Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

LIVE: Nieuwkomer Fischer start meteen in de basis bij Antwerp tegen Kortrijk

LIVE: Nieuwkomer Fischer start meteen in de basis bij Antwerp tegen Kortrijk

zo 01 augustus 2021 20:59 Antwerp KV Kortrijk 9'00Jupiler Pro LeagueSpeeldag 201-08-2021 21:00 Antwerp ontvangt in zijn 1e thuismatch van het seizoen KV Kortrijk. Na de nederlaag tegen KV Mechelen probeert Antwerp een eerste driepunter binnen te halen. KV Kortrijk mikt op een 2e zege op een rij. Volg de match live vanaf 21 uur. Fase per fase 8'eerste helft, minuut 8. Benson maakt kennis met de schouder van D'Haene en heeft verzorging nodig. Helemaal onschuldig was de actie van de KVK-kapitein niet. .Benson maakt kennis met de schouder van D’Haene en heeft verzorging nodig. Helemaal onschuldig was de actie van de KVK-kapitein niet. 8'eerste helft, minuut 8. Wat is er aan de hand met Antwerp. Kortrijk heeft meteen drie goede kansen. Tom Boudeweel op radio 1.Wat is er aan de hand met Antwerp. Kortrijk heeft meteen drie goede kansen.Tom Boudeweel op radio 1 7'eerste helft, minuut 7. Kans nummer drie voor KVK. Vandendriessche pikt de bal opnieuw op na slecht uitverdedigen van Antwerp en mikt dan rakelings naast met zijn linker.  .Kans nummer drie voor KVK. Vandendriessche pikt de bal opnieuw op na slecht uitverdedigen van Antwerp en mikt dan rakelings naast met zijn linker.  6'eerste helft, minuut 6. Opnieuw Kortrijk. Een voorzet wordt slecht weggewerkt bij de thuisploeg. Selemani kan oppikken en uithalen. Hij schiet op de rug van ploegmaat Chevalier. De krul was anders veelbelovend. .Opnieuw Kortrijk. Een voorzet wordt slecht weggewerkt bij de thuisploeg. Selemani kan oppikken en uithalen. Hij schiet op de rug van ploegmaat Chevalier. De krul was anders veelbelovend. 4'Blessure. Badamosi heeft bij zijn misser zichzelf pijn gedaan. Hij probeerde de bal binnen te glijden, maar gleed vooral hard met zijn enkel tegen de paal. Hij lijkt wel nog verder te kunnen. . eerste helft, minuut 4. BlessureBadamosi heeft bij zijn misser zichzelf pijn gedaan. Hij probeerde de bal binnen te glijden, maar gleed vooral hard met zijn enkel tegen de paal. Hij lijkt wel nog verder te kunnen. 2'eerste helft, minuut 2. Wat een blitzstart van Kortrijk. Alles en iedereen wordt meteen op snelheid gepakt door de bezoekers. Chevalier legt de bal bij zijn eerste baltoets perfect klaar voor Badamosi aan de tweede paal en die mist eigenlijk onbegrijpelijk. Antwerp ontsnapt. .Wat een blitzstart van KortrijkAlles en iedereen wordt meteen op snelheid gepakt door de bezoekers. Chevalier legt de bal bij zijn eerste baltoets perfect klaar voor Badamosi aan de tweede paal en die mist eigenlijk onbegrijpelijk. Antwerp ontsnapt. 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen 20:47vooraf, 20 uur 47. We zijn niet naar hier gekomen om enkel te verdedigen. We hebben ook gezien dat zij tegen KV Mechelen kansen weggaven aan de tegenstander. Luka Elsner.We zijn niet naar hier gekomen om enkel te verdedigen. We hebben ook gezien dat zij tegen KV Mechelen kansen weggaven aan de tegenstander.Luka Elsner 20:44vooraf, 20 uur 44. De match op KVM was moeilijk voor ons. Zowel offensief als defensief. Ik hoop dat het vanavond beter wordt. Al wordt het ook nu weer een moeilijke match.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement