Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVESTREAM tijdrit: Evenepoel is vertrokken, Van Aert start om 9.08 uur

LIVESTREAM tijdrit: Evenepoel is vertrokken, Van Aert start om 9.08 uur

Kijk live naar de tijdrit: Fase per fase 08:1008 uur 10. Evenepoel ziet in de verte Porte voor zich uitrijden. José De Cauwer.Evenepoel ziet in de verte Porte voor zich uitrijdenJosé De Cauwer 08:0908 uur 09. Het is nu reikhalzend uitkijken naar de 1e tussentijd van Remco Evenepoel. Na 9,7 kilometer zullen we al iets wijzer zijn over zijn vorm van de dag. .Het is nu reikhalzend uitkijken naar de 1e tussentijd van Remco Evenepoel. Na 9,7 kilometer zullen we al iets wijzer zijn over zijn vorm van de dag. 08:0608 uur 06. Houle houdt minder dan 1 seconde over. Op de tussenpunten stond Houle met stip op 1, maar aan de streep houdt de Canadees maar 64 honderdste seconde over op De Bod.  .Houle houdt minder dan 1 seconde overOp de tussenpunten stond Houle met stip op 1, maar aan de streep houdt de Canadees maar 64 honderdste seconde over op De Bod.  08:05Arndt als 1e binnen. Ondertussen druppelen de eerste renners binnen aan de aankomst. Arndt overvleugelde de 4 renners die voor hem gestart waren en zet een chrono neer van 58'49″. De Bod peutert een kleine minuut van die tijd af. . 08 uur 05. Arndt als 1e binnenOndertussen druppelen de eerste renners binnen aan de aankomst. Arndt overvleugelde de 4 renners die voor hem gestart waren en zet een chrono neer van 58’49”. De Bod peutert een kleine minuut van die tijd af. 08:0308 uur 03. Evenepoel corrigeert. Plots rijdt Evenepoel niet meer de goede lijnen, maar hij kan net op tijd bijsturen. Voor de rest oogt onze landgenoot heel aerodynamisch op zijn fiets. Evenepoels trapfrequentie ligt ook hoger dan de andere renners. .Evenepoel corrigeertPlots rijdt Evenepoel niet meer de goede lijnen, maar hij kan net op tijd bijsturen. Voor de rest oogt onze landgenoot heel aerodynamisch op zijn fiets. Evenepoels trapfrequentie ligt ook hoger dan de andere renners. 08:0108 uur 01. Ook Richie Porte en Alberto Bettiol vlammen al over het circuit. Porte krijgt hier een parcours op zijn maat. Bettiol bewees in de wegrit dat hij de goede conditie te pakken heeft, hij eindigde daar 14e. .Ook Richie Porte en Alberto Bettiol vlammen al over het circuit. Porte krijgt hier een parcours op zijn maat. Bettiol bewees in de wegrit dat hij de goede conditie te pakken heeft, hij eindigde daar 14e. 08:0008 uur . Remco Evenepoel is begonnen aan zijn tijdrit!Remco Evenepoel is begonnen aan zijn tijdrit! 07:5907 uur 59. Evenepoel gaat met verve door die eerste bochten, waar andere renners heel voorzichtig te werk gingen. Michel Wuyts.Evenepoel gaat met verve door die eerste bochten, waar andere renners heel voorzichtig te werk gingenMichel Wuyts 07:5907 uur 59. Daar gaat Evenepoel! Remco Evenepoel is begonnen aan zijn olympische tijdrit! Zet hij een knalprestatie neer? “Hij heeft de uitdaging om als beste uit die 2e golf te komen”, zegt Michel Wuyts. .Daar gaat Evenepoel!Remco Evenepoel is begonnen aan zijn olympische tijdrit! Zet hij een knalprestatie neer? “Hij heeft de uitdaging om als beste uit die 2e golf te komen”, zegt Michel Wuyts. 07:5607 uur 56. Start van de 2e golf. Eindelijk zien we weer nieuwe gezichten in de tijdrit. Tao Geoghegan Hart duikt van het startpodium, over 3 minuten is Remco Evenepoel aan de beurt. .Start van de 2e golfEindelijk zien we weer nieuwe gezichten in de tijdrit. Tao Geoghegan Hart duikt van het startpodium, over 3 minuten is Remco Evenepoel aan de beurt. 07:5307 uur 53. Houle wil zijn broer eren. Hugo Houle is voorlopig het snelst onderweg. De Canadees rijdt met een speciale missie rond: zijn overleden broer eren. In 2012 werd Pierrik Houle aangereden tijdens een looptochtje. Hij overleefde de klap niet. Hugo heeft altijd een foto van zijn broer op zak. .Houle wil zijn broer erenHugo Houle is voorlopig het snelst onderweg. De Canadees rijdt met een speciale missie rond: zijn overleden broer eren. In 2012 werd Pierrik Houle aangereden tijdens een looptochtje. Hij overleefde de klap niet. Hugo heeft altijd een foto van zijn broer op zak. 07:5007 uur 50. Dennis is wat paniekerig aan het warmrijden. José De Cauwer over de opwarming van Rohan Dennis.Dennis is wat paniekerig aan het warmrijdenJosé De Cauwer over de opwarming van Rohan Dennis 07:5007 uur 50. Tussenstand na 1 van de 2 rondes. 1. Houle 2. De Bod op 17″ 3. Arndt op 35″ 4. Kangert op 45″ 5. N. Oliveira op 45″ 6. Craddock op 1'31″ 7. Kukrle op 1'32″ 8. G. Bennett op 1'33″ 9. Ghebreigzabhier op 1'46″ 10. Roche op 1'46″ .Tussenstand na 1 van de 2 rondes1. Houle2. De Bod op 17″3. Arndt op 35″4. Kangert op 45″5. N. Oliveira op 45″6. Craddock op 1’31″7. Kukrle op 1’32″8. G. Bennett op 1’33″9. Ghebreigzabhier op 1’46″10. Roche op 1’46” 07:4707 uur 47. Houle voorlopig snelste uit 1e golf. Alle renners uit de 1e startgolf hebben al 1 ronde achter de kiezen. Houle topt daar het klassement voor De Bod (op 17″) en Arndt (op 35″). .Houle voorlopig snelste uit 1e golfAlle renners uit de 1e startgolf hebben al 1 ronde achter de kiezen. Houle topt daar het klassement voor De Bod (op 17″) en Arndt (op 35″). 07:4507 uur 45. George Bennett rijdt voorlopig als 6e rond, hij is hier aan een opgelegd nummer bezig. Michel Wuyts.George Bennett rijdt voorlopig als 6e rond, hij is hier aan een opgelegd nummer bezigMichel Wuyts 07:435 jaar geleden veroverde Cancellara goud in de tijdrit, voor Dumoulin en Froome. 07 uur 43.5 jaar geleden veroverde Cancellara goud in de tijdrit, voor Dumoulin en Froome 07:4007 uur 40. De renners uit de 2e golf begeven zich zoetjesaan naar het startpodium. De Brit Tao Geoghegan Hart (de Giro-winnaar van 2020) blaast die golf op gang om 7.56 uur. Remco Evenepoel staat als 3e klaar. .De renners uit de 2e golf begeven zich zoetjesaan naar het startpodium. De Brit Tao Geoghegan Hart (de Giro-winnaar van 2020) blaast die golf op gang om 7.56 uur. Remco Evenepoel staat als 3e klaar. 07:3746,6 km/u. Na 1 ronde prijkt een gemiddelde van 46,6 km/u op de teller van leider Hugo Houle. Als er weinig verval op zit, zal hij een eindtijd neerzetten van 57 minuten. . 07 uur 37. 46,6 km/uNa 1 ronde prijkt een gemiddelde van 46,6 km/u op de teller van leider Hugo Houle. Als er weinig verval op zit, zal hij een eindtijd neerzetten van 57 minuten. 07:3307 uur 33. Oliveira valt wat tegen. De Portugees staat al 35 seconden in het krijt op Houle na 9,7 kilometer. Deelt Oliveira beter in dan de Canadees of heeft hij geen superdag? .Oliveira valt wat tegenDe Portugees staat al 35 seconden in het krijt op Houle na 9,7 kilometer. Deelt Oliveira beter in dan de Canadees of heeft hij geen superdag? 07:3107 uur 31. Ik heb enorm toegeleefd naar deze tijdrit. José De Cauwer.Ik heb enorm toegeleefd naar deze tijdritJosé De Cauweralles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement