Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Pieters sterk begonnen aan olympisch golftoernooi, Detry moet achtervolgen

Pieters sterk begonnen aan olympisch golftoernooi, Detry moet achtervolgen

12:0012 uur . Thomas Pieters: “Het zou enorm veel betekenen om België medaille te kunnen schenken”.Thomas Pieters: “Het zou enorm veel betekenen om België medaille te kunnen schenken” 11:5811 uur 58. In Rio begon ik ook met 6 onder par. In de eerste ronde kun je je toernooi al vergallen. Dat heb ik vandaag zeker niet gedaan. Het zou enorm veel voor mij betekenen om België een medaille te kunnen schenken. Thomas Pieters staat na de eerste ronde op plaats 3.In Rio begon ik ook met 6 onder par. In de eerste ronde kun je je toernooi al vergallen. Dat heb ik vandaag zeker niet gedaan. Het zou enorm veel voor mij betekenen om België een medaille te kunnen schenken.Thomas Pieters staat na de eerste ronde op plaats 3 10:12Thomas Pieters speelde een fantastische tweede baanhelft:. 10 uur 12.Thomas Pieters speelde een fantastische tweede baanhelft: 10:0510 uur 05. Er zijn enkele heel goeie spelers die er niet bij zijn, zoals Jon Rahm. Ik geef mezelf een heel goeie kans om zondag een medaille terug naar België te brengen. Thomas Detry.Er zijn enkele heel goeie spelers die er niet bij zijn, zoals Jon Rahm. Ik geef mezelf een heel goeie kans om zondag een medaille terug naar België te brengen.Thomas Detry 10:0410 uur 04. Het was een heel lange dag. Ik moest nog één hole spelen na de onderbreking. Het is warm en heel vochtig, dus het was niet gemakkelijk om die laatste moeilijke hole goed af te werken, maar het werd uiteindelijk een mooie par om mijn ronde af te sluiten. Thomas Detry.Het was een heel lange dag. Ik moest nog één hole spelen na de onderbreking. Het is warm en heel vochtig, dus het was niet gemakkelijk om die laatste moeilijke hole goed af te werken, maar het werd uiteindelijk een mooie par om mijn ronde af te sluiten.Thomas Detry 09:5609 uur 56. Detry in de middenmoot. Thomas Detry heeft de eerste dag, met wat vertraging, afgesloten op -1, waardoor hij voorlopig in de tweede helft van het pak staat. Bogeys op de 3e en 12e hole kwamen Detry (die ook nog 3 birdies sloeg) duur te staan. .Detry in de middenmootThomas Detry heeft de eerste dag, met wat vertraging, afgesloten op -1, waardoor hij voorlopig in de tweede helft van het pak staat. Bogeys op de 3e en 12e hole kwamen Detry (die ook nog 3 birdies sloeg) duur te staan. 07:2307 uur 23. Sterke start voor Thomas Pieters. Thomas Pieters heeft er een uitstekende eerste dag op zitten in Tokio. Onze landgenoot ging donderdagochtend al vroeg van start in de eerste groep. Halfweg stond er -1 op zijn scorekaart, maar dan zette Pieters nog een tandje bij. Op hole 11 (par 4) liet de Belg een eagle noteren met een heerlijke bal die vanaf 116 en met heel wat effect binnenrolde. In de laatste 6 holes sloeg Pieters vervolgens nog 3 birdies, waardoor hij de eerste dag kon afsluiten met -6. Met die score moet Pieters momenteel alleen de Oostenrijker Sepp Straka laten voorgaan. Thomas Detry stond op -1 toen het toernooi om 14 u plaatselijke tijd werd gestaakt door het weer. Op dat moment had Detry nog één hole te gaan. Heel wat golfers moeten nog een aantal holes afwerken. Veel duidelijkheid is er nog niet over de exacte stand na dag 1, al ziet het er voorlopig wel uitstekend uit voor Thomas Pieters. .Sterke start voor Thomas PietersThomas Pieters heeft er een uitstekende eerste dag op zitten in Tokio. Onze landgenoot ging donderdagochtend al vroeg van start in de eerste groep. Halfweg stond er -1 op zijn scorekaart, maar dan zette Pieters nog een tandje bij.Op hole 11 (par 4) liet de Belg een eagle noteren met een heerlijke bal die vanaf 116 en met heel wat effect binnenrolde. In de laatste 6 holes sloeg Pieters vervolgens nog 3 birdies, waardoor hij de eerste dag kon afsluiten met -6.Met die score moet Pieters momenteel alleen de Oostenrijker Sepp Straka laten voorgaan. Thomas Detry stond op -1 toen het toernooi om 14 u plaatselijke tijd werd gestaakt door het weer. Op dat moment had Detry nog één hole te gaan.Heel wat golfers moeten nog een aantal holes afwerken. Veel duidelijkheid is er nog niet over de exacte stand na dag 1, al ziet het er voorlopig wel uitstekend uit voor Thomas Pieters. 07:2007 uur 20. 06:3506 uur 35. Bekijk de geweldige eagle van Thomas Pieters op hole 11.Bekijk de geweldige eagle van Thomas Pieters op hole 11 06:3406 uur 34.Olympische Spelen Fantastische eagle van Pieters: hij mept de bal vanaf 116m in de hole 06:0706 uur 07. Pieters rondt af met -6 na dag 1.Pieters rondt af met -6 na dag 1 05:0505 uur 05. Pieters laat een birdie liggen op hole 16.Pieters laat een birdie liggen op hole 16 04:0304 uur 03. Een birdie van Detry op hole 5.Een birdie van Detry op hole 5 03:1003 uur 10. Detry slaat zijn eerste bal op de Spelen.Detry slaat zijn eerste bal op de Spelen 03:0203 uur 02. Pieters put een birdie weg op hole 4.Pieters put een birdie weg op hole 4 02:3202 uur 32. 02:3202 uur 32. Par voor Pieters op hole 1.Par voor Pieters op hole 1 00:25De olympische golfbaan:. 00 uur 25.De olympische golfbaan:29-07-2021 29-07-2021. 22:5022 uur 50.Olympische Spelen Thomas Pieters wil knallen: “Beter doen dan mijn vierde plek in Rio” 15:4415 uur 44.Olympische Spelen Nummer 1 in het golf moet passen voor olympische toernooi wegens corona

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement