Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

LIVESTREAM: Bezorgen Belgische ruiters ons land medaille in teamfinale?

LIVESTREAM: Bezorgen Belgische ruiters ons land medaille in teamfinale?

De Belgische jumpingruiters plaatsten zich gisteren moeiteloos voor de finale van de landencompetitie. Kunnen ze vandaag naar een medaille springen? Volg hun prestaties hier op de voet.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Advertisement. Scroll to continue reading.

,

Finale landencompetitie

 1. 12 uur 05. 9 strafpunten voor Nederland. Geen al te beste start voor de Nederlanders. Marc Houtzager tikt twee balken uit de lepels en overschrijdt ook de tijdslimiet: 9 strafpunten. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  9 strafpunten voor Nederland

  Geen al te beste start voor de Nederlanders. Marc Houtzager tikt twee balken uit de lepels en overschrijdt ook de tijdslimiet: 9 strafpunten.

 2. 12 uur 02. Argentinië bijt de spits af. Sejanes verzamelt 14 strafpunten. Dit is een land dat normaal gezien niet zal meespelen voor de medailles. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Argentinië bijt de spits af. Sejanes verzamelt 14 strafpunten. Dit is een land dat normaal gezien niet zal meespelen voor de medailles.

 3. 11 uur 58. Pieter Devos is onze eerste ruiter in de ring, Guery komt als tweede in actie. Afsluiten doen we met Wathelet. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Pieter Devos is onze eerste ruiter in de ring, Guery komt als tweede in actie. Afsluiten doen we met Wathelet.

 4. 11 uur 54. De Belgen komen door hun tweede plaats van gisteren nu als 9e in actie. Nadat er twee ruiters van elk land gesprongen hebben, is er een korte pauze. Daarna komen de ruiters de piste in in de omgekeerde volgorde van de stand op dat moment. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De Belgen komen door hun tweede plaats van gisteren nu als 9e in actie. Nadat er twee ruiters van elk land gesprongen hebben, is er een korte pauze. Daarna komen de ruiters de piste in in de omgekeerde volgorde van de stand op dat moment.

 5. 08 uur 33.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Olympische Spelen
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Jumpingruiters springen moeiteloos naar de finale in de landencompetitie

 • ","textStripped":"Pieter Devos is onze eerste ruiter in de ring, Guery komt als tweede in actie. Afsluiten doen we met Wathelet.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1822820","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1628330074849,"text":"

  De Belgen komen door hun tweede plaats van gisteren nu als 9e in actie. Nadat er twee ruiters van elk land gesprongen hebben, is er een korte pauze. Daarna komen de ruiters de piste in in de omgekeerde volgorde van de stand op dat moment. ","textStripped":"De Belgen komen door hun tweede plaats van gisteren nu als 9e in actie. Nadat er twee ruiters van elk land gesprongen hebben, is er een korte pauze. Daarna komen de ruiters de piste in in de omgekeerde volgorde van de stand op dat moment.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"permalink":"https://sporza.be/wedstrijden/paardensport/jumpingruiters-springen-moeiteloos-naar-de-finale-in-de-landencompetitie~1628235480318/","teaser":{"externalId":"1628235480318","sport":"generic","title":"Jumpingruiters springen moeiteloos naar de finale in de landencompetitie","description":"De Belgische springruiters hebben geen enkele balk laten vallen in de kwalificaties van de landencompetitie. Met slechts 4 punten tijdstraf gaan ze als het tweede beste land naar de finale, die morgen wordt afgewerkt.","externalUrl":"https://sporza.be/nl/matches/paardensport/2021-08/jumpingruiters-springen-moeiteloos-naar-de-finale-in-de-landencompetitie~1628235480318/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2021/08/06/1c8fe2dc-f6b4-11eb-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/paardensport","id":"functional:sporza/sports/paardensport","title":"paardensport","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/olympische-zomerspelen","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/olympische-zomerspelen","title":"Olympische Spelen"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/olympische-zomerspelen/olympische-spelen---sporten/paardensport-op-os","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/olympische-zomerspelen/olympische-spelen---sporten/paardensport-op-os","title":"paardensport op OS","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/paardensport","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/paardensport","title":"Paardensport","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/paardensport/ruiters/niels-bruynseels","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/paardensport/ruiters/niels-bruynseels","title":"Niels Bruynseels","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/paardensport/ruiters/jerome-guery","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/paardensport/ruiters/jerome-guery","title":"Jerome Guery","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/paardensport/ruiters/gregory-wathelet","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/paardensport/ruiters/gregory-wathelet","title":"Gregory Wathelet","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/paardensport/ruiters/pieter-devos","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/paardensport/ruiters/pieter-devos","title":"Pieter Devos","description":""}]},"eventId":"1822681","source":"","time":"??+?","eventTime":1628318011681,"type":"TEASER","sport":"GENERIC"}],"matchId":"3300410","name":"finale teamcompetitie jumping","status":"LIVE","startTime":"2021-08-07T12:00:00.000+0200","teams":[],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3300410"}}},"title":"Finale landencompetitie","matchID":"3300410","layout":"default","context":"web","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1628330909793","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3300410","interval":10}-->

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Olympische Spelen paardensport op OS Paardensport Jerome Guery Gregory Wathelet Pieter Devos
  taal- of schrijffout opgemerkt?

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Click to comment

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  voetbal

  wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

  Wielrennen

  Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

  Wielrennen

  Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

  voetbal

  Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

  Wielrennen

  Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

  Wielrennen

  Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

  Wielrennen

  Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

  voetbal

  wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

  Schaken

  In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

  Formule 1

  hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

  Advertisement