Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Transfers JPL/1B: Borges wordt opnieuw uitgeleend door Genk

Transfers JPL/1B: Borges wordt opnieuw uitgeleend door Genk

De Belgische competitie is al uit de startblokken geschoten, maar onze profclubs kunnen tot eind deze maand nog transfers realiseren. Volg hun transacties op deze pagina.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

,

transfers Jupiler Pro League – 1B Pro League

 1. 21 uur 37. Borges lijkt geen toekomst te hebben bij Genk. Neto Borges wordt door Racing Genk tot het einde van het seizoen, met aankoopoptie, uitgeleend aan het Portugese Tondela. De 24-jarige Braziliaanse verdediger werd in januari 2019 door de Genkies overgenomen van het Zweedse Hammarby. In Limburg kwam hij echter niet verder dan acht wedstrijden, de club leende hem vorig seizoen dan ook al uit aan het Braziliaanse Vasco da Gama, dat besloot de aankoopoptie niet te lichten. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Borges lijkt geen toekomst te hebben bij Genk

  Neto Borges wordt door Racing Genk tot het einde van het seizoen, met aankoopoptie, uitgeleend aan het Portugese Tondela.

  De 24-jarige Braziliaanse verdediger werd in januari 2019 door de Genkies overgenomen van het Zweedse Hammarby. In Limburg kwam hij echter niet verder dan acht wedstrijden, de club leende hem vorig seizoen dan ook al uit aan het Braziliaanse Vasco da Gama, dat besloot de aankoopoptie niet te lichten.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 2. 11 uur 05. Nieuwe Japanner voor STVV. Daichi Hayashi trekt naar Stayen. De Japanse jeugdinternational moet nog medisch getest worden, maar Sint-Truiden wordt normaal gezien dus zijn nieuwe thuisbasis. Hayashi trad met Japan aan op de Olympische Spelen in eigen land. Vrijdag verloor Japan de wedstrijd om het brons met 3-1 van Mexico. Met uitzondering van de groepswedstrijd tegen Frankrijk stond de aanvaller telkens in de basis. “We zijn blij dat we een overeenkomst hebben met Daichi. Ik geloof dat zijn vechtlust op het veld onze fans wel kan bekoren. Ik hoop dat hij zich verder zal ontwikkelen en zijn steentje kan bijdragen in nieuwe successen voor STVV”, zegt de Japanse CEO van de Limburgers. .

  Nieuwe Japanner voor STVV

  Daichi Hayashi trekt naar Stayen. De Japanse jeugdinternational moet nog medisch getest worden, maar Sint-Truiden wordt normaal gezien dus zijn nieuwe thuisbasis.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Hayashi trad met Japan aan op de Olympische Spelen in eigen land. Vrijdag verloor Japan de wedstrijd om het brons met 3-1 van Mexico. Met uitzondering van de groepswedstrijd tegen Frankrijk stond de aanvaller telkens in de basis.

  “We zijn blij dat we een overeenkomst hebben met Daichi. Ik geloof dat zijn vechtlust op het veld onze fans wel kan bekoren. Ik hoop dat hij zich verder zal ontwikkelen en zijn steentje kan bijdragen in nieuwe successen voor STVV”, zegt de Japanse CEO van de Limburgers.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 3. 08-08-2021.

 4. 13 uur 13. Westerlo strikt 19-jarige Ivoriaanse aanvaller. Westerlo heeft de 19-jarige aanvaller Fernand Gouré aangetrokken. De Ivoriaan komt over van het Israëlische Maccabi Netanya en ondertekende een contract tot 2025. Gouré trad het voorbije seizoen aan in 13 wedstrijden in de hoogste Israëlische afdeling. Daarin scoorde hij twee keer. Westerlo opent volgende week op de eerste speeldag in 1B tegen Virton. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Westerlo strikt 19-jarige Ivoriaanse aanvaller

  Westerlo heeft de 19-jarige aanvaller Fernand Gouré aangetrokken. De Ivoriaan komt over van het Israëlische Maccabi Netanya en ondertekende een contract tot 2025. Gouré trad het voorbije seizoen aan in 13 wedstrijden in de hoogste Israëlische afdeling. Daarin scoorde hij twee keer. Westerlo opent volgende week op de eerste speeldag in 1B tegen Virton.

 5. 07-08-2021.

 6. 20 uur . Waasland-Beveren laat recordtransfer Nilsen alweer gaan. De Noor Sivert Heltne Nilsen is na een half jaar alweer weg bij Waasland-Beveren. De 29-jarige middenvelder keert terug naar zijn vaderland, waar hij bij SK Brann tekende. “Heltne Nilsen gaf aan dat hij om familiale redenen opnieuw dichter bij huis wou spelen. De club toonde hiervoor begrip en werkte mee aan een transfer”, zegt Waasland-Beveren op zijn website. Waasland-Beveren nam Heltne Nilsen afgelopen winter over van het Zweedse Elfsborg. Het legde daar 450.000 euro voor op tafel, een recordbedrag voor de club. Heltne Nilsen werd één van de sterkhouders van het team, maar ook hij kon de degradatie naar 1B niet voorkomen. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Waasland-Beveren laat recordtransfer Nilsen alweer gaan

  De Noor Sivert Heltne Nilsen is na een half jaar alweer weg bij Waasland-Beveren. De 29-jarige middenvelder keert terug naar zijn vaderland, waar hij bij SK Brann tekende.

  “Heltne Nilsen gaf aan dat hij om familiale redenen opnieuw dichter bij huis wou spelen. De club toonde hiervoor begrip en werkte mee aan een transfer”, zegt Waasland-Beveren op zijn website.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Waasland-Beveren nam Heltne Nilsen afgelopen winter over van het Zweedse Elfsborg. Het legde daar 450.000 euro voor op tafel, een recordbedrag voor de club. Heltne Nilsen werd één van de sterkhouders van het team, maar ook hij kon de degradatie naar 1B niet voorkomen.

 7. 15 uur 26. Sadin naar Virton. Doelman Anthony Sadin (32) heeft een contract ondertekend bij Virton. Dat heeft de 1B-club bekendgemaakt. Het contract van de cultdoelman bij RWDM liep onlangs af. Van 2008 tot 2017 stond hij bij Union tussen de palen. Hij speelde al meer dan 60 wedstrijden in 1B.  Na een hele reeks rechtszaken en een jaar zonder competitie neemt Excelsior Virton komend seizoen zijn plaats in 1B opnieuw in. Volgende week zondag opent Virton het seizoen met een thuismatch tegen Westerlo. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Sadin naar Virton

  Doelman Anthony Sadin (32) heeft een contract ondertekend bij Virton. Dat heeft de 1B-club bekendgemaakt. Het contract van de cultdoelman bij RWDM liep onlangs af. Van 2008 tot 2017 stond hij bij Union tussen de palen. Hij speelde al meer dan 60 wedstrijden in 1B. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Na een hele reeks rechtszaken en een jaar zonder competitie neemt Excelsior Virton komend seizoen zijn plaats in 1B opnieuw in. Volgende week zondag opent Virton het seizoen met een thuismatch tegen Westerlo.

 8. 10 uur 13. Beerschot heeft 20-jarige Senegalese aanvaller. Issa Soumaré komt de aanvalslinie van Beerschot versterken. De 20-jarige Senegalees maakt de overstap van de Franse derdeklasser Orléans en zette op het Kiel zijn krabbel onder een contract voor 4 seizoenen. Bij Orléans werd Soumaré vorig seizoen vooral als rechtsbuiten uitgespeeld. Hij vond toen 8 keer de weg naar de kooi in 31 wedstrijden. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Beerschot heeft 20-jarige Senegalese aanvaller

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Issa Soumaré komt de aanvalslinie van Beerschot versterken. De 20-jarige Senegalees maakt de overstap van de Franse derdeklasser Orléans en zette op het Kiel zijn krabbel onder een contract voor 4 seizoenen.

  Bij Orléans werd Soumaré vorig seizoen vooral als rechtsbuiten uitgespeeld. Hij vond toen 8 keer de weg naar de kooi in 31 wedstrijden.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Advertisement. Scroll to continue reading.

 9. 06-08-2021.

 10. 19 uur 30. KV Mechelen stalt Wernersson bij Stabaek. De Zweedse linksachter Victor Wernersson wordt tot het einde van 2021 uitgeleend aan het Noorse Stabaek, dat ook een aankoopoptie kon afdwingen. KV Mechelen nam Wernersson vorig jaar over van Göteborg, maar de linksachter kwam slechts 9 keer in actie. Wernersson moet nu proberen om Stabaek in de hoogste klasse in Noorwegen te houden. .

  KV Mechelen stalt Wernersson bij Stabaek

  De Zweedse linksachter Victor Wernersson wordt tot het einde van 2021 uitgeleend aan het Noorse Stabaek, dat ook een aankoopoptie kon afdwingen. KV Mechelen nam Wernersson vorig jaar over van Göteborg, maar de linksachter kwam slechts 9 keer in actie. Wernersson moet nu proberen om Stabaek in de hoogste klasse in Noorwegen te houden.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 11. 19 uur 05. Ook Duitse spits Eggestein kiest voor Antwerp. De Duitse centrumspits Johannes Eggestein moet samen met Michael Frey het vertrek van Dieumerci Mbokani bij Antwerp doen vergeten. De 23-jarige aanvaller komt over van Werder Bremen, dat hem afgelopen seizoen uitleende aan LASK Linz. De Duitse jeugdinternational was vorig jaar goed voor 20 goals en 9 assists.  .

  Ook Duitse spits Eggestein kiest voor Antwerp

  De Duitse centrumspits Johannes Eggestein moet samen met Michael Frey het vertrek van Dieumerci Mbokani bij Antwerp doen vergeten. De 23-jarige aanvaller komt over van Werder Bremen, dat hem afgelopen seizoen uitleende aan LASK Linz. De Duitse jeugdinternational was vorig jaar goed voor 20 goals en 9 assists. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 12. 17 uur 54. Nieuwe linksachter op de Bosuil. Antwerp is tot een akkoord gekomen met het Amerikaanse Colorado Rapids omtrent de overgang van Sam Vines.  Als de 22-jarige linksachter slaagt voor zijn medische testen, ligt voor hem een driejarig contract met optie op nog een jaar klaar op de Bosuil. Vines was de voorbije weken met de VS aan de slag op de Gold Cup, het Noord- en Centraal-Amerikaans landenkampioenschap. Hij vierde als invaller mee de toernooiwinst tegen Mexico na verlengingen (1-0). .

  Nieuwe linksachter op de Bosuil

  Antwerp is tot een akkoord gekomen met het Amerikaanse Colorado Rapids omtrent de overgang van Sam Vines. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Als de 22-jarige linksachter slaagt voor zijn medische testen, ligt voor hem een driejarig contract met optie op nog een jaar klaar op de Bosuil.

  Vines was de voorbije weken met de VS aan de slag op de Gold Cup, het Noord- en Centraal-Amerikaans landenkampioenschap. Hij vierde als invaller mee de toernooiwinst tegen Mexico na verlengingen (1-0).

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 13. 06 uur 53. KV Mechelen stalt Wernersson in Noorwegen met aankoopoptie. VIctor Wernersson wordt door KV Mechelen uitgeleend aan de Noorse club Stabaek met een optie om hem daarna aan te kopen. De 26-jarige linksachter arriveerde in september 2020 in België, maar kwam niet verder dan 8 competitiematchen en een duel in de Beker van België.  .

  KV Mechelen stalt Wernersson in Noorwegen met aankoopoptie

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  VIctor Wernersson wordt door KV Mechelen uitgeleend aan de Noorse club Stabaek met een optie om hem daarna aan te kopen. De 26-jarige linksachter arriveerde in september 2020 in België, maar kwam niet verder dan 8 competitiematchen en een duel in de Beker van België. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 14. 05-08-2021.

 15. 20 uur 33. KV Mechelen stalt 5 jonkies bij Helmond Sport. KV Mechelen laat enkele talenten rijpen bij zusterclub Helmond Sport in de Nederlandse 2e klasse. Het gaat om aanvaller Gaetan Bosiers (22), middenvelders Jules Houttequiet (18) en Jarno Lion (20), doelman Maxime De Bie (20) en rechtsback Ilias Breugelmans (20). .

  KV Mechelen stalt 5 jonkies bij Helmond Sport

  KV Mechelen laat enkele talenten rijpen bij zusterclub Helmond Sport in de Nederlandse 2e klasse.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Het gaat om aanvaller Gaetan Bosiers (22), middenvelders Jules Houttequiet (18) en Jarno Lion (20), doelman Maxime De Bie (20) en rechtsback Ilias Breugelmans (20).

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 16. 18 uur 16. Standard-aanvaller trekt naar Moeskroen. Moeskroen heeft zich versterkt met de jonge Standard-aanvaller Adrien Giunta (20). Afgelopen seizoen kroonde hij zich nog tot topschutter bij de beloften van de Rouches. Giunta tekende een contract van 2 seizoenen bij Moeskroen. Hij zal in Henegouwen de concurrentie moeten aangaan met onder meer de ervaren Harlem “Bison” Gnohéré. .

  Standard-aanvaller trekt naar Moeskroen

  Moeskroen heeft zich versterkt met de jonge Standard-aanvaller Adrien Giunta (20). Afgelopen seizoen kroonde hij zich nog tot topschutter bij de beloften van de Rouches.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Giunta tekende een contract van 2 seizoenen bij Moeskroen. Hij zal in Henegouwen de concurrentie moeten aangaan met onder meer de ervaren Harlem “Bison” Gnohéré.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

","textStripped":"Neto Borges wordt door Racing Genk tot het einde van het seizoen, met aankoopoptie, uitgeleend aan het Portugese Tondela. De 24-jarige Braziliaanse verdediger werd in januari 2019 door de Genkies overgenomen van het Zweedse Hammarby. In Limburg kwam hij echter niet verder dan acht wedstrijden, de club leende hem vorig seizoen dan ook al uit aan het Braziliaanse Vasco da Gama, dat besloot de aankoopoptie niet te lichten.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1825740","title":"Nieuwe Japanner voor STVV","source":"","time":"??+?","eventTime":1628413507368,"text":"

Daichi Hayashi trekt naar Stayen. De Japanse jeugdinternational moet nog medisch getest worden, maar Sint-Truiden wordt normaal gezien dus zijn nieuwe thuisbasis.

Hayashi trad met Japan aan op de Olympische Spelen in eigen land. Vrijdag verloor Japan de wedstrijd om het brons met 3-1 van Mexico. Met uitzondering van de groepswedstrijd tegen Frankrijk stond de aanvaller telkens in de basis.

Advertisement. Scroll to continue reading.

"We zijn blij dat we een overeenkomst hebben met Daichi. Ik geloof dat zijn vechtlust op het veld onze fans wel kan bekoren. Ik hoop dat hij zich verder zal ontwikkelen en zijn steentje kan bijdragen in nieuwe successen voor STVV", zegt de Japanse CEO van de Limburgers. ","textStripped":"Daichi Hayashi trekt naar Stayen. De Japanse jeugdinternational moet nog medisch getest worden, maar Sint-Truiden wordt normaal gezien dus zijn nieuwe thuisbasis. Hayashi trad met Japan aan op de Olympische Spelen in eigen land. Vrijdag verloor Japan de wedstrijd om het brons met 3-1 van Mexico. Met uitzondering van de groepswedstrijd tegen Frankrijk stond de aanvaller telkens in de basis. "We zijn blij dat we een overeenkomst hebben met Daichi. Ik geloof dat zijn vechtlust op het veld onze fans wel kan bekoren. Ik hoop dat hij zich verder zal ontwikkelen en zijn steentje kan bijdragen in nieuwe successen voor STVV", zegt de Japanse CEO van de Limburgers.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1825739","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1628413471690,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1424294760043499522"},{"eventId":"1822880","title":"Westerlo strikt 19-jarige Ivoriaanse aanvaller","source":"","time":"??+?","eventTime":1628334815050,"text":"

Westerlo heeft de 19-jarige aanvaller Fernand Gouré aangetrokken. De Ivoriaan komt over van het Israëlische Maccabi Netanya en ondertekende een contract tot 2025. Gouré trad het voorbije seizoen aan in 13 wedstrijden in de hoogste Israëlische afdeling. Daarin scoorde hij twee keer. Westerlo opent volgende week op de eerste speeldag in 1B tegen Virton.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Westerlo heeft de 19-jarige aanvaller Fernand Gouré aangetrokken. De Ivoriaan komt over van het Israëlische Maccabi Netanya en ondertekende een contract tot 2025. Gouré trad het voorbije seizoen aan in 13 wedstrijden in de hoogste Israëlische afdeling. Daarin scoorde hij twee keer. Westerlo opent volgende week op de eerste speeldag in 1B tegen Virton.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1822879","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1628334796743,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1423947525166440450"},{"eventId":"1822281","title":"Waasland-Beveren laat recordtransfer Nilsen alweer gaan","source":"","time":"??+?","eventTime":1628272800000,"text":"

De Noor Sivert Heltne Nilsen is na een half jaar alweer weg bij Waasland-Beveren. De 29-jarige middenvelder keert terug naar zijn vaderland, waar hij bij SK Brann tekende.

"Heltne Nilsen gaf aan dat hij om familiale redenen opnieuw dichter bij huis wou spelen. De club toonde hiervoor begrip en werkte mee aan een transfer", zegt Waasland-Beveren op zijn website.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Waasland-Beveren nam Heltne Nilsen afgelopen winter over van het Zweedse Elfsborg. Het legde daar 450.000 euro voor op tafel, een recordbedrag voor de club. Heltne Nilsen werd één van de sterkhouders van het team, maar ook hij kon de degradatie naar 1B niet voorkomen.

","textStripped":"De Noor Sivert Heltne Nilsen is na een half jaar alweer weg bij Waasland-Beveren. De 29-jarige middenvelder keert terug naar zijn vaderland, waar hij bij SK Brann tekende. "Heltne Nilsen gaf aan dat hij om familiale redenen opnieuw dichter bij huis wou spelen. De club toonde hiervoor begrip en werkte mee aan een transfer", zegt Waasland-Beveren op zijn website. Waasland-Beveren nam Heltne Nilsen afgelopen winter over van het Zweedse Elfsborg. Het legde daar 450.000 euro voor op tafel, een recordbedrag voor de club. Heltne Nilsen werd één van de sterkhouders van het team, maar ook hij kon de degradatie naar 1B niet voorkomen.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1821414","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1628264327658,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1423667681891217411"},{"eventId":"1821394","title":"Sadin naar Virton","source":"","time":"??+?","eventTime":1628256404917,"text":"

Doelman Anthony Sadin (32) heeft een contract ondertekend bij Virton. Dat heeft de 1B-club bekendgemaakt. Het contract van de cultdoelman bij RWDM liep onlangs af. Van 2008 tot 2017 stond hij bij Union tussen de palen. Hij speelde al meer dan 60 wedstrijden in 1B. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Na een hele reeks rechtszaken en een jaar zonder competitie neemt Excelsior Virton komend seizoen zijn plaats in 1B opnieuw in. Volgende week zondag opent Virton het seizoen met een thuismatch tegen Westerlo.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Doelman Anthony Sadin (32) heeft een contract ondertekend bij Virton. Dat heeft de 1B-club bekendgemaakt. Het contract van de cultdoelman bij RWDM liep onlangs af. Van 2008 tot 2017 stond hij bij Union tussen de palen. Hij speelde al meer dan 60 wedstrijden in 1B. Na een hele reeks rechtszaken en een jaar zonder competitie neemt Excelsior Virton komend seizoen zijn plaats in 1B opnieuw in. Volgende week zondag opent Virton het seizoen met een thuismatch tegen Westerlo.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1821107","title":"Beerschot heeft 20-jarige Senegalese aanvaller","source":"","time":"??+?","eventTime":1628237580630,"text":"

Issa Soumaré komt de aanvalslinie van Beerschot versterken. De 20-jarige Senegalees maakt de overstap van de Franse derdeklasser Orléans en zette op het Kiel zijn krabbel onder een contract voor 4 seizoenen. Bij Orléans werd Soumaré vorig seizoen vooral als rechtsbuiten uitgespeeld. Hij vond toen 8 keer de weg naar de kooi in 31 wedstrijden. ","textStripped":"Issa Soumaré komt de aanvalslinie van Beerschot versterken. De 20-jarige Senegalees maakt de overstap van de Franse derdeklasser Orléans en zette op het Kiel zijn krabbel onder een contract voor 4 seizoenen. Bij Orléans werd Soumaré vorig seizoen vooral als rechtsbuiten uitgespeeld. Hij vond toen 8 keer de weg naar de kooi in 31 wedstrijden.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1821095","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1628236874966,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1423554436601847808"},{"eventId":"1818885","title":"KV Mechelen stalt Wernersson bij Stabaek","source":"","time":"??+?","eventTime":1628184624143,"text":"

De Zweedse linksachter Victor Wernersson wordt tot het einde van 2021 uitgeleend aan het Noorse Stabaek, dat ook een aankoopoptie kon afdwingen. KV Mechelen nam Wernersson vorig jaar over van Göteborg, maar de linksachter kwam slechts 9 keer in actie. Wernersson moet nu proberen om Stabaek in de hoogste klasse in Noorwegen te houden.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"De Zweedse linksachter Victor Wernersson wordt tot het einde van 2021 uitgeleend aan het Noorse Stabaek, dat ook een aankoopoptie kon afdwingen. KV Mechelen nam Wernersson vorig jaar over van Göteborg, maar de linksachter kwam slechts 9 keer in actie. Wernersson moet nu proberen om Stabaek in de hoogste klasse in Noorwegen te houden.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1818886","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1628184480000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1423334959717228546"},{"eventId":"1818430","title":"Ook Duitse spits Eggestein kiest voor Antwerp","source":"","time":"??+?","eventTime":1628183103505,"text":"

De Duitse centrumspits Johannes Eggestein moet samen met Michael Frey het vertrek van Dieumerci Mbokani bij Antwerp doen vergeten. De 23-jarige aanvaller komt over van Werder Bremen, dat hem afgelopen seizoen uitleende aan LASK Linz. De Duitse jeugdinternational was vorig jaar goed voor 20 goals en 9 assists.  ","textStripped":"De Duitse centrumspits Johannes Eggestein moet samen met Michael Frey het vertrek van Dieumerci Mbokani bij Antwerp doen vergeten. De 23-jarige aanvaller komt over van Werder Bremen, dat hem afgelopen seizoen uitleende aan LASK Linz. De Duitse jeugdinternational was vorig jaar goed voor 20 goals en 9 assists.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1818428","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1628182929786,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1423328053162299392"},{"eventId":"1817573","title":"Nieuwe linksachter op de Bosuil","source":"","time":"??+?","eventTime":1628178857403,"text":"

Antwerp is tot een akkoord gekomen met het Amerikaanse Colorado Rapids omtrent de overgang van Sam Vines. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Als de 22-jarige linksachter slaagt voor zijn medische testen, ligt voor hem een driejarig contract met optie op nog een jaar klaar op de Bosuil.

Vines was de voorbije weken met de VS aan de slag op de Gold Cup, het Noord- en Centraal-Amerikaans landenkampioenschap. Hij vierde als invaller mee de toernooiwinst tegen Mexico na verlengingen (1-0).

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Antwerp is tot een akkoord gekomen met het Amerikaanse Colorado Rapids omtrent de overgang van Sam Vines. Als de 22-jarige linksachter slaagt voor zijn medische testen, ligt voor hem een driejarig contract met optie op nog een jaar klaar op de Bosuil. Vines was de voorbije weken met de VS aan de slag op de Gold Cup, het Noord- en Centraal-Amerikaans landenkampioenschap. Hij vierde als invaller mee de toernooiwinst tegen Mexico na verlengingen (1-0).","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1817572","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1628178835074,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1423297872955543556"},{"eventId":"1816576","title":"KV Mechelen stalt Wernersson in Noorwegen met aankoopoptie","source":"","time":"??+?","eventTime":1628139188699,"text":"

VIctor Wernersson wordt door KV Mechelen uitgeleend aan de Noorse club Stabaek met een optie om hem daarna aan te kopen. De 26-jarige linksachter arriveerde in september 2020 in België, maar kwam niet verder dan 8 competitiematchen en een duel in de Beker van België.  ","textStripped":"VIctor Wernersson wordt door KV Mechelen uitgeleend aan de Noorse club Stabaek met een optie om hem daarna aan te kopen. De 26-jarige linksachter arriveerde in september 2020 in België, maar kwam niet verder dan 8 competitiematchen en een duel in de Beker van België.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1816575","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1628139183733,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1422931006609313796"},{"eventId":"1816328","title":"KV Mechelen stalt 5 jonkies bij Helmond Sport","source":"","time":"??+?","eventTime":1628101992233,"text":"

KV Mechelen laat enkele talenten rijpen bij zusterclub Helmond Sport in de Nederlandse 2e klasse. Het gaat om aanvaller Gaetan Bosiers (22), middenvelders Jules Houttequiet (18) en Jarno Lion (20), doelman Maxime De Bie (20) en rechtsback Ilias Breugelmans (20).

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"KV Mechelen laat enkele talenten rijpen bij zusterclub Helmond Sport in de Nederlandse 2e klasse. Het gaat om aanvaller Gaetan Bosiers (22), middenvelders Jules Houttequiet (18) en Jarno Lion (20), doelman Maxime De Bie (20) en rechtsback Ilias Breugelmans (20).","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1816163","title":"Standard-aanvaller trekt naar Moeskroen","source":"","time":"??+?","eventTime":1628093816270,"text":"

Moeskroen heeft zich versterkt met de jonge Standard-aanvaller Adrien Giunta (20). Afgelopen seizoen kroonde hij zich nog tot topschutter bij de beloften van de Rouches.

Giunta tekende een contract van 2 seizoenen bij Moeskroen. Hij zal in Henegouwen de concurrentie moeten aangaan met onder meer de ervaren Harlem "Bison" Gnohéré.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Moeskroen heeft zich versterkt met de jonge Standard-aanvaller Adrien Giunta (20). Afgelopen seizoen kroonde hij zich nog tot topschutter bij de beloften van de Rouches. Giunta tekende een contract van 2 seizoenen bij Moeskroen. Hij zal in Henegouwen de concurrentie moeten aangaan met onder meer de ervaren Harlem "Bison" Gnohéré.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1816164","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1628093700000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1422942812073611266"},{"permalink":"https://sporza.be/wedstrijden/voetbal/transfers-jpl-1b-zulte-waregem-strikt-19-jarige-spits-uit-gambia~1620327509469/","teaser":{"externalId":"1620327509469","sport":"generic","title":"Transfers JPL/1B: Zulte Waregem strikt 19-jarige spits uit Gambia","description":"Het seizoen 2020-2021 is geschiedenis. Op naar 2021-2022! Welke club doet welke zaakjes in het tussenseizoen? Je leest het op deze pagina.","externalUrl":"https://sporza.be/nl/matches/voetbal/2021-05/transfers-jpl-1b-zulte-waregem-strikt-19-jarige-spits-uit-gambia~1620327509469/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2021/08/03/704f7504-f46d-11eb-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/soccer","id":"functional:sporza/sports/soccer","title":"voetbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/competities/belgie/eerste-klasse-a","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/competities/belgie/eerste-klasse-a","title":"Jupiler Pro League","description":"48"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/u/union","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/u/union","title":"Union","description":"4245"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/a/anderlecht","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/a/anderlecht","title":"Anderlecht","description":"4209"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/c/club-brugge","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/c/club-brugge","title":"Club Brugge","description":"4035"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/c/cercle-brugge","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/c/cercle-brugge","title":"Cercle Brugge","description":"4033"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/k/krc-genk","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/k/krc-genk","title":"KRC Genk","description":"5002"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/a/antwerp","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/a/antwerp","title":"Antwerp","description":"4201"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/k/kaa-gent","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/k/kaa-gent","title":"KAA Gent","description":"4301"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/z/zulte-waregem","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/z/zulte-waregem","title":"Zulte Waregem","description":"103844"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/k/kv-kortrijk","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/k/kv-kortrijk","title":"KV Kortrijk","description":"102231"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/c/charleroi","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/c/charleroi","title":"Charleroi","description":"4500"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/k/kas-eupen","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/k/kas-eupen","title":"KAS Eupen","description":"105244"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/w/waasland-beveren","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/w/waasland-beveren","title":"Waasland-Beveren","description":"118772"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/s/standard","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/s/standard","title":"Standard","description":"300"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/k/kv-oostende","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/k/kv-oostende","title":"KV Oostende","description":"100078"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/s/stvv","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/s/stvv","title":"STVV","description":"102513"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/o/oh-leuven","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/o/oh-leuven","title":"OH Leuven","description":"105978"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/b/beerschot-va","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/b/beerschot-va","title":"Beerschot","description":"105989"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/k/kv-mechelen","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/k/kv-mechelen","title":"KV Mechelen","description":"4210"},{"path":"/content/cq:tags/system/sporza/labels/voetbalapp","id":"system:sporza/labels/voetbalapp","title":"Voetbalapp","description":""}]},"eventId":"1815812","source":"","time":"??+?","eventTime":1628057741538,"type":"TEASER","sport":"GENERIC"}],"matchId":"3300051","name":"transfers Jupiler Pro League - 1B Pro League (augustus)","startTime":"2021-08-04T08:12:00.000+0200","teams":[],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3300051"}}},"title":"transfers Jupiler Pro League - 1B Pro League","matchID":"3300051","layout":"default","context":"web","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1628485178929","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3300051","interval":10}-->
Jupiler Pro League 1B Pro League voetbal
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement