Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Kompany: “Belangrijk dat Anderlecht weer aanwezig is op Europees toneel”

Kompany: “Belangrijk dat Anderlecht weer aanwezig is op Europees toneel”

wo 21 juli 2021 21:42 Laçi Anderlecht 05/08 19u00terugwedstrijd 12/08UEFA Europa Conference Leagueheenwedstrijd05-08-2021 19:00 Anderlecht begint donderdag aan zijn Europees avontuur met een verplaatsing naar Albanië. Laçi is de tegenstander in de 3e voorronde van de Conference League. Volg het duel live vanaf 19 uur. Fase per fase 20:13vooraf, 20 uur 13. Het belang van deze wedstrijd in de Conference League is even groot voor Anderlecht als het belang van de volgende JPL-match. Vincent Kompany .Het belang van deze wedstrijd in de Conference League is even groot voor Anderlecht als het belang van de volgende JPL-matchVincent Kompany 20:07vooraf, 20 uur 07. Laçi is vaste klant in voorrondes Europa League. Geen zorgen als de ploeg Laçi niet meteen een belletje doet rinkelen. De voorbije 10 jaar was de Albanese formatie vaak van de partij in de voorrondes van de Europa League, maar verder dan de 2e voorronde geraakte Laçi nooit. In de voorrondes van de Conference League elimineerde Laçi achtereenvolgens Podgorica uit Montenegro en Universitatea Craiova uit Roemenië. “In de voorbije 180 minuten tegen Craiova heeft Laçi heel laag verdedigd en op de counter gespeeld. Alles viel in die match in zijn plooi voor hen”, weet Kompany.  .Laçi is vaste klant in voorrondes Europa LeagueGeen zorgen als de ploeg Laçi niet meteen een belletje doet rinkelen. De voorbije 10 jaar was de Albanese formatie vaak van de partij in de voorrondes van de Europa League, maar verder dan de 2e voorronde geraakte Laçi nooit.In de voorrondes van de Conference League elimineerde Laçi achtereenvolgens Podgorica uit Montenegro en Universitatea Craiova uit Roemenië. “In de voorbije 180 minuten tegen Craiova heeft Laçi heel laag verdedigd en op de counter gespeeld. Alles viel in die match in zijn plooi voor hen”, weet Kompany.  20:04vooraf, 20 uur 04. Kompany: “Europese match geeft hoop en plezier”. Anderlecht-coach Vincent Kompany kijkt enorm uit naar de Europese comeback van zijn team: “We hebben moeilijke tijden meegemaakt voordat we weer Europees konden spelen”, zegt Kompany tijdens zijn persbabbel. “Dit is een 1e stap en het geeft hoop en plezier.” “Het is belangrijk voor Anderlecht dat we weer aanwezig zijn op het Europese toneel. Ons doel moet wel zijn om rustig op te bouwen en ons terug te werken in de allergrootste Europese competitie (de Champions League).” .Kompany: “Europese match geeft hoop en plezier”Anderlecht-coach Vincent Kompany kijkt enorm uit naar de Europese comeback van zijn team: “We hebben moeilijke tijden meegemaakt voordat we weer Europees konden spelen”, zegt Kompany tijdens zijn persbabbel. “Dit is een 1e stap en het geeft hoop en plezier.””Het is belangrijk voor Anderlecht dat we weer aanwezig zijn op het Europese toneel. Ons doel moet wel zijn om rustig op te bouwen en ons terug te werken in de allergrootste Europese competitie (de Champions League).” 20:04vooraf, 20 uur 04. 20:02vooraf, 20 uur 02. Na Laçi wacht eventueel Vitesse. Als Anderlecht zich voorbij Laçi werkt, dan moet paars-wit in de volgende ronde voorbij Vitesse (Ned) of Dundalk (Ier) om een plekje te krijgen in de groepsfase van de Conference League.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement