Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Van den Brom haalt Onuachu terug bij Genk-selectie voor CL-duel tegen Sjachtar

Van den Brom haalt Onuachu terug bij Genk-selectie voor CL-duel tegen Sjachtar

ma 02 augustus 2021 18:10 KRC Genk Shakhtar Donetsk 03/08 20u00terugwedstrijd 10/08UEFA Champions Leagueheenwedstrijd03-08-2021 20:00 Dinsdagavond begint Racing Genk aan zijn Champions League-avontuur tegen de Oekraïense topclub Sjachtar Donetsk. De vicekampioen kan in elk geval rekenen op topschutter Paul Onuachu. U kan de wedstrijd hier morgenavond live volgen vanaf 20.00 uur.  Fase per fase 18:23vooraf, 18 uur 23. Het team heeft heel snelle en goede spelers. Hun counteraanvallen zijn zeer snel, dus daar moeten we mee opletten. Als we de bal verliezen, zullen zij tot een snelle aanval overgaan. Sjachtar-middenvelder Maycon over Genk.Het team heeft heel snelle en goede spelers. Hun counteraanvallen zijn zeer snel, dus daar moeten we mee opletten. Als we de bal verliezen, zullen zij tot een snelle aanval overgaan.Sjachtar-middenvelder Maycon over Genk 18:21vooraf, 18 uur 21. Het is een heel goed en sterk team, met spelers die snel en sterk zijn. Veel teams spelen gesloten wedstrijden om te kunnen aanvallen op de counter, maar ik denk dat Genk meer open zal spelen. Het risico is er wanneer je de bal verliest en je die moet heroveren. Sjachtar-coach De Zerbi over Genk.Het is een heel goed en sterk team, met spelers die snel en sterk zijn. Veel teams spelen gesloten wedstrijden om te kunnen aanvallen op de counter, maar ik denk dat Genk meer open zal spelen. Het risico is er wanneer je de bal verliest en je die moet heroveren.Sjachtar-coach De Zerbi over Genk 18:17vooraf, 18 uur 17. Genk neemt het op tegen Sjachtar Donetsk dat met een perfect rapport aan de competitie begon (6 op 6). Aanwinst Lassina Traoré, die overkwam van Ajax, maakte al indruk met 2 doelpunten. Na de ontgoocheling van de gemiste landstitel vorig seizoen is ook de coach in Donetsk nieuw. De ervaren Luis Castro moest plaats ruimen voor de Italiaan Roberto De Zerbi die werd overgenomen van Serie A-revelatie Sassuolo. .Genk neemt het op tegen Sjachtar Donetsk dat met een perfect rapport aan de competitie begon (6 op 6). Aanwinst Lassina Traoré, die overkwam van Ajax, maakte al indruk met 2 doelpunten.Na de ontgoocheling van de gemiste landstitel vorig seizoen is ook de coach in Donetsk nieuw. De ervaren Luis Castro moest plaats ruimen voor de Italiaan Roberto De Zerbi die werd overgenomen van Serie A-revelatie Sassuolo. 18:02vooraf, 18 uur 02. 16:34vooraf, 16 uur 34. We hebben afgelopen weekend heel goed gespeeld, maar niet gewonnen. Vooral verdedigen op stilstaande fases moet duidelijk beter. We hebben er een heel seizoen voor geknokt om hier te staan en om ons te proberen kwalificeren tegen een heel sterk team. John van den Brom voor Genk-Sjachtar.We hebben afgelopen weekend heel goed gespeeld, maar niet gewonnen. Vooral verdedigen op stilstaande fases moet duidelijk beter. We hebben er een heel seizoen voor geknokt om hier te staan en om ons te proberen kwalificeren tegen een heel sterk team.John van den Brom voor Genk-Sjachtar 16:19vooraf, 16 uur 19. Onuachu aan de aftrap? Op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Sjachtar bevestigde Genk-coach John van den Brom dat Paul Onuachu in de selectie zit.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement