Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Jan Vertonghen en Benfica zetten stevige stap richting laatste CL-voorronde

Jan Vertonghen en Benfica zetten stevige stap richting laatste CL-voorronde

In de 3e voorronde voor de groepsfase van de UEFA Champions League kreeg Benfica met het Spartak Moskou van Samuel Gigot (ex-AA Gent en KV Kortrijk) een stevige tegenstander voor de kiezen.   Benfica, met Jan Vertonghen tussen de lijnen, begon sterk aan de partij, maar veel kansen leverde dat niet op. Spartak pootte een stevige organisatie en gaf voor rust weinig weg. Een gele kaart voor Spartak, meer hoefde scheidsrechter Jovanovic voor rust niet te noteren.   Nadien slaagde Benfica er wel in om gaatjes te vinden in de Russische afweer. Rafa Silva maakte na een voorzet van nieuwkomer Joao Mario het openingsdoelpunt, even later verdubbelde de Braziliaanse invaller Gilberto de score.   Benfica op rozen dus na de heenmatch in Moskou. In de volgende ronde komen Vertonghen en co waarschijnlijk PSV Eindhoven tegen, de Nederlanders wonnen gisteren al met 3-0 van het Deense FC Midtjylland in hun heenwedstrijd. Slavia Praag heeft veel werk na tik in Hongarije De Tsjechische topclub Slavia Praag, dat vorig seizoen nog de kwartfinales in de Europa League haalde, is met een tegenvaller aan zijn Champions League-avontuur begonnen.    Nicolae Stanciu (ex-Anderlecht) en co hadden het niet onder de markt tegen Ferencvaros en verloren door een owngoal van Zima en een omgezette penalty van Kharatin: 2-0. Er is dus nog veel werk voor Slavia in Praag. Bij Ferencvaros stonden de Belgische broers Samy en Ryan Mmaee aan de aftrap.   Dinamo Zagreb en Legia Warschau hielden de heenwedstrijd op een 1-1-gelijkspel. Ernest Muci wiste het openingsdoelpunt van de Kroaat Bruno Petkovic uit. Door het wegvallen van de regel rond de uitdoelpunten is Legia Warschau niet langer in het voordeel. Fase per fase 90+4' tweede helfttweede helft, minuut 94 match afgelopen 88'Gele kaart voor Mikhail Ignatov van Spartak Moskou tijdens tweede helft, minuut 88Mikhail IgnatovSpartak Moskou 86'tweede helft, minuut 86. Vervanging bij Benfica, Gil Dias erin, Álex Grimaldo eruitwisselÁlex GrimaldoGil DiasBenfica 85'tweede helft, minuut 85. Vervanging bij Benfica, Adel Taarabt erin, Rafa Silva eruitwisselRafa SilvaAdel TaarabtBenfica 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Spartak Moskou, Ezequiel Ponce erin, Jorrit Hendrix eruitwisselJorrit HendrixEzequiel PonceSpartak Moskou 78'tweede helft, minuut 78. Vervanging bij Spartak Moskou, Alex Král erin, Jordan Larsson eruitwisselJordan LarssonAlex KrálSpartak Moskou 75'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 75 door Gilberto van Benfica. 0, 2.goalSpartak Moskou Benfica einde02 GilbertoBenfica 69'tweede helft, minuut 69. Vervanging bij Spartak Moskou, Victor Moses erin, Zelimkhan Bakaev eruitwisselZelimkhan BakaevVictor MosesSpartak Moskou 66'tweede helft, minuut 66. Vervanging bij Benfica, Everton erin, Pizzi eruitwisselPizzi EvertonBenfica 66'tweede helft, minuut 66. Vervanging bij Benfica, Gilberto erin, Diogo Gonçalves eruitwisselDiogo Gonçalves GilbertoBenfica 60'tweede helft, minuut 60. Vervanging bij Spartak Moskou, Mikhail Ignatov erin, Roman Zobnin eruitwisselRoman ZobninMikhail IgnatovSpartak Moskou 52'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 52 door Rafa Silva van Benfica. 0, 1.goalSpartak Moskou Benfica einde01Rafa SilvaBenfica 49'Gele kaart voor Jan Vertonghen van Benfica tijdens tweede helft, minuut 49Jan VertonghenBenfica 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 45+3' eerste helfteerste helft, minuut 48 match afgelopen 38'eerste helft, minuut 38. Vervanging bij Benfica, Gonçalo Ramos erin, Haris Seferovic eruitwisselHaris SeferovicGonçalo RamosBenfica 34'Gele kaart voor Alexander Sobolev van Spartak Moskou tijdens eerste helft, minuut 34Alexander SobolevSpartak Moskou 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen Opstelling Spartak Moskou. Aleksandr Maksimenko, Nikolay Rasskazov, Samuel Gigot, Georgi Dzhikiya, Ayrton, Roman Zobnin, Jordan Larsson, Nail Umjarov, Jorrit Hendrix, Alexander Sobolev, Zelimkhan BakaevOpstelling Spartak MoskouAleksandr Maksimenko, Nikolay Rasskazov, Samuel Gigot, Georgi Dzhikiya, Ayrton, Roman Zobnin, Jordan Larsson, Nail Umjarov, Jorrit Hendrix, Alexander Sobolev, Zelimkhan Bakaev Opstelling Benfica. Odisseas Vlachodimos, Diogo Gonçalves, Nicolás Otamendi, Lucas Veríssimo, Jan Vertonghen, Pizzi, João Mário, Julian Weigl, Rafa Silva, Haris Seferovic, Álex GrimaldoOpstelling BenficaOdisseas Vlachodimos, Diogo Gonçalves, Nicolás Otamendi, Lucas Veríssimo, Jan Vertonghen, Pizzi, João Mário, Julian Weigl, Rafa Silva, Haris Seferovic, Álex Grimaldo – ploegopstellingenalles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement