Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Brian Priske voor debuut: “Er valt niets meer te vertellen over Didier Lamkel Zé”

Brian Priske voor debuut: “Er valt niets meer te vertellen over Didier Lamkel Zé”

Fase per fase 10:54vooraf, 10 uur 54. 10:53vooraf, 10 uur 53. Didier Lamkel Zé is passé. Brian Priske rekent uiteraard niet meer op de wispelturige Didier Lamkel Zé. De Kameroense flankaanvaller wil weg op de Bosuil en liet dat ook duidelijk weten. De coach wil er geen woorden meer aan vuilmaken. “Er valt gewoon niet veel over te vertellen. Ik denk dat de situatie heel duidelijk is.” .Didier Lamkel Zé is passéBrian Priske rekent uiteraard niet meer op de wispelturige Didier Lamkel Zé. De Kameroense flankaanvaller wil weg op de Bosuil en liet dat ook duidelijk weten.De coach wil er geen woorden meer aan vuilmaken. “Er valt gewoon niet veel over te vertellen. Ik denk dat de situatie heel duidelijk is.” 10:52vooraf, 10 uur 52. We hebben vijf weken goed en hard gewerkt. Vooraan kunnen we nog iets gebruiken. Maar de club is daar mee bezig, dus ik maak me niet ongerust. Ik focus op wie er al is en over het algemeen ben ik daar dus tevreden over. Brian Priske (trainer Antwerp).We hebben vijf weken goed en hard gewerkt. Vooraan kunnen we nog iets gebruiken. Maar de club is daar mee bezig, dus ik maak me niet ongerust. Ik focus op wie er al is en over het algemeen ben ik daar dus tevreden over.Brian Priske (trainer Antwerp) 10:50vooraf, 10 uur 50. Vorig seizoen 3-0. KV Mechelen kan tegen Antwerp opnieuw rekenen op de enthousiaste thuisaanhang. Vorig seizoen won het van van Antwerp met 3-0 in een leeg stadion. Lukt het ook met fans? .Vorig seizoen 3-0KV Mechelen kan tegen Antwerp opnieuw rekenen op de enthousiaste thuisaanhang. Vorig seizoen won het van van Antwerp met 3-0 in een leeg stadion. Lukt het ook met fans? 10:49vooraf, 10 uur 49. Geen Balikwisha. Antwerp kan in Mechelen niet rekenen op Michel-Ange Balikwisha. De 20-jarige flankaanvaller staat twee à drie weken met een spierblessure. Balikwisha ruilde deze zomer Standard voor Antwerp, dat flink de portefeuille opentrok voor het jonge talent. Meteen een aderlating dus voor Brian Priske.  .Geen BalikwishaAntwerp kan in Mechelen niet rekenen op Michel-Ange Balikwisha. De 20-jarige flankaanvaller staat twee à drie weken met een spierblessure.Balikwisha ruilde deze zomer Standard voor Antwerp, dat flink de portefeuille opentrok voor het jonge talent. Meteen een aderlating dus voor Brian Priske.  10:46De Mechelse wedstrijdselectie:. vooraf, 10 uur 46.De Mechelse wedstrijdselectie: 10:44vooraf, 10 uur 44. Aantrekkelijke affiche. Antwerp is heel ambitieus. Het begint Achter de Kazerne meteen met een moeilijke wedstrijd tegen KV Mechelen, één van de verrassingen vorig seizoen. De oudste club van het land wil dit seizoen een gooi doen naar de titel. Op de transfermarkt pakte het uit met onder meer de komst van Engels en Balikwisha, die wel even out is. Volg de aantrekkelijke affiche vanaf 13.30 u. .Aantrekkelijke afficheAntwerp is heel ambitieus. Het begint Achter de Kazerne meteen met een moeilijke wedstrijd tegen KV Mechelen, één van de verrassingen vorig seizoen.De oudste club van het land wil dit seizoen een gooi doen naar de titel. Op de transfermarkt pakte het uit met onder meer de komst van Engels en Balikwisha, die wel even out is.Volg de aantrekkelijke affiche vanaf 13.30 u.10:44 – VoorafVooraf, 10 uur 44

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement