Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Wielertransfers: Dillier verlengt zijn contract bij ploeg-Van der Poel

Wielertransfers: Dillier verlengt zijn contract bij ploeg-Van der Poel

wo 28 juli 2021 13:53 Vanaf 1 augustus wordt de transfermolen in het wielrennen weer op gang gedraaid. Volg de belangrijkste verschuivingen en contractverlengingen hier op de voet. , Wielertransfers 2022 13:4013 uur 40. Dillier tot en met 2023 bij Alpecin-Fenix. Silvan Dillier geniet vertrouwen van zijn ploeg Alpecin-Fenix. De Zwitserse kampioen zette zijn krabbel onder een contractverlenging tot en met 2023. “De eerste maanden bij Alpecin-Fenix hebben mijn verwachtingen overtroffen. De teamspirit is heel speciaal. Het management vraagt veel van iedereen, maar iedereen geeft ook veel voor het team”, zegt Dillier, die deze maand de Tour uitreed. .Dillier tot en met 2023 bij Alpecin-FenixSilvan Dillier geniet vertrouwen van zijn ploeg Alpecin-Fenix. De Zwitserse kampioen zette zijn krabbel onder een contractverlenging tot en met 2023.”De eerste maanden bij Alpecin-Fenix hebben mijn verwachtingen overtroffen. De teamspirit is heel speciaal. Het management vraagt veel van iedereen, maar iedereen geeft ook veel voor het team”, zegt Dillier, die deze maand de Tour uitreed. 13:3813 uur 38. 13:3413 uur 34.wielrennen Tim Declercq blijft 2 jaar langer aan boord bij Deceuninck-Quick Step 13:3413 uur 34.wielrennen Jelle Wallays en Piet Allegaert blijven 2 jaar langer bij Cofidis 13:3313 uur 33.wielrennen Sam Bennett verlaat Deceuninck-Quick Step: “Ploeg heeft beperkt budget” 13:3313 uur 33.wielrennen Lefevere geeft ook Van Lerberghe contractverlenging: “Goeie lead-out” 13:3313 uur 33.wielrennen Nummertje in Dauphiné levert Brent Van Moer contractverlenging op 13:3213 uur 32.wielrennen Deceuninck-Quick Step laat Ronde-winnaar Asgreen bijtekenen tot en met 2024 13:3213 uur 32.wielrennen Alaphilippe blijft tot 2024 bij Deceuninck-Quick Step: “Logische keuze” 13:2513 uur 25. Wielertransfers. Vanaf 1 augustus mogen de wielerteams transfers wereldkundig maken. Op deze pagina bundelen we de belangrijkste verschuivingen en contractverlengingen. .WielertransfersVanaf 1 augustus mogen de wielerteams transfers wereldkundig maken. Op deze pagina bundelen we de belangrijkste verschuivingen en contractverlengingen. wielrennen taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement