Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Pieters herpakt zich, Belgen op 4 slagen van een medaille op golftoernooi

Pieters herpakt zich, Belgen op 4 slagen van een medaille op golftoernooi

10:0410 uur 04. Detry: “Als ik morgen -7 of -8 haal, kan ik medaille pakken”.Detry: “Als ik morgen -7 of -8 haal, kan ik medaille pakken” 10:0310 uur 03. Pieters: “Ik heb mezelf vandaag nog een kans gegeven”.Pieters: “Ik heb mezelf vandaag nog een kans gegeven” 09:5809 uur 58. Ik heb constant gepresteerd vandaag, niets bijzonders. Nu moet ik de turbo aanzetten voor morgen. Thomas Detry.Ik heb constant gepresteerd vandaag, niets bijzonders. Nu moet ik de turbo aanzetten voor morgen.Thomas Detry 09:5309 uur 53. Pieters: “Als ik morgen een werelddag heb, is er nog een kans”. “Ik heb mezelf vandaag nog een kans gegeven”, zei Thomas Pieters na een sterke derde dag. “Als ik morgen nog zo'n dag heb of misschien zelfs nog iets beter, dan denk ik dat ik toch nog een kans maak.” “Misschien kan een derde plek nog, maar dan moet ik morgen een werelddag hebben en dan moet ik ook wat hulp krijgen van de top van het klassement.” “Het is al een lastige en warme week geweest. Ik slaap moeilijk en het zijn lange dagen. Ik kijk ernaar uit om morgenavond op het vliegtuig te stappen en in airco te zitten.” .Pieters: “Als ik morgen een werelddag heb, is er nog een kans””Ik heb mezelf vandaag nog een kans gegeven”, zei Thomas Pieters na een sterke derde dag. “Als ik morgen nog zo’n dag heb of misschien zelfs nog iets beter, dan denk ik dat ik toch nog een kans maak.””Misschien kan een derde plek nog, maar dan moet ik morgen een werelddag hebben en dan moet ik ook wat hulp krijgen van de top van het klassement.””Het is al een lastige en warme week geweest. Ik slaap moeilijk en het zijn lange dagen. Ik kijk ernaar uit om morgenavond op het vliegtuig te stappen en in airco te zitten.” 09:5309 uur 53. Het is een beetje een rollercoaster deze week. Gisteren was ik er niet bij, het voelde helemaal niet goed aan en vandaag ging alles weer. Dat is golf. Thomas Pieters.Het is een beetje een rollercoaster deze week. Gisteren was ik er niet bij, het voelde helemaal niet goed aan en vandaag ging alles weer. Dat is golf.Thomas Pieters 09:3509 uur 35. Schauffele blijft op 1, Matsuyama hijgt in de nek. De strijd om het goud lijkt tussen de Amerikaan Xander Schauffele en de Japanner Hideki Matsuyama te gaan. Matsuyama deed vandaag 1 slag beter dan Schauffelen, waardoor het verschil aan de top maar 1 slag is. Ook ex-nummer 1 Rory McIlroy doet nog altijd mee om de medailles. .Schauffele blijft op 1, Matsuyama hijgt in de nekDe strijd om het goud lijkt tussen de Amerikaan Xander Schauffele en de Japanner Hideki Matsuyama te gaan. Matsuyama deed vandaag 1 slag beter dan Schauffelen, waardoor het verschil aan de top maar 1 slag is. Ook ex-nummer 1 Rory McIlroy doet nog altijd mee om de medailles. 09:3109 uur 31. Pieters herpakt zich, Detry lichtjes vooruit. Thomas Pieters heeft zich met een rondje van -7 (6 birdies en 1 eagle) knap gerevancheerd na zijn matige dag van gisteren. Hierdoor springt hij toch weer naar de subtop, naar de 14e plaats. Thomas Detry legde zijn 3e rondje van het toernooi in -3 af, maar dat leverde hem slechts 1 plek winst op, waardoor hij nu naast Pieters staat. .Pieters herpakt zich, Detry lichtjes vooruitThomas Pieters heeft zich met een rondje van -7 (6 birdies en 1 eagle) knap gerevancheerd na zijn matige dag van gisteren. Hierdoor springt hij toch weer naar de subtop, naar de 14e plaats. Thomas Detry legde zijn 3e rondje van het toernooi in -3 af, maar dat leverde hem slechts 1 plek winst op, waardoor hij nu naast Pieters staat. 07:1507 uur 15. Geweldige eagle van Pieters op hole 17.Geweldige eagle van Pieters op hole 17 07:1407 uur 14. Thomas Pieters mist birdie op een haar.Thomas Pieters mist birdie op een haar 07:1407 uur 14. Thomas Detry noteert birdie op hole 11.Thomas Detry noteert birdie op hole 11 07:0907 uur 09. Fore! Fore! Fore! Zelden gezien: 3x op rij vliegt de bal het bos in.Fore! Fore! Fore! Zelden gezien: 3x op rij vliegt de bal het bos in31-07-2021 31-07-2021. 10:5710 uur 57. Dag 2 afgeblazen door bliksemgevaar. De 2e dag in het golf wordt vroegtijdig beëindigd, omdat het gevaar op bliksemschichten op de baan te groot is geworden. Dat betekent dat we een onvolledige stand hebben. De Amerikaan Schauffele en de Mexicaan Ortiz hebben voorlopig de beste papieren in handen, maar de Ieren McIlroy en Lowry en vooral thuisspeler Matsuyama (die zijn ronde nog moet afwerken) liggen op de loer. De Belgen staan voorlopig een eindje van de medailles, maar zeker voor Thomas Detry is nog veel mogelijk. Een cut is er niet op het olympische toernooi, dus iedereen mag morgen gewoon weer van start gaan. .Dag 2 afgeblazen door bliksemgevaarDe 2e dag in het golf wordt vroegtijdig beëindigd, omdat het gevaar op bliksemschichten op de baan te groot is geworden. Dat betekent dat we een onvolledige stand hebben. De Amerikaan Schauffele en de Mexicaan Ortiz hebben voorlopig de beste papieren in handen, maar de Ieren McIlroy en Lowry en vooral thuisspeler Matsuyama (die zijn ronde nog moet afwerken) liggen op de loer.De Belgen staan voorlopig een eindje van de medailles, maar zeker voor Thomas Detry is nog veel mogelijk. Een cut is er niet op het olympische toernooi, dus iedereen mag morgen gewoon weer van start gaan. 10:5610 uur 56. 10:1810 uur 18. Pieters tuimelt naar beneden. Zo goed Thomas Pieters gisteren presteerde, zo moeizaam liep het vandaag. Met een ronde van 76 slagen, vijf boven par, speelde hij de op één na slechtste ronde van alle olympische golfers. Op de 14e en 18e hole moest hij zelfs een dubbele bogey op zijn scorekaart noteren. Hij zakt daardoor terug naar de 39e plaats in de rangschikking. .Pieters tuimelt naar benedenZo goed Thomas Pieters gisteren presteerde, zo moeizaam liep het vandaag. Met een ronde van 76 slagen, vijf boven par, speelde hij de op één na slechtste ronde van alle olympische golfers. Op de 14e en 18e hole moest hij zelfs een dubbele bogey op zijn scorekaart noteren. Hij zakt daardoor terug naar de 39e plaats in de rangschikking. 08:4408 uur 44. De scores zijn voorlopig niet echt laag. Er moeten nog 36 holes gespeeld worden, alles kan nog gebeuren. Thomas Detry.De scores zijn voorlopig niet echt laag. Er moeten nog 36 holes gespeeld worden, alles kan nog gebeuren.Thomas Detry 08:4008 uur 40. Detry zet sterke ronde neer. Thomas Detry had voor zijn tweede ronde op het olympisch golftoernooi 67 slagen nodig, vier onder par. Dat was het resultaat na zes birdies en twee bogeys. Hij deed daarmee drie slagen beter dan in zijn eerste ronde. Het is nog afwachten hoeveel posities hij zal klimmen, maar de Brusselaar is hoe dan ook tevreden. “Ik ben blij na vandaag, al was mijn start opnieuw niet zo goed. Op hole drie laat ik een bogey noteren maar daarna heb ik heel goed teruggevochten om af te sluiten met birdies op holes vijftien, zestien en zeventien.” “Ik zit nu in een goeie positie voor het weekend. Hopelijk gaat het dan ook goed en maak ik kans op een medaille. De scores zijn voorlopig niet echt laag. We moeten nog 36 holes spelen, alles kan nog gebeuren. Ik zit in een goeie positie en moet gewoon goed blijven spelen.” De omstandigheden waarin de golfers moeten aantreden op de Kasumigaseki Country Club, een resort op zo'n 75 km van Tokio, zijn allesbehalve ideaal. “Het is heel warm en vooral heel vochtig. Het is niet gemakkelijk. We moeten veel eten, veel drinken, genoeg rust nemen. De volgende dagen blijft het even warm dus rusten wordt belangrijk.” .Detry zet sterke ronde neerThomas Detry had voor zijn tweede ronde op het olympisch golftoernooi 67 slagen nodig, vier onder par. Dat was het resultaat na zes birdies en twee bogeys. Hij deed daarmee drie slagen beter dan in zijn eerste ronde.Het is nog afwachten hoeveel posities hij zal klimmen, maar de Brusselaar is hoe dan ook tevreden. “Ik ben blij na vandaag, al was mijn start opnieuw niet zo goed. Op hole drie laat ik een bogey noteren maar daarna heb ik heel goed teruggevochten om af te sluiten met birdies op holes vijftien, zestien en zeventien.””Ik zit nu in een goeie positie voor het weekend. Hopelijk gaat het dan ook goed en maak ik kans op een medaille. De scores zijn voorlopig niet echt laag. We moeten nog 36 holes spelen, alles kan nog gebeuren. Ik zit in een goeie positie en moet gewoon goed blijven spelen.”De omstandigheden waarin de golfers moeten aantreden op de Kasumigaseki Country Club, een resort op zo’n 75 km van Tokio, zijn allesbehalve ideaal. “Het is heel warm en vooral heel vochtig. Het is niet gemakkelijk. We moeten veel eten, veel drinken, genoeg rust nemen. De volgende dagen blijft het even warm dus rusten wordt belangrijk.”30-07-2021 30-07-2021. 12:0012 uur . Thomas Pieters: “Het zou enorm veel betekenen om België medaille te kunnen schenken”.Thomas Pieters: “Het zou enorm veel betekenen om België medaille te kunnen schenken” 11:5811 uur 58. In Rio begon ik ook met 6 onder par. In de eerste ronde kun je je toernooi al vergallen. Dat heb ik vandaag zeker niet gedaan. Het zou enorm veel voor mij betekenen om België een medaille te kunnen schenken. Thomas Pieters staat na de eerste ronde op plaats 3.In Rio begon ik ook met 6 onder par. In de eerste ronde kun je je toernooi al vergallen. Dat heb ik vandaag zeker niet gedaan. Het zou enorm veel voor mij betekenen om België een medaille te kunnen schenken.Thomas Pieters staat na de eerste ronde op plaats 3 10:12Thomas Pieters speelde een fantastische tweede baanhelft:. 10 uur 12.Thomas Pieters speelde een fantastische tweede baanhelft: 10:0510 uur 05. Er zijn enkele heel goeie spelers die er niet bij zijn, zoals Jon Rahm. Ik geef mezelf een heel goeie kans om zondag een medaille terug naar België te brengen. Thomas Detry.Er zijn enkele heel goeie spelers die er niet bij zijn, zoals Jon Rahm. Ik geef mezelf een heel goeie kans om zondag een medaille terug naar België te brengen.Thomas Detry

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement