Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Anderlecht jaagt vanavond tegen Seraing op 1e zege van het seizoen

Anderlecht jaagt vanavond tegen Seraing op 1e zege van het seizoen

zo 08 augustus 2021 09:44 Anderlecht RFC Seraing 18u30Jupiler Pro LeagueSpeeldag 308-08-2021 18:30 Na de eenvoudige zege in de Conference League wil Anderlecht ook een 1e succes boeken in de competitie. Dan moet het wel nieuwkomer Seraing op de knieën krijgen. Volg de match vanaf 18.30 uur. Fase per fase 09:41vooraf, 09 uur 41. 3 op voor 6 Seraing. Wat Anderlecht nog niet lukte, deed Seraing wel al: winnen in de competitie. Vorig weekend kreeg het KV Mechelen klein met 1-0. Marius was de doelpuntenmaker met dienst. Op de openingsspeeldag ging Seraing met 2-0 onderuit bij KV Kortrijk. .3 op voor 6 SeraingWat Anderlecht nog niet lukte, deed Seraing wel al: winnen in de competitie. Vorig weekend kreeg het KV Mechelen klein met 1-0. Marius was de doelpuntenmaker met dienst. Op de openingsspeeldag ging Seraing met 2-0 onderuit bij KV Kortrijk. 09:38Anderlecht wenst Seraing succes toe. vooraf, 09 uur 38.Anderlecht wenst Seraing succes toe 09:36vooraf, 09 uur 36. 7 Anderlecht-goals tegen Seraing. 25 jaar geleden namen Anderlecht en Seraing voor het laatst de strijdbijl tegen elkaar op in de competitie. Paars-wit won toen met 7-0, dankzij een hattrick van Gilles De Bilde, een goal van Babayaro, Versavel, Bosman en een owngoal van Pagal. .7 Anderlecht-goals tegen Seraing25 jaar geleden namen Anderlecht en Seraing voor het laatst de strijdbijl tegen elkaar op in de competitie. Paars-wit won toen met 7-0, dankzij een hattrick van Gilles De Bilde, een goal van Babayaro, Versavel, Bosman en een owngoal van Pagal. 09:34Seraing-winger Bernier speelde bij de jeugd van Anderlecht. vooraf, 09 uur 34.Seraing-winger Bernier speelde bij de jeugd van Anderlecht 09:30vooraf, 09 uur 30. 1e competitiezege voor Anderlecht? Na de Europese opsteker tegen Laçi jaagt Anderlecht thuis tegen Seraing op de eerste driepunter in de competitie. Nieuwkomer Seraing is de opponent. Volg het duel vanaf 18.30 uur. .1e competitiezege voor Anderlecht?Na de Europese opsteker tegen Laçi jaagt Anderlecht thuis tegen Seraing op de eerste driepunter in de competitie. Nieuwkomer Seraing is de opponent. Volg het duel vanaf 18.30 uur.09:30 – VoorafVooraf, 09 uur 30  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement