Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVE: Zulte Waregem en Standard speuren naar eerste overwinning

LIVE: Zulte Waregem en Standard speuren naar eerste overwinning

Fase per fase 5'eerste helft, minuut 5. Sissako tackelt op de bal, maar zijn tweede been hangt iets te hoog op het lichaam van Raskin. Laforge blust het kleine brandje.  .Sissako tackelt op de bal, maar zijn tweede been hangt iets te hoog op het lichaam van Raskin. Laforge blust het kleine brandje.  2'eerste helft, minuut 2. Zulte Waregem probeert de eerste aanvallen in elkaar te knutselen. Gano wijkt uit naar de flank, maar dat is niet zijn beste werkterrein.  .Zulte Waregem probeert de eerste aanvallen in elkaar te knutselen. Gano wijkt uit naar de flank, maar dat is niet zijn beste werkterrein.  1'eerste helft, minuut 1. Afrap. Hier gaan we voor het tweede deel van deze voetbalzondag. Zulte Waregem en Standard willen een eerste driepunter scoren. Ze zouden zo mee naar de leiding kunnen wippen.  .AfrapHier gaan we voor het tweede deel van deze voetbalzondag. Zulte Waregem en Standard willen een eerste driepunter scoren. Ze zouden zo mee naar de leiding kunnen wippen.  1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen 15:35vooraf, 15 uur 35. Opstelling Zulte Waregem. Bij de thuisploeg is er één wissel doorgevoerd: Gano vervangt Van Aken, die vorige week rood kreeg tegen OHL. Hubert speelt daardoor achterin. .Opstelling Zulte WaregemBij de thuisploeg is er één wissel doorgevoerd: Gano vervangt Van Aken, die vorige week rood kreeg tegen OHL. Hubert speelt daardoor achterin. 15:32vooraf, 15 uur 32. 15:03vooraf, 15 uur 03. Geen wijzigingen bij Standard. Standard-coach Mbaye Leye kiest voor dezelfde 11 namen die vorig weekend een punt pakten tegen KRC Genk. Muleka en Klauss vormen dus opnieuw het spitsenduo, Dragus begint op de bank. .Geen wijzigingen bij StandardStandard-coach Mbaye Leye kiest voor dezelfde 11 namen die vorig weekend een punt pakten tegen KRC Genk. Muleka en Klauss vormen dus opnieuw het spitsenduo, Dragus begint op de bank. 15:03vooraf, 15 uur 03. 09:19vooraf, 09 uur 19. Dury verwacht een moeilijke wedstrijd. In de voorspellingen voor het seizoen werd Standard niet al te hoog ingeschat. Maar Francky Dury onderschat de Luikenaars allesbehalve. “Ik verwacht een moeilijke wedstrijd tegen dit Standard. Ondanks de veranderingen in de kern hebben ze toch nog heel wat kwaliteit in hun gelederen”, blikt de coach van Zulte Waregem vooruit.  .Dury verwacht een moeilijke wedstrijdIn de voorspellingen voor het seizoen werd Standard niet al te hoog ingeschat. Maar Francky Dury onderschat de Luikenaars allesbehalve.”Ik verwacht een moeilijke wedstrijd tegen dit Standard. Ondanks de veranderingen in de kern hebben ze toch nog heel wat kwaliteit in hun gelederen”, blikt de coach van Zulte Waregem vooruit.  09:16vooraf, 09 uur 16. Zulte Waregem mist Ciranni. Francky Dury moet het tegen Standard zonder Alessandro Ciranni stellen. De verdediger bezeerde zich op training aan zijn enkel en is minstens 4 weken out. Zulte Waregem recupereert wel Ewoud Pletinckx en Ibrahima Seck. .Zulte Waregem mist CiranniFrancky Dury moet het tegen Standard zonder Alessandro Ciranni stellen. De verdediger bezeerde zich op training aan zijn enkel en is minstens 4 weken out. Zulte Waregem recupereert wel Ewoud Pletinckx en Ibrahima Seck. 09:15vooraf, 09 uur 15. 09:10vooraf, 09 uur 10. Zulte Waregem en Standard op zoek naar 1e zege. Aan de Gaverbeek speelt Zulte Waregem deze namiddag om 16 uur gastheer voor Standard.  Beide teams speelden vorig weekend 1-1 gelijk op de openingsspeeldag. Standard deed dat thuis tegen Genk, Zulte Waregem nam een punt mee uit Leuven. .Zulte Waregem en Standard op zoek naar 1e zegeAan de Gaverbeek speelt Zulte Waregem deze namiddag om 16 uur gastheer voor Standard. Beide teams speelden vorig weekend 1-1 gelijk op de openingsspeeldag. Standard deed dat thuis tegen Genk, Zulte Waregem nam een punt mee uit Leuven.09:10 – VoorafVooraf, 09 uur 10 Opstelling Zulte Waregem. Louis Bostyn, Cameron Humphreys, David Hubert, Laurens De Bock, Bent Sørmo, Omar Govea, Lasse Vigen Christensen, Abdoulaye Sissako, Jean-Luc Dompé, Zinho Gano, Jelle VossenOpstelling Zulte WaregemLouis Bostyn, Cameron Humphreys, David Hubert, Laurens De Bock, Bent Sørmo, Omar Govea, Lasse Vigen Christensen, Abdoulaye Sissako, Jean-Luc Dompé, Zinho Gano, Jelle Vossen Opstelling Standard. Arnaud Bodart, Hugo Siquet, Ameen Al-Dakhil, Moussa Sissako, Kostas Laifis, Nicolas Gavory, Gojko Cimirot, Nicolas Raskin, Samuel Bastien, João Klauss, Jackson MulekaOpstelling StandardArnaud Bodart, Hugo Siquet, Ameen Al-Dakhil, Moussa Sissako, Kostas Laifis, Nicolas Gavory, Gojko Cimirot, Nicolas Raskin, Samuel Bastien, João Klauss, Jackson Muleka – ploegopstellingen

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement