Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Genk staat voor belangrijk karwei in Oekraïne: “Champions League niet veraf”

Genk staat voor belangrijk karwei in Oekraïne: “Champions League niet veraf”

di 10 augustus 2021 06:45 Shakhtar Donetsk KRC Genk 19u30heenwedstrijd 2 – 1UEFA Champions Leagueterugwedstrijd10-08-2021 19:30 Vanavond speelt Racing Genk zijn terugwedstrijd in de 3e voorronde van de Champions League. Na 2 defensieve blunders moet de vicekampioen een 1-2-achterstand goedmaken tegen Sjachtar Donetsk. Volg de wedstrijd hier live vanaf 19.30 uur. Fase per fase 14:42vooraf, 14 uur 42. Genk staat voor loodzware opdracht in de CL tegen Sjachtar Donetsk.Genk staat voor loodzware opdracht in de CL tegen Sjachtar Donetsk 06:41vooraf, 06 uur 41. We zullen er alles aan doen om ons te kwalificeren voor de Champions League. Genk-coach John van den Brom.We zullen er alles aan doen om ons te kwalificeren voor de Champions LeagueGenk-coach John van den Brom 06:37vooraf, 06 uur 37. Van den Brom: “Het leeft in de groep”. Genk-coach John van den Brom heeft er alle vertrouwen in dat Genk Sjachtar Donetsk vanavond opzijzet. “Anders hoefden we er niet aan te beginnen. We hebben genoeg argumenten om erin te geloven”, zegt de Nederlander. “We spelen goed en we hebben een boost gekregen door de winst in Kortrijk. Uiteraard is Sjachtar een sterke ploeg, maar we hebben in de heenwedstrijd getoond dat we hen ook pijn kunnen doen. Geloof mij: wij zijn hier om ons te kwalificeren. Het leeft in de groep, de Champions League is niet veraf.” Als Genk de Oekraïners uitschakelt, speelt het tegen Monaco of Sparta Praag voor een plek in de groepsfase van het kampioenenbal. .Van den Brom: “Het leeft in de groep”Genk-coach John van den Brom heeft er alle vertrouwen in dat Genk Sjachtar Donetsk vanavond opzijzet. “Anders hoefden we er niet aan te beginnen. We hebben genoeg argumenten om erin te geloven”, zegt de Nederlander.”We spelen goed en we hebben een boost gekregen door de winst in Kortrijk. Uiteraard is Sjachtar een sterke ploeg, maar we hebben in de heenwedstrijd getoond dat we hen ook pijn kunnen doen. Geloof mij: wij zijn hier om ons te kwalificeren. Het leeft in de groep, de Champions League is niet veraf.”Als Genk de Oekraïners uitschakelt, speelt het tegen Monaco of Sparta Praag voor een plek in de groepsfase van het kampioenenbal.10-08-2021 10-08-2021. 23:32vooraf, 23 uur 32. Uitdoelpunten niet meer dubbel. Sinds dit seizoen tellen doelpunten buitenshuis niet meer dubbel. Als Genk morgen met 1 doelpunt verschil zou winnen, dan volgen er sowieso verlengingen. .Uitdoelpunten niet meer dubbelSinds dit seizoen tellen doelpunten buitenshuis niet meer dubbel. Als Genk morgen met 1 doelpunt verschil zou winnen, dan volgen er sowieso verlengingen. 23:22vooraf, 23 uur 22. 23:21vooraf, 23 uur 21. 23:20vooraf, 23 uur 20. Ik heb het gevoel dat we iets kunnen doen, dat we kunnen stunten. Ik heb er heel veel vertrouwen in. We hebben niks te verliezen. Peter Croonen, voorzitter Genk.Ik heb het gevoel dat we iets kunnen doen, dat we kunnen stunten. Ik heb er heel veel vertrouwen in. We hebben niks te verliezen.Peter Croonen, voorzitter Genk 23:17vooraf, 23 uur 17. In de omschakeling is Sjachtar kwetsbaar en daar hopen wij van te profiteren. Dimitri De Condé,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement