Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Sluiten de 3×3 Belgian Lions hun droomtoernooi af met brons?

Sluiten de 3×3 Belgian Lions hun droomtoernooi af met brons?

wo 28 juli 2021 13:50 De Belgische 3×3-basketballers zijn er niet in geslaagd de finale te bereiken, maar ze kunnen wel nog brons meekapen. De match tegen Servië is om 14.15 uur, maar hier kun je ook alle andere medailleduels volgen. Kijk hier naar de medaillematchen in het 3×3 (mannen en vrouwen) IJzersterke Letten beletten de Belgen de weg naar de finale De Belgian Lions versloegen Letland in de groepsfase met 21-20, maar die prestatie gaf uiteraard geen garanties voor deze halve finale. Het tempo lag bijzonder hoog in de eerste minuten van de partij. Vervoort pakte al na enkele seconden uit met een heerlijke 2-punter.   De Letten wilden zich geen 2e keer laten verrassen door België en namen al snel de bovenhand. Sterspeler Nauris Miezis en topschutter Karlis Lasmanis haalden hun allerbeste niveau.   Vervoort slaagde er nog een keer in om de kloof te beperken tot 7-10, maar nadien was er geen houden meer aan. De Belgian Lions zagen hoe hun 2-punters telkens op de ring eindigden. Lasmanis bleef intussen wel scoren.   In het slot van de partij zat er geen comeback meer in voor de Lions. Letland speelde op een wolk en won de partij uiteindelijk met 8-21. Straks komen onze landgenoten wel nog in actie tegen Servië (14.15 u), dan staat de bronzen medaille op het spel.  Herbekijk de halve finale van de 3×3 Belgian Lions tegen Letland 3×3 Belgian Lions: “Letland is een topploeg, je mag die geen meter ruimte geven” , 3×3 basketbal: eindfase 14:0214 uur 02. Bij de dames is de strijd om het brons een echte nagelbijter geworden. Frankrijk staat momenteel 2 punten achter op China met nog 25 seconden op de klok. .Bij de dames is de strijd om het brons een echte nagelbijter geworden. Frankrijk staat momenteel 2 punten achter op China met nog 25 seconden op de klok. 14:0014 uur . Ik vrees dat de jongens te moe zijn. Servië zal gebrand zijn op de bronzen medaille. Kris Meertens.Ik vrees dat de jongens te moe zijn. Servië zal gebrand zijn op de bronzen medaille.Kris Meertens 13:4613 uur 46. Strijd om het brons. Bij de vrouwen is de strijd om het brons al begonnen. China neemt het op tegen Frankrijk. In de eerste minuut viel er nog geen enkele score te noteren. De wedstrijd is volledig live te volgen in de livestream met het commentaar van Dennis Xhaët.  Onze Belgian Lions mogen zich intussen ook stilaan klaarmaken, om 14.15u zijn ze tegen Servië aan de beurt. .Strijd om het bronsBij de vrouwen is de strijd om het brons al begonnen. China neemt het op tegen Frankrijk. In de eerste minuut viel er nog geen enkele score te noteren. De wedstrijd is volledig live te volgen in de livestream met het commentaar van Dennis Xhaët. Onze Belgian Lions mogen zich intussen ook stilaan klaarmaken, om 14.15u zijn ze tegen Servië aan de beurt. 11:5511 uur 55. Herbekijk de halve finale van de 3×3 Belgian Lions tegen Letland.Herbekijk de halve finale van de 3×3 Belgian Lions tegen Letland 11:5411 uur 54. Einde verhaal. Lasmanis bezorgt Letland een plek in de finale met nog een heel knap shot. Ze nemen het straks op in de finale tegen het Russisch Olympisch Comité (ROC). Straks spelen onze Belgian Lions voor het brons tegen topland Servië. Die wedstrijd staat om 14.15u op het programma. .Einde verhaalLasmanis bezorgt Letland een plek in de finale met nog een heel knap shot. Ze nemen het straks op in de finale tegen het Russisch Olympisch Comité (ROC).Straks spelen onze Belgian Lions voor het brons tegen topland Servië. Die wedstrijd staat om 14.15u op het programma. 11:5311 uur 53. Letland is helemaal los naar het einde toe, en klopt België met 21-8.Letland is helemaal los naar het einde toe, en klopt België met 21-8 11:5211 uur 52. Lasmanis met een bom! Hij doet er nog een knappe 2-punter bovenop. Onze landgenoten zullen moeten strijden voor een bronzen plak. .Lasmanis met een bom! Hij doet er nog een knappe 2-punter bovenop. Onze landgenoten zullen moeten strijden voor een bronzen plak. 11:5111 uur 51. De achterstand loopt op naar 6 punten (8-14). Wat zit er nog in de tank van de Belgian Lions?  .De achterstand loopt op naar 6 punten (8-14). Wat zit er nog in de tank van de Belgian Lions?  11:5011 uur 50. Moedige Lions krijgen de kloof met Letand niet gedicht.Moedige Lions krijgen de kloof met Letand niet gedicht 11:4911 uur 49. Time-out. Even bijtanken. We zijn halfweg en Letland lijkt op weg naar de finale. De Lions missen net te veel onder de ring om deze partij in evenwicht te houden.  .Time-outEven bijtanken. We zijn halfweg en Letland lijkt op weg naar de finale. De Lions missen net te veel onder de ring om deze partij in evenwicht te houden.  11:4811 uur 48. Vervoort maakt indruk! 7-10! Wat een geweldige partij is Thibaut Vervoort opnieuw aan het spelen. Hij pakt uit met een geweldige schijnbeweging en verkleint de kloof weer een stukje.  .Vervoort maakt indruk!7-10! Wat een geweldige partij is Thibaut Vervoort opnieuw aan het spelen. Hij pakt uit met een geweldige schijnbeweging en verkleint de kloof weer een stukje.  11:4711 uur 47. Letland loopt al snel uit tegen de 3×3 Belgian Lions.Letland loopt al snel uit tegen de 3×3 Belgian Lions 11:4411 uur 44. Eerste 3 minuten zitten erop, Letten staan voor. Het tempo ligt hoog en Letland heeft een voorsprong van 4 punten beet (5-9). De Red Lions hebben dringend een score nodig.  .Eerste 3 minuten zitten erop, Letten staan voorHet tempo ligt hoog en Letland heeft een voorsprong van 4 punten beet (5-9). De Red Lions hebben dringend een score nodig.  11:4311 uur 43. De wedstrijd ligt heel vaak stil, het gaat er zeer fysiek aan toe. Letland neemt even een kleine voorsprong: 3-5. .De wedstrijd ligt heel vaak stil, het gaat er zeer fysiek aan toe. Letland neemt even een kleine voorsprong: 3-5. 11:4211 uur 42. Geweldig blockshot van Vervoort.Geweldig blockshot van Vervoort 11:4011 uur 40. Bogaerts maakt een fout op Lasmanis die ook nog scoorde: 2-2. Lasmanis is overigens topschutter op dit toernooi. .Bogaerts maakt een fout op Lasmanis die ook nog scoorde: 2-2. Lasmanis is overigens topschutter op dit toernooi. 11:3811 uur 38. We zijn eraan begonnen! . De eerste 2-punter van Vervoort is meteen raak! Ideaal om op deze manier eraan te beginnen. .We zijn eraan begonnen! De eerste 2-punter van Vervoort is meteen raak! Ideaal om op deze manier eraan te beginnen. 11:3711 uur 37. De Belgian Lions lopen een voor een het terrein op. Schrijven ze een (nog indrukwekkender) sprookje en staan ze straks in een olympische finale?  Letland is wel een uitstekende ploeg, de nummer 4 van de wereld. Met sterspeler Nauris Miezis.  .De Belgian Lions lopen een voor een het terrein op. Schrijven ze een (nog indrukwekkender) sprookje en staan ze straks in een olympische finale? Letland is wel een uitstekende ploeg, de nummer 4 van de wereld. Met sterspeler Nauris Miezis.  11:3511 uur 35. 11:3011 uur 30. Nog een finale voor Rusland. Ook bij de vrouwen gaan de Russen naar de finale in de 3×3. Ze verslaan China met 21-14. Over enkele ogenblikken is het aan onze Belgian Lions! .Nog een finale voor RuslandOok bij de vrouwen gaan de Russen naar de finale in de 3×3. Ze verslaan China met 21-14. Over enkele ogenblikken is het aan onze Belgian Lions!alles weergevenalles weergeven Olympische Spelen 3×3 basketbal op OS 3×3 Belgian Lions basketbal taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement