Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Wint AA Gent voor het eerst sinds 2012 zijn openingswedstrijd?

Wint AA Gent voor het eerst sinds 2012 zijn openingswedstrijd?

zo 25 juli 2021 10:18 STVV KAA Gent 21u00Jupiler Pro LeagueSpeeldag 125-07-2021 21:00 AA Gent won sinds 2012 geen enkele openingsmatch van de competitie. Tegen STVV wil het graag een einde maken aan die slechte reeks. Fase per fase 10:17vooraf, 10 uur 17. Misschien roteer ik wel, het worden drukke weken als we ons plaatsen voor de groepsfase van de Conference League. Eén ding staat vast. Heel wat jongens zullen over een maand in de basis gestaan hebben. Hein Vanhaezebrouck.Misschien roteer ik wel, het worden drukke weken als we ons plaatsen voor de groepsfase van de Conference League. Eén ding staat vast. Heel wat jongens zullen over een maand in de basis gestaan hebben.Hein Vanhaezebrouck 10:12vooraf, 10 uur 12. “Gelukkig is er maar één kunstgrasveld”. Na de 4-0 tegen Valerenga wil AA Gent ook in de competitie goed beginnen tegen STVV. Geen leuke trip om aan het seizoen te beginnen, beseft ook Hein Vanhaezebrouck. ¿Het is niet de meest aangename verplaatsing. Iedere ploeg heeft het daar moeilijk.¿ “In de winter is zo'n kunstgrasveld fijn, want dan ondervind je geen last aan de grasmat, maar bij goed weer heb je er weinig aan. Gelukkig is er maar één zo¿n veld in onze competitie.” .”Gelukkig is er maar één kunstgrasveld”Na de 4-0 tegen Valerenga wil AA Gent ook in de competitie goed beginnen tegen STVV. Geen leuke trip om aan het seizoen te beginnen, beseft ook Hein Vanhaezebrouck. ¿Het is niet de meest aangename verplaatsing. Iedere ploeg heeft het daar moeilijk.¿”In de winter is zo’n kunstgrasveld fijn, want dan ondervind je geen last aan de grasmat, maar bij goed weer heb je er weinig aan. Gelukkig is er maar één zo¿n veld in onze competitie.” 10:11Deze spelers moeten het voor STVV doen:. vooraf, 10 uur 11.Deze spelers moeten het voor STVV doen: 10:11De Gentse wedstrijdselectie:. vooraf, 10 uur 11.De Gentse wedstrijdselectie: 10:10vooraf, 10 uur 10. Wint AA Gent voor het eerst sinds 2012 zijn openingswedstrijd? Ook vorig seizoen openden STVV en AA Gent hun competitie met een onderling duel. Op Stayen werd het toen 2-1 voor de Limburgers. De twee clubs ondergingen sindsdien een gedaanteverwisseling. STVV wordt nu getraind door Bernd Hollerbach na het vertrek van Peter Maes richting Beerschot.  Bij AA Gent is er vooral tussen de lijnen veel veranderd na het erg matige vorige seizoen. Trekt het de Europese lijn door in Limburg? .Wint AA Gent voor het eerst sinds 2012 zijn openingswedstrijd?Ook vorig seizoen openden STVV en AA Gent hun competitie met een onderling duel. Op Stayen werd het toen 2-1 voor de Limburgers.De twee clubs ondergingen sindsdien een gedaanteverwisseling. STVV wordt nu getraind door Bernd Hollerbach na het vertrek van Peter Maes richting Beerschot. Bij AA Gent is er vooral tussen de lijnen veel veranderd na het erg matige vorige seizoen. Trekt het de Europese lijn door in Limburg?10:10 – VoorafVooraf, 10 uur 10  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement