Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

AA Gent is klaar voor nieuw Europees duel: “Sterke uitgangspositie neerzetten”

AA Gent is klaar voor nieuw Europees duel: “Sterke uitgangspositie neerzetten”

wo 04 augustus 2021 16:31 KAA Gent FK RFS 20u30terugwedstrijd 12/08UEFA Europa Conference Leagueheenwedstrijd05-08-2021 20:30 Na een vlotte thuiszege en een moeilijke terugwedstrijd tegen Valerenga staat AA Gent in de 3e voorronde van de Conference League. Dit keer neemt Gent het op tegen het FK RFS uit Letland. “We gaan voor een goede uitgangspositie zodat we de terugmatch rustig kunnen aanvatten”, vertelde Gent-coach Hein Vanhaezebrouck. Fase per fase 16:29vooraf, 16 uur 29. 16:27vooraf, 16 uur 27. Hopelijk kunnen we onze fans nog eens plezieren zoals tijdens de vorige Europese thuismatch tegen Valerenga. RFS is een ploeg die beschikt over heel wat grote spelers. Wij hebben enkele video's bekeken en hebben hen grondig geanalyseerd. Het is nu aan ons om de kansen die we zullen creëren af te maken. Gent-middenvelder Hjulsager.Hopelijk kunnen we onze fans nog eens plezieren zoals tijdens de vorige Europese thuismatch tegen Valerenga. RFS is een ploeg die beschikt over heel wat grote spelers. Wij hebben enkele video’s bekeken en hebben hen grondig geanalyseerd. Het is nu aan ons om de kansen die we zullen creëren af te maken.Gent-middenvelder Hjulsager 16:26vooraf, 16 uur 26. In onze laatste wedstrijd, thuis tegen Beerschot, hadden we zeer goede momenten maar die wisselden we spijtig genoeg af met mindere. Hopelijk slagen we er morgen in enkel de goede momenten over te houden gedurende de gehele wedstrijd. Gent-middenvelder Andrew Hjulsager.In onze laatste wedstrijd, thuis tegen Beerschot, hadden we zeer goede momenten maar die wisselden we spijtig genoeg af met mindere. Hopelijk slagen we er morgen in enkel de goede momenten over te houden gedurende de gehele wedstrijdGent-middenvelder Andrew Hjulsager 16:24vooraf, 16 uur 24. AA Gent neemt het op tegen FK RFS, een team dat nog niet al te veel prijzen heeft en wat in de schaduw staat van stadsgenoot Riga FC. FK RFS staat momenteel wel op kop in de eigen competitie. “We willen een zeer goed resultaat, zeker thuis in onze eigen Ghelamco Arena. Ik wil dat we met een goede uitgangspositie naar Letland kunnen trekken”, vertelde Gent-sterkhouder Andrew Hjulsager. .AA Gent neemt het op tegen FK RFS, een team dat nog niet al te veel prijzen heeft en wat in de schaduw staat van stadsgenoot Riga FC. FK RFS staat momenteel wel op kop in de eigen competitie.”We willen een zeer goed resultaat, zeker thuis in onze eigen Ghelamco Arena. Ik wil dat we met een goede uitgangspositie naar Letland kunnen trekken”, vertelde Gent-sterkhouder Andrew Hjulsager. 16:22vooraf, 16 uur 22. 16:21vooraf, 16 uur 21. Hij is vertrokken en heeft geld opgebracht. Hij is hier een topspits geworden. Dat heeft hij ook aan zichzelf te danken. We zijn al een tijdje op zoek naar een vervanger, maar dat kost tijd. Wie ik graag zou hebben als vervanger? Lewandowski, maar dat zal niet lukken. Vanhaezebrouck over het vertrek van Jaremtsjoek.Hij is vertrokken en heeft geld opgebracht. Hij is hier een topspits geworden. Dat heeft hij ook aan zichzelf te danken. We zijn al een tijdje op zoek naar een vervanger, maar dat kost tijd.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement