Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Kompany: “Tegen Eupen moeten we onze prestatie van vorige week rechtzetten”

Kompany: “Tegen Eupen moeten we onze prestatie van vorige week rechtzetten”

za 31 juli 2021 08:48 KAS Eupen Anderlecht 20u45Jupiler Pro LeagueSpeeldag 231-07-2021 20:45 Na de nederlaag tegen Union jaagt Anderlecht vanavond op zijn eerste punten van het seizoen. Tegenstander Eupen ontvangt Kompany en co met vertrouwen na het gelijkspel tegen Club Brugge. Volg de match hier live vanaf 20.45 uur. Fase per fase 19:56vooraf, 19 uur 56. Eupen is niet de meest geliefde tegenstander van Anderlecht. Paars-wit kon slechts één van zijn zes uitwedstrijden in de Oostkantons winnen, en dan had nog twee owngoals nodig ook. Vorig seizoen zorgde Prevljak met twee goals voor een thuiszege van de Panda's. In Brussel werd het een gelijkspel, toen Ngoy op de valreep een goal van Sambi ongedaan maakte. .Eupen is niet de meest geliefde tegenstander van Anderlecht. Paars-wit kon slechts één van zijn zes uitwedstrijden in de Oostkantons winnen, en dan had nog twee owngoals nodig ook. Vorig seizoen zorgde Prevljak met twee goals voor een thuiszege van de Panda’s. In Brussel werd het een gelijkspel, toen Ngoy op de valreep een goal van Sambi ongedaan maakte. 19:54Een knuffel aan de Kehrweg. vooraf, 19 uur 54.Een knuffel aan de Kehrweg. 19:48vooraf, 19 uur 48. Opstelling Anderlecht. Twee nieuwe namen en een andere veldbezetting, zo grijpt Kompany in na de blamage van vorig weekend tegen Union. Delcroix keert terug en vormt met Hoedt en Harwood-Bellis de defensie. Murillo vervangt de beverige Sardella en moet de rechterflank afdweilen. De voorlinie wordt gevormd door kleine mannetjes Verschaeren, Raman en Amuzu. .Opstelling AnderlechtTwee nieuwe namen en een andere veldbezetting, zo grijpt Kompany in na de blamage van vorig weekend tegen Union. Delcroix keert terug en vormt met Hoedt en Harwood-Bellis de defensie. Murillo vervangt de beverige Sardella en moet de rechterflank afdweilen. De voorlinie wordt gevormd door kleine mannetjes Verschaeren, Raman en Amuzu. 19:47vooraf, 19 uur 47. 08:44vooraf, 08 uur 44. Tegen Eupen moeten we onze prestatie van vorige week rechtzetten. Momenteel moeten we gewoon zien dat we punten binnenhalen zonder aan ons vertrouwen te raken.”. Anderlecht-coach Vincent Kompany.Tegen Eupen moeten we onze prestatie van vorige week rechtzetten. Momenteel moeten we gewoon zien dat we punten binnenhalen zonder aan ons vertrouwen te raken.”Anderlecht-coach Vincent Kompany 08:43vooraf, 08 uur 43. 08:43vooraf, 08 uur 43.Jupiler Pro League Vincent Kompany: “We hebben een resultaat nodig om tijd te kopen” 08:38vooraf, 08 uur 38. Eerste punten voor Anderlecht? Anderlecht maakt vanavond een uitstapje naar Eupen. Punten sprokkelen is de missie van coach Kompany en zijn manschappen.  Vorig weekend ging paars-wit met 1-3 onderuit tegen Union. Eupen leek op de openingsspeeldag dan weer op weg naar een stuntzege tegen Club Brugge. Maar in de extra tijd moest het team uit de Oostkantons vrede nemen met een punt na een late goal Van De Ketelaere. .Eerste punten voor Anderlecht?Anderlecht maakt vanavond een uitstapje naar Eupen. Punten sprokkelen is de missie van coach Kompany en zijn manschappen. Vorig weekend ging paars-wit met 1-3 onderuit tegen Union. Eupen leek op de openingsspeeldag dan weer op weg naar een stuntzege tegen Club Brugge. Maar in de extra tijd moest het team uit de Oostkantons vrede nemen met een punt na een late goal Van De Ketelaere.08:38 – VoorafVooraf,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement