Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Behoudt Union de leidersplaats of doet Kortrijk haasje-over?

Behoudt Union de leidersplaats of doet Kortrijk haasje-over?

","textStripped":"Ook Luka Elsner kiest bij Kortrijk voor de conservatieve aanpak, ondanks de thuisnederlaag tegen Racing Genk vorige week. Slechts één verandering in de basiself: Dewaele neemt de plaats in van Guèye.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1842878","title":"Geen wijzigingen bij Union","time":"15:30","eventTime":1628947800162,"text":"

Felice Mazzu behoudt het vertrouwen in de elf die vorige week ook aan de aftrap stonden tegen Beerschot. Union boekte toen een ruime 0-3-overwinning met 2 treffers van Undav en ééntje van Lapoussin. ","textStripped":"Felice Mazzu behoudt het vertrouwen in de elf die vorige week ook aan de aftrap stonden tegen Beerschot. Union boekte toen een ruime 0-3-overwinning met 2 treffers van Undav en ééntje van Lapoussin.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1842839","time":"15:28","eventTime":1628947725986,"type":"TWITTER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","tweetId":"1426535448034299907"},{"eventId":"1842827","time":"15:28","eventTime":1628947722983,"type":"TWITTER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","tweetId":"1426534068229873669"},{"eventId":"1842803","title":"Blijft Union leider of doet Kortrijk haasje-over?","time":"15:24","eventTime":1628947479144,"text":"

Union leidt na 3 speeldagen verrassend de dans in de Jupiler Pro League. Vandaag krijgt de promovendus het bezoek van Kortrijk, de ook al verrassende nummer 2. Beide ploegen hebben 6 punten, maar Union heeft een iets beter doelsaldo. Kan Union zijn leidersplaats behouden of grijpt Kortrijk de macht? Volg de wedstrijd hier vanaf 16.15u.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Union leidt na 3 speeldagen verrassend de dans in de Jupiler Pro League. Vandaag krijgt de promovendus het bezoek van Kortrijk, de ook al verrassende nummer 2. Volg de wedstrijd hier vanaf 16.15u.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Fase per fase

 1. vooraf, 15 uur 50. Onderlinge duels. De laatste keer dat Union en Kortrijk tegenover elkaar stonden was eind 2019. Kortrijk boekte toen een 0-1-zege bij Union en stootte zo door naar de halve finales van de beker. Acht maanden eerder had Union wel nog 6 op 6 behaald tegen Kortrijk in Groep B van de Europa League Play-off. .

  Onderlinge duels

  De laatste keer dat Union en Kortrijk tegenover elkaar stonden was eind 2019. Kortrijk boekte toen een 0-1-zege bij Union en stootte zo door naar de halve finales van de beker. Acht maanden eerder had Union wel nog 6 op 6 behaald tegen Kortrijk in Groep B van de Europa League Play-off.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 2. vooraf, 15 uur 35. Union won nog niet op eigen veld. Union gaat op zoek naar zijn eerste thuisoverwinning van het seizoen. De eerste en enige thuiswedstrijd tot dusver leverde meteen ook het eerste puntenverlies op. Union maakte het Club Brugge toen nochtans knap lastig, maar de landskampioen pakte dankzij een late prachtgoal van Sobol wel de volle buit. .

  Union won nog niet op eigen veld

  Union gaat op zoek naar zijn eerste thuisoverwinning van het seizoen. De eerste en enige thuiswedstrijd tot dusver leverde meteen ook het eerste puntenverlies op. Union maakte het Club Brugge toen nochtans knap lastig, maar de landskampioen pakte dankzij een late prachtgoal van Sobol wel de volle buit.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 3. vooraf, 15 uur 33. Guèye out, Dewaele in. Ook Luka Elsner kiest bij Kortrijk voor de conservatieve aanpak, ondanks de thuisnederlaag tegen Racing Genk vorige week. Slechts één verandering in de basiself: Dewaele neemt de plaats in van Guèye. .

  Guèye out, Dewaele in

  Ook Luka Elsner kiest bij Kortrijk voor de conservatieve aanpak, ondanks de thuisnederlaag tegen Racing Genk vorige week. Slechts één verandering in de basiself: Dewaele neemt de plaats in van Guèye.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 4. vooraf, 15 uur 30. Geen wijzigingen bij Union. Felice Mazzu behoudt het vertrouwen in de elf die vorige week ook aan de aftrap stonden tegen Beerschot. Union boekte toen een ruime 0-3-overwinning met 2 treffers van Undav en ééntje van Lapoussin. .

  Geen wijzigingen bij Union

  Felice Mazzu behoudt het vertrouwen in de elf die vorige week ook aan de aftrap stonden tegen Beerschot. Union boekte toen een ruime 0-3-overwinning met 2 treffers van Undav en ééntje van Lapoussin.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 5. vooraf, 15 uur 24. Blijft Union leider of doet Kortrijk haasje-over? Union leidt na 3 speeldagen verrassend de dans in de Jupiler Pro League. Vandaag krijgt de promovendus het bezoek van Kortrijk, de ook al verrassende nummer 2. Beide ploegen hebben 6 punten, maar Union heeft een iets beter doelsaldo. Kan Union zijn leidersplaats behouden of grijpt Kortrijk de macht? Volg de wedstrijd hier vanaf 16.15u. .

  Blijft Union leider of doet Kortrijk haasje-over?

  Union leidt na 3 speeldagen verrassend de dans in de Jupiler Pro League. Vandaag krijgt de promovendus het bezoek van Kortrijk, de ook al verrassende nummer 2. Beide ploegen hebben 6 punten, maar Union heeft een iets beter doelsaldo. Kan Union zijn leidersplaats behouden of grijpt Kortrijk de macht? Volg de wedstrijd hier vanaf 16.15u.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 6. Vooraf, 15 uur 24

 7. Opstelling Union. Anthony Moris, Guillaume François, Jonas Bager, Ismaël Kandouss, Siebe Van der Heyden, Loic Lapoussin, Senne Lynen, Casper Nielsen, Teddy Teuma, Dante Vanzeir, Deniz Undav

  Opstelling Union

  Anthony Moris, Guillaume François, Jonas Bager, Ismaël Kandouss, Siebe Van der Heyden, Loic Lapoussin, Senne Lynen, Casper Nielsen, Teddy Teuma, Dante Vanzeir, Deniz Undav

 8. Opstelling KV Kortrijk. Marko Ilic, Lucas Rougeaux, Timothy Derijck, Trent Sainsbury, Kristof D'Haene, Marlos Moreno, Ante Palaversa, Kevin Vandendriessche, Faïz Selemani, Teddy Chevalier, Gilles Dewaele

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Opstelling KV Kortrijk

  Marko Ilic, Lucas Rougeaux, Timothy Derijck, Trent Sainsbury, Kristof D’Haene, Marlos Moreno, Ante Palaversa, Kevin Vandendriessche, Faïz Selemani, Teddy Chevalier, Gilles Dewaele

","textStripped":"Ook Luka Elsner kiest bij Kortrijk voor de conservatieve aanpak, ondanks de thuisnederlaag tegen Racing Genk vorige week. Slechts één verandering in de basiself: Dewaele neemt de plaats in van Guèye.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1842878","title":"Geen wijzigingen bij Union","time":"15:30","eventTime":1628947800162,"text":"

Felice Mazzu behoudt het vertrouwen in de elf die vorige week ook aan de aftrap stonden tegen Beerschot. Union boekte toen een ruime 0-3-overwinning met 2 treffers van Undav en ééntje van Lapoussin. ","textStripped":"Felice Mazzu behoudt het vertrouwen in de elf die vorige week ook aan de aftrap stonden tegen Beerschot. Union boekte toen een ruime 0-3-overwinning met 2 treffers van Undav en ééntje van Lapoussin.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1842839","time":"15:28","eventTime":1628947725986,"type":"TWITTER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","tweetId":"1426535448034299907"},{"eventId":"1842827","time":"15:28","eventTime":1628947722983,"type":"TWITTER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","tweetId":"1426534068229873669"},{"eventId":"1842803","title":"Blijft Union leider of doet Kortrijk haasje-over?","time":"15:24","eventTime":1628947479144,"text":"

Union leidt na 3 speeldagen verrassend de dans in de Jupiler Pro League. Vandaag krijgt de promovendus het bezoek van Kortrijk, de ook al verrassende nummer 2. Beide ploegen hebben 6 punten, maar Union heeft een iets beter doelsaldo. Kan Union zijn leidersplaats behouden of grijpt Kortrijk de macht? Volg de wedstrijd hier vanaf 16.15u.

Advertisement. Scroll to continue reading.


,

Advertisement. Scroll to continue reading.
Jupiler Pro League Union KV Kortrijk
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement