Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Zulte Waregem-coach Dury opent bij OHL: “Dit seizoen moeten we wél goed starten”

Zulte Waregem-coach Dury opent bij OHL: “Dit seizoen moeten we wél goed starten”

za 24 juli 2021 11:13 OH Leuven Zulte Waregem 16u15Jupiler Pro LeagueSpeeldag 124-07-2021 16:15 In de tweede partij van de nieuwe competitie ontvangt OHL Zulte Waregem. De twee clubs staken vorig jaar allebei een hand uit naar de Europe play-offs, maar eindigden uiteindelijk 10e en 11e met 1 punt meer voor Zulte Waregem. Hoe openen ze vandaag hun seizoen? Volg het live vanaf 16.15u. Fase per fase 11:09vooraf, 11 uur 09. Dury: “Dit seizoen meteen goed starten”. ZW-coach Francky Dury begint aan zijn laatste jaar bij Zulte Waregem. De ancien, die al om en bij de 20 jaar bij de club vertoeft, wil het seizoen beter aanvatten dan vorig jaar, maar met uitduels naar Leuven en Sint-Truiden en thuismatchen tegen Standard, Club Brugge en Charleroi is de start pittig: “Dat zal erg belangrijk zijn om een beter gevoel te hebben. Vorig jaar stonden we met 7 op 30 na 10 speeldagen.” “We hebben dan wel een fantastische remonte gemaakt, maar dit seizoen moeten we meteen goed starten.” Dury mist straks Ibrahima Seck met een knieblessure. .Dury: “Dit seizoen meteen goed starten”ZW-coach Francky Dury begint aan zijn laatste jaar bij Zulte Waregem. De ancien, die al om en bij de 20 jaar bij de club vertoeft, wil het seizoen beter aanvatten dan vorig jaar, maar met uitduels naar Leuven en Sint-Truiden en thuismatchen tegen Standard, Club Brugge en Charleroi is de start pittig: “Dat zal erg belangrijk zijn om een beter gevoel te hebben. Vorig jaar stonden we met 7 op 30 na 10 speeldagen.””We hebben dan wel een fantastische remonte gemaakt, maar dit seizoen moeten we meteen goed starten.”Dury mist straks Ibrahima Seck met een knieblessure. 11:08vooraf, 11 uur 08. 11:07vooraf, 11 uur 07. 11:05vooraf, 11 uur 05. 11:04vooraf, 11 uur 04. OHL is nog zoekende, Mercier succesvol tegen ZW. Marc Brys gaf het eerder deze week al aan, dat zijn team er nog niet helemaal staat. “De groep is er klaar voor, maar nog onvolledig om zich optimaal te wapenen voor de strijd. Er moeten nog automatismen in de groep sluipen.” Opmerkelijk: Zulte Waregem ligt aanvoerder Xavier Mercier. Vorig seizoen was de Fransman goed voor 2 goals en 2 assists tegen Dury en co. “En in mijn eerste derby met Kortrijk scoorde ik het enige doelpunt tegen Zulte Waregem.”  .OHL is nog zoekende, Mercier succesvol tegen ZWMarc Brys gaf het eerder deze week al aan, dat zijn team er nog niet helemaal staat. “De groep is er klaar voor, maar nog onvolledig om zich optimaal te wapenen voor de strijd. Er moeten nog automatismen in de groep sluipen.”Opmerkelijk: Zulte Waregem ligt aanvoerder Xavier Mercier. Vorig seizoen was de Fransman goed voor 2 goals en 2 assists tegen Dury en co. “En in mijn eerste derby met Kortrijk scoorde ik het enige doelpunt tegen Zulte Waregem.”  11:02vooraf, 11 uur 02. We zien eindelijk onze supporters terug. Dat zal sowieso voor een adrenalinestoot zorgen. OHL-aanvoerder Xavier Mercier.We zien eindelijk onze supporters terug. Dat zal sowieso voor een adrenalinestoot zorgen.OHL-aanvoerder Xavier Mercier 10:59vooraf,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement