Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Messi bij voorstelling: “Mijn doel is om weer de Champions League te winnen”

Messi bij voorstelling: “Mijn doel is om weer de Champions League te winnen”

wo 11 augustus 2021 11:42 Lionel Messi is definitief een speler van Paris Saint-Germain. Onder massale belangstelling van pers en publiek werd hij voorgesteld in de Franse hoofdstad. “Ik kom hier om het beste van mezelf te geven, met meer enthousiasme dan ooit.” Lionel Messi is voorgesteld bij PSG: “Droom is om nog eens de CL te winnen” “Het is een historische dag voor de club en voor de voetbalwereld”, stak PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaïfi van wal op de druk bijgewoonde persconferentie. “We hebben hier iemand die veel trofeeën heeft gewonnen en ik ben er zeker van dat hij hier ook trofeeën zal pakken.”   Lionel Messi knikte eens instemmend aan de zijde van zijn nieuwe voorzitter. “Iedereen weet dat mijn afscheid bij Barcelona heel moeilijk was. Maar eenmaal hier aangekomen, heb ik veel enthousiasme. Ik geniet van mijn aankomst met mijn familie. Nu wil ik echt trainen en de staf en mijn ploegmaats ontmoeten.” Ik geniet van mijn aankomst met mijn familie. Lionel Messi Messi: “Ik wil titels blijven winnen” “PSG is een ambitieuze club en we zijn bereid om er voor te vechten”, ging Messi verder. “Ik wil titels blijven winnen, daarom kom ik ook naar deze club. Ik bedank de Parijzenaars voor de ontvangst. Het was te gek.”   “Ik weet niet wanneer ik zal debuteren. Gisteren zag ik Pochettino en de technische staf. Ik wil zo snel mogelijk spelen, maar kan er nog geen datum op plakken.”   Het grote doel van PSG is nu uiteraard de Champions League winnen. “Ik kom om te helpen. Om te proberen het beste van mezelf te geven met meer enthousiasme dan ooit. Mijn doel is om weer een Champions League te winnen en ik ben op de ideale plek om dat te kunnen bereiken.” Mijn doel is om weer een Champions League te winnen en ik ben op de ideale plek om dat te kunnen bereiken. Lionel Messi “Ik zal de Barça-fans altijd dankbaar zijn” Wat als PSG straks tegen zijn Barcelona zou spelen? “Ik zal de Barça-fans altijd dankbaar zijn. Dat is mijn thuis. Ze wisten dat ik naar een sterk team zou gaan. Ik weet niet of we het tegen elkaar zullen opnemen.”   “Als het wel gebeurt, dan zal het aan de ene kant leuk zijn om terug naar Barcelona te komen. Aan de andere kant zal het vreemd zijn om met een ander shirt thuis te spelen.”   Nasser Al-Khelaïfi kreeg ook nog een vraag over Kylian Mbappé. Blijft hij bij PSG? “Kylian is een Parijzenaar. Hij is heel competitief en heeft een winnaarsmentaliteit. Hij wou een competitieve ploeg en die is er nu. Hij heeft geen excuses meer.” Olivier De Wilde in Parijs: “De mensen geloven nog steeds niet dat hij naar hier is gekomen”  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement