Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Uncategorized

Club Brugge is op zijn hoede: “Union heeft weinig nodig om te scoren”

zo 01 augustus 2021 08:26 Union Club Brugge 13u30Jupiler Pro LeagueSpeeldag 201-08-2021 13:30 Club Brugge gaat deze namiddag op bezoek bij promovendus Union. Coach Philippe Clement kan in elk geval weer rekenen op sterkhouders Simon Mignolet en Hans Vanaken. Zit er een eerste seizoenszege in voor de landskampioen? Volg de wedstrijd hier live vanaf 13.30 u. Fase per fase 08:25vooraf, 08 uur 25. Het wordt een zware verplaatsing. Union heeft veel strijdlust en loopvermogen. Het is een ploeg die weinig nodig heeft om een doelpunt te maken. Philippe Clement (coach Club Brugge).Het wordt een zware verplaatsing. Union heeft veel strijdlust en loopvermogen. Het is een ploeg die weinig nodig heeft om een doelpunt te maken.Philippe Clement (coach Club Brugge) 08:23vooraf, 08 uur 23.Jupiler Pro League Philippe Clement over bezoek aan Union: “Het wordt een heksenketel”01-08-2021 01-08-2021. 17:30vooraf, 17 uur 30. Mignolet en Vanaken keren terug. Na de teleurstellende puntendeling op de openingsspeeldag gaat Club Brugge zondagnamiddag op zoek naar een eerste seizoenszege op het veld van Union. Philippe Clement kan opnieuw rekenen op Sobol, Vanaken en doelman Mignolet die op het EK uitviel met een knieblessure.  Ook kan miljoenenaanwinst Stanley Nsoki zijn debuut maken in het blauw-zwarte shirt. Hij maakte de overstap van OGC Nice.  .Mignolet en Vanaken keren terugNa de teleurstellende puntendeling op de openingsspeeldag gaat Club Brugge zondagnamiddag op zoek naar een eerste seizoenszege op het veld van Union. Philippe Clement kan opnieuw rekenen op Sobol, Vanaken en doelman Mignolet die op het EK uitviel met een knieblessure. Ook kan miljoenenaanwinst Stanley Nsoki zijn debuut maken in het blauw-zwarte shirt. Hij maakte de overstap van OGC Nice.  17:30vooraf, 17 uur 30.17:30 – VoorafVooraf, 17 uur 30  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement