als verdedigend. Bij Zulte Waregem zit veel ervaring en ze hebben met Gano nu iemand die heel complementair is met Vossen.","textStripped":"Mbamba heeft een belangrijke rol, zowel aanvallend als verdedigend. Bij Zulte Waregem zit veel ervaring en ze hebben met Gano nu iemand die heel complementair is met Vossen.","type":"QUOTE","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","person":"Philippe Clement"},{"eventId":"1855579","title":"Afzien voor Essevee","time":"20:21","eventTime":1629051660000,"text":"

Zulte Waregem beleefde de laatste tijd weinig plezier aan zijn wedstrijden tegen Club Brugge. De voorbije twee seizoenen gingen ze achtereenvolgens met 4-0, 0-2, 3-0 en 0-6 de boot in.

Advertisement. Scroll to continue reading.

In de eigen Elindus Arena staat het tegen Club al droog sinds 2015. De negatieve reeks bedraagt inmiddels negen wedstrijden zonder zege en zes opeenvolgende nederlagen.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Zulte Waregem beleefde de laatste tijd weinig plezier aan zijn wedstrijden tegen Club Brugge. De voorbije twee seizoenen gingen ze achtereenvolgens met 4-0, 0-2, 3-0 en 0-6 de boot in. In de eigen Elindus Arena staat het tegen Club al droog sinds 2015. De negatieve reeks bedraagt inmiddels negen wedstrijden zonder zege en zes opeenvolgende nederlagen.","type":"STATISTICS","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1855432","title":"Opstelling Zulte Waregem","time":"20:06","eventTime":1629050760000,"text":"

Over de opstelling van de thuisploeg kunnen we erg kort zijn. Zulte Waregem pakte vorige week zijn eerste zege, dus laat coach Dury zijn basiself ongemoeid. ","textStripped":"Over de opstelling van de thuisploeg kunnen we erg kort zijn. Zulte Waregem pakte vorige week zijn eerste zege, dus laat coach Dury zijn basiself ongemoeid.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1855407","time":"20:05","eventTime":1629050703520,"type":"TWITTER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","tweetId":"1426967699754733573"},{"eventId":"1855215","title":"Opstelling Club Brugge","time":"19:49","eventTime":1629049740000,"text":"

Het elftal van de bezoekers is binnen. Coach Clement gooit twee nieuwe namen in de basis in vergelijking met de Brugse derby van vorige week. Mbamba en Vanaken komen in de ploeg ten koste van Mitrovic en Rits.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Het elftal van de bezoekers is binnen. Coach Clement gooit twee nieuwe namen in de basis in vergelijking met de Brugse derby van vorige week. Mbamba en Vanaken komen in de ploeg ten koste van Mitrovic en Rits.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1855211","time":"19:48","eventTime":1629049703212,"type":"TWITTER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","tweetId":"1426963648778539008"},{"eventId":"1855160","title":"Vooraf","time":"19:45","eventTime":1629049500000,"text":"

Zulte Waregem en Club Brugge staan met respectievelijk 4 op 9 en 5 op 9 in de brede middenmoot. Een zege zo beide ploegen in de kopgroep van het klassement brengen.

Advertisement. Scroll to continue reading.



Advertisement. Scroll to continue reading.

,

Jupiler Pro League Zulte Waregem Club Brugge
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement