Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Club Brugge kan tegen Eupen opnieuw op aanvoerder Ruud Vormer rekenen

Club Brugge kan tegen Eupen opnieuw op aanvoerder Ruud Vormer rekenen

za 24 juli 2021 17:28 Club Brugge KAS Eupen 16u00Jupiler Pro LeagueSpeeldag 125-07-2021 16:00 Landskampioen Club Brugge begint aan de verdediging van zijn titel met een thuiswedstrijd in het (deels gevulde) Jan Breydelstadion. Tegen Eupen zit aanvoerder Ruud Vormer opnieuw in de wedstrijdselectie. Fase per fase 17:25vooraf, 17 uur 25. Vormer opnieuw in de selectie. Na een hoogrisicocontact miste Ruud Vormer noodgedwongen de Supercup tegen Racing Genk. Club Brugge won de wedstrijd met 3-2 van de bekerwinnaar, het had daar niet eens zijn aanvoerder voor nodig. Na zijn quarantaineperiode van 10 dagen is Vormer opnieuw beschikbaar. De Nederlandse middenvelder zit dan ook meteen in de wedstrijdselectie van Philippe Clement voor het duel tegen Eupen. Hans Vanaken (vakantie) en Simon Mignolet (nog niet fit) zijn er nog niet bij voor de competitieopener van blauw-zwart. .Vormer opnieuw in de selectieNa een hoogrisicocontact miste Ruud Vormer noodgedwongen de Supercup tegen Racing Genk. Club Brugge won de wedstrijd met 3-2 van de bekerwinnaar, het had daar niet eens zijn aanvoerder voor nodig.Na zijn quarantaineperiode van 10 dagen is Vormer opnieuw beschikbaar. De Nederlandse middenvelder zit dan ook meteen in de wedstrijdselectie van Philippe Clement voor het duel tegen Eupen.Hans Vanaken (vakantie) en Simon Mignolet (nog niet fit) zijn er nog niet bij voor de competitieopener van blauw-zwart. 17:24vooraf, 17 uur 24. 17:20vooraf, 17 uur 20.Jupiler Pro League Philippe Clement over versterking bij Club Brugge: “Er is nog niks getekend” 17:19vooraf, 17 uur 19. Club wil nu wel winnen in eigen huis. Club Brugge begint aan het nieuwe voetbalseizoen met een thuiswedstrijd tegen Eupen.  Vorig seizoen liep het in de eerste wedstrijden in een leeg Jan Breydelstadion voor geen meter voor blauw-zwart. Zo verloor het zijn eerste twee thuiswedstrijden telkens met 0-1 van Charleroi en Beerschot. Nu zal er wel (een beetje) volk aanwezig zijn in het stadion om de tweevoudige landskampioen naar de zege te schreeuwen. Geeft dat Club ook een boost op het veld? .Club wil nu wel winnen in eigen huisClub Brugge begint aan het nieuwe voetbalseizoen met een thuiswedstrijd tegen Eupen. Vorig seizoen liep het in de eerste wedstrijden in een leeg Jan Breydelstadion voor geen meter voor blauw-zwart. Zo verloor het zijn eerste twee thuiswedstrijden telkens met 0-1 van Charleroi en Beerschot.Nu zal er wel (een beetje) volk aanwezig zijn in het stadion om de tweevoudige landskampioen naar de zege te schreeuwen. Geeft dat Club ook een boost op het veld?17:19 – VoorafVooraf, 17 uur 19  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement