Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Dag 2 op de Spelen: kijk nu naar de kwalificaties van het turnen met Derwael

Dag 2 op de Spelen: kijk nu naar de kwalificaties van het turnen met Derwael

zo 25 juli 2021 13:19 De olympische trein stoomt onvermoeibaar door. Ook op dag 2 komen er enkele (Belgische) kleppers voor het eerst in actie. Volg alle gebeurtenissen in Tokio hier op de voet. Klik hier om de livestreams te bekijken , Dag 2 14:0414 uur 04.Olympische Spelen Ruben Van Gucht over Nederlands wielerdebacle: “Grote fout van de omkadering” 13:5813 uur 58. Ledecky. Op de 400 meter vrije slag hebben we Katie Ledecky voor het eerst aan het werk gezien. Met 4'00″45 zwom ze veruit de snelste tijd van alle vrouwen in de reeksen. Haar beoogde rivale Ariarne Titmus bleef daar met 4'01″66 een eindje boven, maar dat was uiteraard wel ruim voldoende om de halve finales te halen. Die zullen een eerste échte graadmeter worden. .LedeckyOp de 400 meter vrije slag hebben we Katie Ledecky voor het eerst aan het werk gezien. Met 4’00″45 zwom ze veruit de snelste tijd van alle vrouwen in de reeksen. Haar beoogde rivale Ariarne Titmus bleef daar met 4’01″66 een eindje boven, maar dat was uiteraard wel ruim voldoende om de halve finales te halen. Die zullen een eerste échte graadmeter worden. 13:5713 uur 57. Livestream 1: topbasketbal . Op livestream 1 kunnen we zo dadelijk voor het eerst op dit toernooi genieten van Team USA, met onder meer Kevin Durant. Met Frankrijk als tegenstander krijgt het wel meteen een vette kluif. .Livestream 1: topbasketbal Op livestream 1 kunnen we zo dadelijk voor het eerst op dit toernooi genieten van Team USA, met onder meer Kevin Durant. Met Frankrijk als tegenstander krijgt het wel meteen een vette kluif. 13:2513 uur 25. LIVESTREAM: Belgische turnsters zijn eraan begonnen. De kop is eraf voor de Belgische turnsters. Maellyse Brassart laat een 12.766 noteren op de vloer, het eerste toestel waar de 4 Belgische meisjes (met ook nog Derwael, Verkest en Vaelen) in actie komen. Volg het allemaal op livestream 4 of op de pagina hieronder. .LIVESTREAM: Belgische turnsters zijn eraan begonnenDe kop is eraf voor de Belgische turnsters. Maellyse Brassart laat een 12.766 noteren op de vloer, het eerste toestel waar de 4 Belgische meisjes (met ook nog Derwael, Verkest en Vaelen) in actie komen. Volg het allemaal op livestream 4 of op de pagina hieronder. 13:2513 uur 25.Olympische Spelen LIVESTREAM: Belgische turnsters, met Derwael, in actie in kwalificaties 13:1813 uur 18.Olympische Spelen Tsitsipas heft ellenlange vloek op: eerste Griekse man in 97 jaar die een tennismatch op de Spelen wint 13:0313 uur 03.Olympische Spelen Fanny Lecluyse (5e) overleeft de kwalificaties op de 100 meter schoolslag niet 12:5312 uur 53. Olympisch record in het zwembad. De Zuid-Afrikaanse Tatjana Schoenmaker heeft haar visitekaartje afgegeven op de 100 meter schoolslag, door met 1'04″82 een olympisch record te zwemmen. Titelverdedigster Lilly King bleef daar in de laatste reeks een stuk boven. Dat belooft dus nog een mooi duel te worden. Fanny Lecluyse eindigt uiteindelijk 26e. Om de top 16 te halen had ze een seconde sneller moeten zwemmen. .Olympisch record in het zwembadDe Zuid-Afrikaanse Tatjana Schoenmaker heeft haar visitekaartje afgegeven op de 100 meter schoolslag, door met 1’04″82 een olympisch record te zwemmen. Titelverdedigster Lilly King bleef daar in de laatste reeks een stuk boven. Dat belooft dus nog een mooi duel te worden.Fanny Lecluyse eindigt uiteindelijk 26e. Om de top 16 te halen had ze een seconde sneller moeten zwemmen. 12:5212 uur 52. Fanny Lecluyse wordt 5e in haar reeks van de 100m schoolslag en is uitgeschakeld.Fanny Lecluyse wordt 5e in haar reeks van de 100m schoolslag en is uitgeschakeld 12:5112 uur 51. Domien Michiels haalt het ook niet. Ook Domien Michiels overleeft de kwalificaties van de dressuur. Met 70.202 punten evenaart hij bijna de score van Laurence Roos eerder. De Belgen hebben wel nog een waterkansje om zich te plaatsen voor de top 8 bij de landen. .Domien Michiels haalt het ook nietOok Domien Michiels overleeft de kwalificaties van de dressuur. Met 70.202 punten evenaart hij bijna de score van Laurence Roos eerder. De Belgen hebben wel nog een waterkansje om zich te plaatsen voor de top 8 bij de landen. 12:4412 uur 44. Geen halve finale voor Lecluyse. “Véél te geforceerd.” Dat is het oordeel van cocommentator Sidney Appelboom na de 100 meter schoolslag van Fanny Lecluyse. Met 1'07″93 zal ze zich niet plaatsen voor de halve finales. In principe mikt Lecluyse meer op de 200 meter schoolslag, maar dit is geen geweldig voorteken. .Geen halve finale voor Lecluyse”Véél te geforceerd.” Dat is het oordeel van cocommentator Sidney Appelboom na de 100 meter schoolslag van Fanny Lecluyse. Met 1’07″93 zal ze zich niet plaatsen voor de halve finales. In principe mikt Lecluyse meer op de 200 meter schoolslag, maar dit is geen geweldig voorteken. 12:3712 uur 37. Bekijk de kür van Domien Michiels in de dressuur.Bekijk de kür van Domien Michiels in de dressuur 12:3612 uur 36.Olympische Spelen Wie is olympische verrassing Kiesenhofer? Bolleboos en koningin van de Ventoux 12:3512 uur 35. Voetbal: Brazilië-Ivoorkust stelt teleur. Brazilië en Ivoorkust zijn normaal gezien 2 landen die vrank en vrij willen voetballen, maar daar was in hun onderling groepsduel bij de mannen niet veel van te zien. De match eindigde op 0-0. .Voetbal: Brazilië-Ivoorkust stelt teleurBrazilië en Ivoorkust zijn normaal gezien 2 landen die vrank en vrij willen voetballen, maar daar was in hun onderling groepsduel bij de mannen niet veel van te zien. De match eindigde op 0-0. 12:3212 uur 32. Broer en zus winnen judogoud op enkele minuten van elkaar. Schitterend verhaal in het judo vandaag, want broer en zus Abe hebben allebei goud veroverd. Uta Abe rekende in de finale van de klasse tot 52 kilogram af met de Française Bouchard, daarna deed broer Hifumi hetzelfde  in de klasse tot 66 kilogram met de Georgiër Margvelesjvili. .Broer en zus winnen judogoud op enkele minuten van elkaarSchitterend verhaal in het judo vandaag, want broer en zus Abe hebben allebei goud veroverd. Uta Abe rekende in de finale van de klasse tot 52 kilogram af met de Française Bouchard, daarna deed broer Hifumi hetzelfde  in de klasse tot 66 kilogram met de Georgiër Margvelesjvili. 12:1712 uur 17.Olympische Spelen Roos rijdt sterke kür maar mag als 4e niet naar finale, ook Michiels out 12:1012 uur 10. Livestream 4: zwemmen, met om 12.40 uur Lecluyse. In het zwemtoernooi is dag 2 van de kwalificaties begonnen, vreemd genoeg nadat vanochtend al de (halve) finales zijn gezwommen. Staan op het programma: – 100m rugslag (v) – 200m vrije slag (m) – 100m schoolslag (v) – met Fanny Lecluyse – 100m rugslag (m) – 400m vrije slag (v) – 4x100m vrije slag (m)  .Livestream 4: zwemmen, met om 12.40 uur LecluyseIn het zwemtoernooi is dag 2 van de kwalificaties begonnen, vreemd genoeg nadat vanochtend al de (halve) finales zijn gezwommen. Staan op het programma:- 100m rugslag (v)- 200m vrije slag (m)- 100m schoolslag (v) – met Fanny Lecluyse- 100m rugslag (m)- 400m vrije slag (v)- 4x100m vrije slag (m)  11:5711 uur 57. Livestream 2: dressuur. We gaan voor het eerst op deze Olympische Spelen naar de paardensport, meer bepaald de dressuur. Laurence Roos kwam eerder vandaag al in actie, straks zien we nog Domien Michiels. .Livestream 2: dressuurWe gaan voor het eerst op deze Olympische Spelen naar de paardensport, meer bepaald de dressuur. Laurence Roos kwam eerder vandaag al in actie, straks zien we nog Domien Michiels. 11:3711 uur 37.Olympische Spelen Emotionele Kopecky mist net een medaille: “Verdiende mijn plaats op het podium” 11:3011 uur 30. Van Vleuten: “Ik voelde me heel stom, maar zonder oortjes rijden is heel amateuristisch”.Van Vleuten: “Ik voelde me heel stom, maar zonder oortjes rijden is heel amateuristisch”alles weergevenalles weergeven Olympische Spelen taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement