Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

LIVESTREAM: Belgische turnsters, met Derwael, in actie in kwalificaties

LIVESTREAM: Belgische turnsters, met Derwael, in actie in kwalificaties

zo 25 juli 2021 13:20 Op de 2e dag van de Olympische Spelen komen Nina Derwael en de andere Belgische turnsters voor het eerst maar hopelijk niet voor het laatst in actie. Volg de kwalificaties in het turnen bij de vrouwen hier op de voet. Kijk hier live naar de turnkwalificaties   vloer sprong brug balk totaal Nina Derwael 13.566 13.900       Lisa Vaelen 12.766 13.000       Maellyse Brassart 12.766 13.766       Jutta Verkest 12.933 13.400       , Kwalificaties turnen vrouwen 14:0214 uur 02. 13:5913 uur 59. De brug. Dit is het moment van de waarheid voor Nina Derwael. De brug met ongelijke leggers is haar toestel. Ze moet hier ook presteren met het oog op haar individuele finale natuurlijk. .De brugDit is het moment van de waarheid voor Nina Derwael. De brug met ongelijke leggers is haar toestel. Ze moet hier ook presteren met het oog op haar individuele finale natuurlijk. 13:5813 uur 58. “Ze zitten 1.2 punten lager op dit moment dan gepland”, vertelt Van Esser. “Dat is veel. We mogen nu geen steken meer laten vallen.” .”Ze zitten 1.2 punten lager op dit moment dan gepland”, vertelt Van Esser. “Dat is veel. We mogen nu geen steken meer laten vallen.” 13:5713 uur 57. Drama aan sprong. Bij de laatste sprong loopt het helemaal mis voor de Belgische ploeg. Lisa Vaelen voert haar vooropgestelde sprong niet uit.  Wat ze uiteindelijk doet heeft maar 4.2 als moeilijkheid. Dit komt hard aan bij de Belgen en is echt een streep door de rekening. Game over voor de teamfinale? .Drama aan sprongBij de laatste sprong loopt het helemaal mis voor de Belgische ploeg. Lisa Vaelen voert haar vooropgestelde sprong niet uit. Wat ze uiteindelijk doet heeft maar 4.2 als moeilijkheid. Dit komt hard aan bij de Belgen en is echt een streep door de rekening. Game over voor de teamfinale? 13:5513 uur 55. Dit is een ramp voor heel de ploeg. Dirk Van Esser.Dit is een ramp voor heel de ploeg.Dirk Van Esser 13:5513 uur 55. Met 13.766 valt de schade wel mee voor Brassart. .Met 13.766 valt de schade wel mee voor Brassart. 13:5513 uur 55. We panikeren niet. Inge Van Meensel.We panikeren nietInge Van Meensel 13:5413 uur 54. Ontgoocheling bij Brassart. De sprong van Brassart gaat bij de landing toch wat mis. Ze heeft iets te weinig rotatie, maar ze herstelt wel redelijk. Ze zet een voet buiten de lijn. .Ontgoocheling bij BrassartDe sprong van Brassart gaat bij de landing toch wat mis. Ze heeft iets te weinig rotatie, maar ze herstelt wel redelijk. Ze zet een voet buiten de lijn. 13:5213 uur 52. De moeilijkheid van Derwael ligt 0.4 hoger. De meisjes kunnen lachen na de sprong van Nina. Haar punten: 13.900. .De moeilijkheid van Derwael ligt 0.4 hoger. De meisjes kunnen lachen na de sprong van Nina. Haar punten: 13.900. 13:5013 uur 50. Jutta Verkest gaat als eerste op de sprong. De 15-jarige turnster kiest voor een relatief eenvoudige sprong, maar dat heeft het team ingecalculeerd. De uitvoering was wel prima en ze krijgt 13.400. .Jutta Verkest gaat als eerste op de sprong. De 15-jarige turnster kiest voor een relatief eenvoudige sprong, maar dat heeft het team ingecalculeerd. De uitvoering was wel prima en ze krijgt 13.400. 13:4413 uur 44. Er is hard aan de sprong gewerkt. We zijn daar ook echt beter in geworden. Hier kunnen we het verschil maken tegenover vorige jaren. Inge Van Meensel.Er is hard aan de sprong gewerkt. We zijn daar ook echt beter in geworden. Hier kunnen we het verschil maken tegenover vorige jaren.Inge Van Meensel 13:4213 uur 42. Op naar de sprong. Het volgende toestel is de sprong. Dat is niet het sterkste toestel van onze landgenotes natuurlijk. .Op naar de sprongHet volgende toestel is de sprong. Dat is niet het sterkste toestel van onze landgenotes natuurlijk. 13:4113 uur 41. De grondoefening van Lisa Vaelen.De grondoefening van Lisa Vaelen 13:4013 uur 40. De grondoefening van Nina Derwael.De grondoefening van Nina Derwael 13:3913 uur 39. 13:3513 uur 35. Ik denk dat ze opgelucht zijn dat die eerste oefening goed achter de rug is. Het team hangt zo goed aan elkaar. Inge Van Meensel.Ik denk dat ze opgelucht zijn dat die eerste oefening goed achter de rug is. Het team hangt zo goed aan elkaar.Inge Van Meensel 13:3513 uur 35. De grondoefening van Jutta Verkest.De grondoefening van Jutta Verkest 13:3413 uur 34. 13:3213 uur 32. 13.566. Een goeie score voor Nina Derwael aan de grond. We hebben al drie goeie oefeningen gezien van de Belgen. .13.566Een goeie score voor Nina Derwael aan de grond. We hebben al drie goeie oefeningen gezien van de Belgen. 13:3113 uur 31. Die uitvoering van Derwael is zo goed altijd. Ze is op weinig foutjes te betrappen. . Dirk Van Esser.Die uitvoering van Derwael is zo goed altijd. Ze is op weinig foutjes te betrappen. Dirk Van Esseralles weergevenalles weergeven Olympische Spelen Turnen turnen op OS Nina Derwael Jutta Verkest Maellyse Brassart Lisa Vaelen taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement