Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

De Roey eindigt zo wisselvallig als het weer, Ko slaat net niet iedereen ko

De Roey eindigt zo wisselvallig als het weer, Ko slaat net niet iedereen ko

06:50De Amerikaanse Nelly Korda houdt de zege (nipt) vast:. 06 uur 50.De Amerikaanse Nelly Korda houdt de zege (nipt) vast: 06:4506 uur 45. Ook slotdag van De Roey is wisselvallig. Na twee uitstekende rondes, heeft Manon De Roey nu voor de tweede opeenvolgende dag een rondje van +3 laten optekenen. Ze sloeg vandaag drie birdies en een double bogey (op hole 6, waar ze in de rough verzeilde en een penalty toegekend kreeg). De Roey – die hier vooral ervaring wou opdoen en genieten – eindigt op de 46e plaats. .Ook slotdag van De Roey is wisselvalligNa twee uitstekende rondes, heeft Manon De Roey nu voor de tweede opeenvolgende dag een rondje van +3 laten optekenen. Ze sloeg vandaag drie birdies en een double bogey (op hole 6, waar ze in de rough verzeilde en een penalty toegekend kreeg). De Roey – die hier vooral ervaring wou opdoen en genieten – eindigt op de 46e plaats.07-08-2021 07-08-2021. 07:2807 uur 28. Mindere dag voor Manon De Roey. Onze Belgische deelneemster Manon De Roey heeft er een wisselvallige voorlaatste dag opzitten. Ze wisselde drie birdies (op holes 5, 6 en 17) af met dubbel zoveel bogeys (op holes 3, 4, 8, 9, 14 en 18). Vooral de negende hole ligt De Roey niet, want daar moest ze nu al voor de derde dag op een rij een slag inleveren. In de tussenstand zakt De Roey van de 11e naar de 34e plaats. Met een totaalscore van -1 is een podiumplaats sowieso gaan vliegen. Al was dat ook niet De Roeys doel op haar eerste Spelen. Ze wilde vooral genieten. .Mindere dag voor Manon De RoeyOnze Belgische deelneemster Manon De Roey heeft er een wisselvallige voorlaatste dag opzitten. Ze wisselde drie birdies (op holes 5, 6 en 17) af met dubbel zoveel bogeys (op holes 3, 4, 8, 9, 14 en 18). Vooral de negende hole ligt De Roey niet, want daar moest ze nu al voor de derde dag op een rij een slag inleveren.In de tussenstand zakt De Roey van de 11e naar de 34e plaats. Met een totaalscore van -1 is een podiumplaats sowieso gaan vliegen. Al was dat ook niet De Roeys doel op haar eerste Spelen. Ze wilde vooral genieten. 07:2607 uur 26. Korda blijft kordaat op kop, vooral spannend om brons. Ze had geen zo'n begenadigde dag als gisteren (toen ze haar ronde afwerkte in 9 onder par), maar met een rondje in twee onder par blijft de Amerikaanse major-winnares Nelly Korda wel de rangschikking aanvoeren met 15 slagen onder het baangemiddelde. Voor aanvang van de slotronde heeft ze drie slagen voorsprong op de Indiase Aditi Ashok. De strijd om de bronzen plok ligt nog wagenwijd open. Vier speelsters staan op -10 en ook de drie speelsters die op -8 staan, zijn zeker nog niet kansloos. .Korda blijft kordaat op kop, vooral spannend om bronsZe had geen zo’n begenadigde dag als gisteren (toen ze haar ronde afwerkte in 9 onder par), maar met een rondje in twee onder par blijft de Amerikaanse major-winnares Nelly Korda wel de rangschikking aanvoeren met 15 slagen onder het baangemiddelde. Voor aanvang van de slotronde heeft ze drie slagen voorsprong op de Indiase Aditi Ashok.De strijd om de bronzen plok ligt nog wagenwijd open. Vier speelsters staan op -10 en ook de drie speelsters die op -8 staan, zijn zeker nog niet kansloos. 07:25Twee thuisspeelsters strijden nog om een medaille:. 07 uur 25.Twee thuisspeelsters strijden nog om een medaille:06-08-2021 06-08-2021. 08:5408 uur 54. Sterke De Roey schuift de subtop binnen. Manon De Roey was gisteren al tevreden met haar rondje in par, maar vandaag kan ze nog veel meer jubelen. Met dank aan een verbluffende back nine, waarbij ze op vijf van de laatste zes holes een birdie sloeg door excellent te putten, tekent ze haar scorekaart af met 67 slagen, vier onder par. Daarmee springt ze naar een gedeelde elfde plaats. De kloof richting de medailles is wel groot, want ook haar concurrentes haalden hun beste golf boven. De Amerikaanse major-winnares Nelly Korda leidt de dans met -13, gevolgd door een trio (de Indische Ashok en de twee Deense dames Koerstz Madsen en Pedersen) met -9. .Sterke De Roey schuift de subtop binnenManon De Roey was gisteren al tevreden met haar rondje in par, maar vandaag kan ze nog veel meer jubelen. Met dank aan een verbluffende back nine, waarbij ze op vijf van de laatste zes holes een birdie sloeg door excellent te putten, tekent ze haar scorekaart af met 67 slagen, vier onder par. Daarmee springt ze naar een gedeelde elfde plaats.De kloof richting de medailles is wel groot, want ook haar concurrentes haalden hun beste golf boven. De Amerikaanse major-winnares Nelly Korda leidt de dans met -13, gevolgd door een trio (de Indische Ashok en de twee Deense dames Koerstz Madsen en Pedersen) met -9. 08:4908 uur 49. Hole-in-one! Op de zevende hole heeft de Marokkaanse Maha Haddioui maar één slag nodig vanaf 149 meter:.Hole-in-one! Op de zevende hole heeft de Marokkaanse Maha Haddioui maar één slag nodig vanaf 149 meter: 08:26Wat een score! De Amerikaanse Nelly Korda, die eind juni nog het Women's PGA Championship won, neemt riant de leiding na een onwaarschijnlijke ronde in 9 onder par. Ze sloeg onder meer 9 birdies en een eagle. 08 uur 26.Wat een score! De Amerikaanse Nelly Korda, die eind juni nog het Women’s PGA Championship won, neemt riant de leiding na een onwaarschijnlijke ronde in 9 onder par. Ze sloeg onder meer 9 birdies en een eagle. 08:2608 uur 26.05-08-2021 05-08-2021. 08:5408 uur 54. Tevreden De Roey begint met rondje in par. Onze landgenote Manon De Roey geeft toe dat ze met de nodige zenuwen aan haar olympische avontuur begon, maar daar was niets van te merken. Op de eerste acht holes presteerde ze uitstekend met twee birdies.  Op holes 9 en 10 liet ze een steekje vallen, waardoor ze haar eerste ronde eindigt met 71 slagen, perfect het gemiddelde van de baan. Daarmee staat ze voorlopig gedeeld 23e. Het was vandaag trouwens enorm heet op de golfbaan. De temperatuur piekte tot 35 graden Celsius. “Op de Tour spelen we wel vaker in zo'n warmte, dus ik ben dat wel gewoon”, vertelt De Roey. .Tevreden De Roey begint met rondje in parOnze landgenote Manon De Roey geeft toe dat ze met de nodige zenuwen aan haar olympische avontuur begon, maar daar was niets van te merken. Op de eerste acht holes presteerde ze uitstekend met twee birdies. Op holes 9 en 10 liet ze een steekje vallen, waardoor ze haar eerste ronde eindigt met 71 slagen, perfect het gemiddelde van de baan. Daarmee staat ze voorlopig gedeeld 23e.Het was vandaag trouwens enorm heet op de golfbaan. De temperatuur piekte tot 35 graden Celsius. “Op de Tour spelen we wel vaker in zo’n warmte, dus ik ben dat wel gewoon”, vertelt De Roey. 08:5208 uur 52. Bekijk de samenvatting van De Roeys eerste ronde:.Bekijk de samenvatting van De Roeys eerste ronde: 08:5108 uur 51. Ik ben heel tevreden met mijn resultaat. Het is een hele eer om hier te zijn, dus ik wil vooral genieten. Ik heb er heel veel goesting in. Vooral op de eerste hole was ik wel zenuwachtig. Manon De Roey.Ik ben heel tevreden met mijn resultaat. Het is een hele eer om hier te zijn, dus ik wil vooral genieten. Ik heb er heel veel goesting in. Vooral op de eerste hole was ik wel zenuwachtig.Manon De Roey 08:5008 uur 50. Het deelnemersveld is heel sterk. Twaalf van de eerste vijftien speelsters op de wereldranking zijn hier. Als ik de top 20 haal, ben ik tevreden, maar ik ga proberen om nog hoger te eindigen. Ik heb vandaag een paar tee shots gemist, dus daar ga ik morgen aan werken. Manon De Roey.Het deelnemersveld is heel sterk. Twaalf van de eerste vijftien speelsters op de wereldranking zijn hier. Als ik de top 20 haal, ben ik tevreden, maar ik ga proberen om nog hoger te eindigen. Ik heb vandaag een paar tee shots gemist, dus daar ga ik morgen aan werken.Manon De Roey 08:4908 uur 49. De baan is fantastisch! Ze speelt redelijk lang, maar dat is in mijn voordeel, want ik sla iets verder dan gemiddeld. Manon De Roey.De baan is fantastisch! Ze speelt redelijk lang, maar dat is in mijn voordeel, want ik sla iets verder dan gemiddeld.Manon De Roey 08:48De Zweedse Sagström is de “clubhouse leader”. Zij sloeg als enige in het deelnemersveld geen enkele bogey:. 08 uur 48.De Zweedse Sagström is de “clubhouse leader”. Zij sloeg als enige in het deelnemersveld geen enkele bogey: 08:4608 uur 46. De Roey: “Heel tevreden over m'n eerste dag”.De Roey: “Heel tevreden over m'n eerste dag” 08:4508 uur 45. Dames aan de slag! Nu Xander Shauffele zijn gouden medaille opgehaald heeft, zijn de golfsters vier dagen lang aan zet. Onze landgenote Manon De Roey popelt om haar olympisch debuut te maken. De Zuid-Koreaanse Inbee Park is de titelverdedigster. .Dames aan de slag!Nu Xander Shauffele zijn gouden medaille opgehaald heeft, zijn de golfsters vier dagen lang aan zet. Onze landgenote Manon De Roey popelt om haar olympisch debuut te maken. De Zuid-Koreaanse Inbee Park is de titelverdedigster.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement