Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Colsaerts eindigt 18e op de Cazoo Open in Newport

Colsaerts eindigt 18e op de Cazoo Open in Newport

00:0100 uur 01. Colsaerts eindigt op 18e plaats in Newport. Dankzij een ronde van 71 slagen is Nicolas Colsaerts uiteindelijk 18e geworden op de Cazoo Open. Op de Celtic Manir-baan in Newport sloeg onze landgenoot een mix van zes birdies, vier bogeys en een dubbele bogey, om het toernooi met een rondje par te beëindigen.  Met een totaalscore van 278 slagen, zes onder par, telde de Belg tien slagen meer dan de Spanjaard Nacho Elvira en de Zuid-Afrikaan Justin Harding. Uiteindelijk was het Elvira die na een play-off de overwinning binnenhaalde. De Spaanse golfer had genoeg aan een par op de eerste extra hole. Harding kwam niet verder dan een bogey. .Colsaerts eindigt op 18e plaats in NewportDankzij een ronde van 71 slagen is Nicolas Colsaerts uiteindelijk 18e geworden op de Cazoo Open.Op de Celtic Manir-baan in Newport sloeg onze landgenoot een mix van zes birdies, vier bogeys en een dubbele bogey, om het toernooi met een rondje par te beëindigen. Met een totaalscore van 278 slagen, zes onder par, telde de Belg tien slagen meer dan de Spanjaard Nacho Elvira en de Zuid-Afrikaan Justin Harding.Uiteindelijk was het Elvira die na een play-off de overwinning binnenhaalde. De Spaanse golfer had genoeg aan een par op de eerste extra hole. Harding kwam niet verder dan een bogey. 00:0000 uur .26-07-2021 26-07-2021. 20:4420 uur 44. 20:3920 uur 39.25-07-2021 25-07-2021. 18:3718 uur 37. Colsaerts spoelt mindere 2e dag door. Nicolas Colsaerts heeft zijn niveau van de eerste ronde teruggevonden op de Cazoo Open. Met 6 birdies en 1 bogey mocht hij een rondje van 67 slagen op zijn scorekaart tekenen.  Na een mindere 2e dag is Colsaerts nu weer opgeklommen naar een gedeelde 10e plaats. Kan hij op de slotdag nog wat meer plaatsen goedmaken? .Colsaerts spoelt mindere 2e dag doorNicolas Colsaerts heeft zijn niveau van de eerste ronde teruggevonden op de Cazoo Open. Met 6 birdies en 1 bogey mocht hij een rondje van 67 slagen op zijn scorekaart tekenen. Na een mindere 2e dag is Colsaerts nu weer opgeklommen naar een gedeelde 10e plaats. Kan hij op de slotdag nog wat meer plaatsen goedmaken? 18:3318 uur 33. Ongenaakbare leider. De Spanjaard Nacho Elvira is stevig op dreef in Newport. Hij begon wel met een bogey aan de 3e dag, maar maakte dat ruimschoots goed met 6 birdies. Met een rondje van 66 slagen heeft hij nu 6 slagen voorsprong op de eerste achtervolger. Alleen een stevige inzinking op de slotdag kan hem nog de zege kosten. .Ongenaakbare leiderDe Spanjaard Nacho Elvira is stevig op dreef in Newport. Hij begon wel met een bogey aan de 3e dag, maar maakte dat ruimschoots goed met 6 birdies. Met een rondje van 66 slagen heeft hij nu 6 slagen voorsprong op de eerste achtervolger. Alleen een stevige inzinking op de slotdag kan hem nog de zege kosten. 18:3118 uur 31. 00:1200 uur 12.24-07-2021 24-07-2021. 22:1222 uur 12. Colsaerts zakt naar plek 16. Op de 2e dag van de Cazoo Open is Nicolas Colsaerts van de 5e naar een gedeelde 16e plek getuimeld.   De Belg had vandaag 73 slagen nodig met 2 birdies, maar vervolgens ook 2 bogeys en een dubbele bogey. Goed voor een totaal van 2 onder par na 36 holes. Met een score van 140 slagen telt Colsaerts voorlopig 9 slagen meer dan de Spanjaard Nacho Elvira, die aan de leiding staat.  De Zweed Norman en de Japanner Kawamura, die de beste ronde (63 slagen) van de dag neerzette, staan op plek 2 en 3. .Colsaerts zakt naar plek 16Op de 2e dag van de Cazoo Open is Nicolas Colsaerts van de 5e naar een gedeelde 16e plek getuimeld. De Belg had vandaag 73 slagen nodig met 2 birdies, maar vervolgens ook 2 bogeys en een dubbele bogey. Goed voor een totaal van 2 onder par na 36 holes.Met een score van 140 slagen telt Colsaerts voorlopig 9 slagen meer dan de Spanjaard Nacho Elvira, die aan de leiding staat. De Zweed Norman en de Japanner Kawamura, die de beste ronde (63 slagen) van de dag neerzette, staan op plek 2 en 3. 22:0322 uur 03. 10:0010 uur . 09:3209 uur 32. 09:3009 uur 30. 09:1609 uur 16. Nicolas Colsaerts begint goed. Nicolas Colsaerts heeft een goeie eerste dag achter de rug. Hij kwam voor zijn eerste 18 holes rond met 5 birdies en 1 bogey, goed voor 4 onder par. 4 anderen hadden ook 67 slagen nodig, met wie hij dus gedeeld vijfde staat. Helemaal bovenaan staat een duo: de Spanjaard Nacho Elvira en de Zweed Vincent Norman bleven liefst 7 slagen onder par. De Engelsman James Morrison en de Fin Mikko Korhonen hadden -5. Colsaerts weet waarvoor hij speelt: hij heeft dringend een goed resultaat nodig om zijn tourkaart te verlengen. “Ik ben tevreden met mijn ronde”, zegt de 38-jarige Belg. “Het is al een tijdje geleden dat ik zo'n solide ronde gespeeld heb, al had ik natuurlijk nog enkele putts meer kunnen maken.” .Nicolas Colsaerts begint goedNicolas Colsaerts heeft een goeie eerste dag achter de rug. Hij kwam voor zijn eerste 18 holes rond met 5 birdies en 1 bogey, goed voor 4 onder par. 4 anderen hadden ook 67 slagen nodig, met wie hij dus gedeeld vijfde staat.Helemaal bovenaan staat een duo: de Spanjaard Nacho Elvira en de Zweed Vincent Norman bleven liefst 7 slagen onder par. De Engelsman James Morrison en de Fin Mikko Korhonen hadden -5.Colsaerts weet waarvoor hij speelt: hij heeft dringend een goed resultaat nodig om zijn tourkaart te verlengen. “Ik ben tevreden met mijn ronde”, zegt de 38-jarige Belg. “Het is al een tijdje geleden dat ik zo’n solide ronde gespeeld heb, al had ik natuurlijk nog enkele putts meer kunnen maken.”

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement