Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

OHL won nog nooit van Genk, vanavond dan misschien een eerste keer?

OHL won nog nooit van Genk, vanavond dan misschien een eerste keer?

za 14 augustus 2021 13:43 KRC Genk OH Leuven 20u45Jupiler Pro LeagueSpeeldag 414-08-2021 20:45 Na de eliminatie in de voorrondes van de Champions League wacht KRC Genk vanavond opnieuw vaderlands voetbal. Het nummer 11 krijgt nummer 16, OH Leuven, op bezoek. Fase per fase 13:41vooraf, 13 uur 41. Genk is een topploeg waarbij het gevaar van alle kanten komt. Ik verwacht dat de Limburgers furieus zullen starten. Ze zullen zeker iets willen rechtzetten na hun uitschakeling in de CL. Ik schat Genk overigens nog een stuk hoger in dan vorig seizoen.”. OHL-coach Brys.Genk is een topploeg waarbij het gevaar van alle kanten komt. Ik verwacht dat de Limburgers furieus zullen starten. Ze zullen zeker iets willen rechtzetten na hun uitschakeling in de CL. Ik schat Genk overigens nog een stuk hoger in dan vorig seizoen.”OHL-coach Brys 13:38vooraf, 13 uur 38. OHL won nog nooit van Genk. Na drie matchen staat OHL met 3 punten: draws tegen Zulte Waregem, Cercle Brugge en Charleroi. Vanavond wacht de lastige klus in Genk. “De Leuvenaars hunkeren naar een overwinning”, lezen we op de website van OHL. “De statistieken hebben we alvast niet mee: we zijn er immers nog nooit in geslaagd om van Genk te winnen in de 10 officiële wedstrijden die we tegen elkaar speelden.” “Maar statistieken zijn er om naar de prullenbak te verwijzen…” .OHL won nog nooit van GenkNa drie matchen staat OHL met 3 punten: draws tegen Zulte Waregem, Cercle Brugge en Charleroi. Vanavond wacht de lastige klus in Genk.”De Leuvenaars hunkeren naar een overwinning”, lezen we op de website van OHL. “De statistieken hebben we alvast niet mee: we zijn er immers nog nooit in geslaagd om van Genk te winnen in de 10 officiële wedstrijden die we tegen elkaar speelden.””Maar statistieken zijn er om naar de prullenbak te verwijzen…” 13:37vooraf, 13 uur 37. 13:34vooraf, 13 uur 34. “Er staat vanalles te gebeuren”. Genk wist zich deze week niet te plaatsen voor de play-offs van de Champions League. Na verlies in eigen huis ging het ook in de return de boot in tegen Sjachtar Donetsk. “Woensdag zat de uitschakeling nog best diep”, zegt coach John van den Brom. “Donderdag was het al okay en vrijdag zag ik de groep weer fris en scherp. Dat betekent dat ze het heel goed verteerd hebben. Ik kijk ernaar uit om weer voor meer publiek te kunnen spelen. De jongens zien en voelen ook dat er vanalles staat te gebeuren.” .”Er staat vanalles te gebeuren”Genk wist zich deze week niet te plaatsen voor de play-offs van de Champions League. Na verlies in eigen huis ging het ook in de return de boot in tegen Sjachtar Donetsk.”Woensdag zat de uitschakeling nog best diep”, zegt coach John van den Brom.”Donderdag was het al okay en vrijdag zag ik de groep weer fris en scherp. Dat betekent dat ze het heel goed verteerd hebben. Ik kijk ernaar uit om weer voor meer publiek te kunnen spelen. De jongens zien en voelen ook dat er vanalles staat te gebeuren.” 13:34vooraf,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement