Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Kan Genk (mét Onuachu?) stunten tegen Sjachtar: “We geloven in onze kansen”

Kan Genk (mét Onuachu?) stunten tegen Sjachtar: “We geloven in onze kansen”

di 03 augustus 2021 07:49 KRC Genk Shakhtar Donetsk 20u00terugwedstrijd 10/08UEFA Champions Leagueheenwedstrijd03-08-2021 20:00 Dinsdagavond begint Racing Genk aan zijn Champions League-avontuur tegen de Oekraïense topclub Sjachtar Donetsk. De vicekampioen kan in elk geval rekenen op topschutter Paul Onuachu. U kan de wedstrijd hier morgenavond live volgen vanaf 20.00 uur.  Fase per fase 07:49vooraf, 07 uur 49. Van den Brom: “We geloven in onze kansen”. Coach John van den Brom gelooft in een stunt tegen Sjachtar Donetsk. “Wij hebben altijd respect voor onze tegenstander, althans tot op zekere hoogte”, zegt hij. “Sjachtar is een grote club, met veel meer geld dan wij. Maar dat wil niet zeggen dat we kansloos zijn.” “Als we ervoor zorgen dat alles klopt, dan ben ik ervan overtuigd dat we een kans maken. We weten dat we beter moeten verdedigen op standaardsituaties, maar het niveau van ons voetbal is al heel goed. Wij geloven erin dat we iets kunnen doen.” .Van den Brom: “We geloven in onze kansen”Coach John van den Brom gelooft in een stunt tegen Sjachtar Donetsk. “Wij hebben altijd respect voor onze tegenstander, althans tot op zekere hoogte”, zegt hij. “Sjachtar is een grote club, met veel meer geld dan wij. Maar dat wil niet zeggen dat we kansloos zijn.” “Als we ervoor zorgen dat alles klopt, dan ben ik ervan overtuigd dat we een kans maken. We weten dat we beter moeten verdedigen op standaardsituaties, maar het niveau van ons voetbal is al heel goed. Wij geloven erin dat we iets kunnen doen.” 07:48vooraf, 07 uur 48. Het is voor deze wedstrijden dat we eind vorig seizoen zo hard hebben gewerkt. Natuurlijk gaan we proberen door te gaan en de groepsfase te halen. John van den Brom.Het is voor deze wedstrijden dat we eind vorig seizoen zo hard hebben gewerkt. Natuurlijk gaan we proberen door te gaan en de groepsfase te halen.John van den Brom 07:46vooraf, 07 uur 46.03-08-2021 03-08-2021. 18:23vooraf, 18 uur 23. Het team heeft heel snelle en goede spelers. Hun counteraanvallen zijn zeer snel, dus daar moeten we mee opletten. Als we de bal verliezen, zullen zij tot een snelle aanval overgaan. Sjachtar-middenvelder Maycon over Genk.Het team heeft heel snelle en goede spelers. Hun counteraanvallen zijn zeer snel, dus daar moeten we mee opletten. Als we de bal verliezen, zullen zij tot een snelle aanval overgaan.Sjachtar-middenvelder Maycon over Genk 18:21vooraf, 18 uur 21. Het is een heel goed en sterk team, met spelers die snel en sterk zijn. Veel teams spelen gesloten wedstrijden om te kunnen aanvallen op de counter, maar ik denk dat Genk meer open zal spelen. Het risico is er wanneer je de bal verliest en je die moet heroveren. Sjachtar-coach De Zerbi over Genk.Het is een heel goed en sterk team, met spelers die snel en sterk zijn. Veel teams spelen gesloten wedstrijden om te kunnen aanvallen op de counter, maar ik denk dat Genk meer open zal spelen. Het risico is er wanneer je de bal verliest en je die moet heroveren.Sjachtar-coach De Zerbi over Genk 18:17vooraf,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement