Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Brugse derby vanavond: “Tegen Club zit er altijd extra schwung in Cercle”

Brugse derby vanavond: “Tegen Club zit er altijd extra schwung in Cercle”

vr 06 augustus 2021 09:53 Club Brugge Cercle Brugge 20u45Jupiler Pro LeagueSpeeldag 306-08-2021 20:45 Club Brugge en Cercle Brugge trappen vanavond de 3e speeldag in onze competitie op gang. Beide Brugse teams hebben hun start niet gemist met 4 op 6. Wie stapt als winnaar uit de Brugse derby? Volg de burenstrijd vanaf 20.45 uur. Fase per fase 09:51vooraf, 09 uur 51. Cercle vormt een stug geheel en heeft nog maar 1 tegengoal geslikt. En tegen Club zit er in Cercle altijd extra schwung. Philippe Clement (coach Club Brugge).Cercle vormt een stug geheel en heeft nog maar 1 tegengoal geslikt. En tegen Club zit er in Cercle altijd extra schwungPhilippe Clement (coach Club Brugge) 09:46vooraf, 09 uur 46. 8 op 10 voor Club. In de laatste 10 Brugse derby's trok Club 8 keer aan het langste eind. 2 keer draaide het uit op een gelijkspel. De laatste keer dat Cercle als winnaar uit de burenstrijd trad, dateert van 31 oktober 2013. Cercle won toen met 2-0 dankzij goals van Buyl en Kabananga.  .8 op 10 voor ClubIn de laatste 10 Brugse derby’s trok Club 8 keer aan het langste eind. 2 keer draaide het uit op een gelijkspel.De laatste keer dat Cercle als winnaar uit de burenstrijd trad, dateert van 31 oktober 2013. Cercle won toen met 2-0 dankzij goals van Buyl en Kabananga. 06-08-2021 06-08-2021. 15:26vooraf, 15 uur 26.Jupiler Pro League Philippe Clement: “Alex Collado? Dicht of niet: dat is nutteloos” 15:25vooraf, 15 uur 25. Mentaliteit is niet genoeg, we moeten ook kwaliteit en goed voetbal brengen. Maar we zullen een strijdlustig Cercle zien, zeker weten. We werpen niet zomaar de handdoek. Yves Vanderhaeghe (coach Cercle Brugge).Mentaliteit is niet genoeg, we moeten ook kwaliteit en goed voetbal brengen. Maar we zullen een strijdlustig Cercle zien, zeker weten. We werpen niet zomaar de handdoek.Yves Vanderhaeghe (coach Cercle Brugge) 15:25vooraf, 15 uur 25. 15:23vooraf, 15 uur 23. Club Brugge – Cercle Brugge. Het gaat snel met de Belgische competitie: vrijdag wordt het blik van de 3e speeldag al geopend. Club Brugge en Cercle Brugge komen tevoorschijn: Club staat 3e, Cercle is 5e met 4 op 6. Wie wordt de winnaar van de Brugse stadsderby? Volg de actie hier vanaf 20.45 u. .Club Brugge – Cercle BruggeHet gaat snel met de Belgische competitie: vrijdag wordt het blik van de 3e speeldag al geopend. Club Brugge en Cercle Brugge komen tevoorschijn: Club staat 3e, Cercle is 5e met 4 op 6. Wie wordt de winnaar van de Brugse stadsderby? Volg de actie hier vanaf 20.45 u.15:23 – VoorafVooraf, 15 uur 23  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement