Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Worden de Belgian Cats groepswinnaar (en vermijden ze zo Team USA)? Om 10.20u wacht China

Worden de Belgian Cats groepswinnaar (en vermijden ze zo Team USA)? Om 10.20u wacht China

ma 02 augustus 2021 07:54 Olympische SpelenChina België 02/08 10u20 De Belgian Cats zijn toe aan hun derde en laatste groepsmatch. Daarin nemen ze het op tegen het sterke China. Wat staat er op het spel? De groepswinst. Als ze daarin slagen, vermijden ze sowieso Team USA in de volgende ronde. Zelfs een (ruime) nederlaag volstaat om als reekshoofd de loting voor de kwartfinales in te sluipen.  , Fase per fase 08:3308 uur 33. Winnen of verliezen met minder dan 44 punten = reekshoofd in loting voor kwartfinales. Het moet al heel vreemd lopen willen de Belgian Cats straks niet als reekshoofd de trommel ingaan. In de andere groepen zijn alle matchen intussen gespeeld. Voorlopig is Japan de gelukkige “beste tweede” met een puntensaldo van +6 (in twee gewonnen matchen en een nederlaag).  De Belgian Cats hebben een riant saldo van +50 momenteel, dus straks zouden ze nog met 43 punten mogen verliezen tegen China om dat plekje als beste tweede op te eisen. Team USA lijkt dus nog niet meteen ons pad te kruisen. Maar uiteraard willen de Cats niets aan het toeval overlaten en gaan ze straks volop voor de overwinning. .Winnen of verliezen met minder dan 44 punten = reekshoofd in loting voor kwartfinalesHet moet al heel vreemd lopen willen de Belgian Cats straks niet als reekshoofd de trommel ingaan. In de andere groepen zijn alle matchen intussen gespeeld. Voorlopig is Japan de gelukkige “beste tweede” met een puntensaldo van +6 (in twee gewonnen matchen en een nederlaag). De Belgian Cats hebben een riant saldo van +50 momenteel, dus straks zouden ze nog met 43 punten mogen verliezen tegen China om dat plekje als beste tweede op te eisen. Team USA lijkt dus nog niet meteen ons pad te kruisen. Maar uiteraard willen de Cats niets aan het toeval overlaten en gaan ze straks volop voor de overwinning. 08:0508 uur 05. Er wordt geloot voor de kwartfinale en daarbij zijn er 2 potten. In de eerste pot zitten alle groepswinnaars en de beste tweede. Sowieso zit Team USA daarbij, de ploeg die voor goud zal gaan. Door die te vermijden zijn de kansen iets groter om door te stoten. . Basketbalspeelster Sofie Hendrickx.Er wordt geloot voor de kwartfinale en daarbij zijn er 2 potten. In de eerste pot zitten alle groepswinnaars en de beste tweede. Sowieso zit Team USA daarbij, de ploeg die voor goud zal gaan. Door die te vermijden zijn de kansen iets groter om door te stoten. Basketbalspeelster Sofie Hendrickx 08:0408 uur 04. China is een taaie ploeg met veel ervaring. Inside hebben ze veel fysieke speelsters met een ongelofelijk shot. Ik denk dat we veel driepunters gaan zien. Basketbalspeelster Sofie Hendrickx.China is een taaie ploeg met veel ervaring. Inside hebben ze veel fysieke speelsters met een ongelofelijk shot. Ik denk dat we veel driepunters gaan zien.Basketbalspeelster Sofie Hendrickx 08:0308 uur 03.Olympische Spelen Vandegoor ziet Belgian Cats scoren: “Je voelt de gedrevenheid om een prijs te pakken” Olympische Spelen basketbal basketbal op OS Belgian Cats taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement