Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Genk opent vanavond 2e speeldag: “Mooi voetbal brengen voor onze fans”

Genk opent vanavond 2e speeldag: “Mooi voetbal brengen voor onze fans”

vr 30 juli 2021 06:14 KRC Genk KV Oostende 20u45Jupiler Pro LeagueSpeeldag 230-07-2021 20:45 Net als vorige week trekt Racing Genk het voetbalweekend op gang. Genk, dat volgende week in de voorrondes van de Champions League speelt, ontvangt vanavond KV Oostende. Volg de match – aftrap om 20.45 u – met tekstupdates en radioverslag op deze pagina. Fase per fase 19:02vooraf, 19 uur 02. Het zal voor mij de eerste keer zijn met ons eigen publiek in het stadion. Onze supporters zijn heel belangrijk voor ons. Wij hebben hen nodig, zeker ook op de momenten dat het iets minder loopt. Hun steun kan dan een boost geven aan de spelers. Hopelijk kunnen ze genieten van een mooi voetballend Genk. Daar gaan we alles voor doen. John van den Brom (coach Racing Genk).Het zal voor mij de eerste keer zijn met ons eigen publiek in het stadion. Onze supporters zijn heel belangrijk voor ons. Wij hebben hen nodig, zeker ook op de momenten dat het iets minder loopt. Hun steun kan dan een boost geven aan de spelers. Hopelijk kunnen ze genieten van een mooi voetballend Genk. Daar gaan we alles voor doen.John van den Brom (coach Racing Genk) 19:01Muñoz en Thorstvedt keren terug in de selectie. vooraf, 19 uur 01.Muñoz en Thorstvedt keren terug in de selectie 18:58vooraf, 18 uur 58. Racing Genk – KV Oostende. Racing Genk speelt volgende week dinsdag in de voorrondes van de Champions League tegen Sjachtar Donetsk. Aangezien het daarom wat extra rust kan gebruiken, krijgt het de eer om ook het tweede voetbalweekend in onze competitie op gang te trappen. Tegenstander in de eerste thuismatch van het seizoen is KV Oostende. Genk speelde op de vorige speeldag gelijk tegen Standard (1-1), KVO verloor thuis met 0-3 van Charleroi. .Racing Genk – KV OostendeRacing Genk speelt volgende week dinsdag in de voorrondes van de Champions League tegen Sjachtar Donetsk. Aangezien het daarom wat extra rust kan gebruiken, krijgt het de eer om ook het tweede voetbalweekend in onze competitie op gang te trappen.Tegenstander in de eerste thuismatch van het seizoen is KV Oostende. Genk speelde op de vorige speeldag gelijk tegen Standard (1-1), KVO verloor thuis met 0-3 van Charleroi.18:58 – VoorafVooraf, 18 uur 58  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement