Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Peter Maes wil Europe Play-offs met Beerschot: “Underdogrol is niet nodig”

Peter Maes wil Europe Play-offs met Beerschot: “Underdogrol is niet nodig”

za 24 juli 2021 11:24 Beerschot Cercle Brugge 18u30Jupiler Pro LeagueSpeeldag 124-07-2021 18:30 Het ambitieuze Beerschot begint aan zijn voetbalseizoen met een thuisduel tegen Cercle Brugge. Het is het eerste officiële duel voor de Antwerpse club met Peter Maes als coach. Fase per fase 11:26De wedstrijdselectie van Cercle Brugge:. vooraf, 11 uur 26.De wedstrijdselectie van Cercle Brugge: 11:23vooraf, 11 uur 23. Zeker met het oog op onze volgende wedstrijden (Beerschot speelt snel tegen AA Gent, Standard en Club Brugge) is goed beginnen heel belangrijk.”. Peter Maes.Zeker met het oog op onze volgende wedstrijden (Beerschot speelt snel tegen AA Gent, Standard en Club Brugge) is goed beginnen heel belangrijk.”Peter Maes 11:22vooraf, 11 uur 22. “Europe Play-offs zijn het doel van Beerschot”. Beerschot speelde vorig seizoen een uitstekend seizoen als promovendus. Het deed tot het einde van de reguliere competitie mee voor een plaats in de Europe Play-offs en met Raphael Holzhauser ontdekten we een smaakmaker. Lukt het ook onder Peter Maes om één van de verrassingen van de competitie te zijn? “Het doel van de spelers is opnieuw de Europe Play-offs, dat zeiden ze unaniem in de kleedkamer. Ik kan me daarin vinden”, zegt Maes op de website van zijn club. “Die ambitie moeten we als club durven uitspreken. Het is onnodig ons in de rol van underdog te wentelen. We gaan van onze eigen kracht uit.” Over zijn kern is Maes voorlopig heel tevreden. “De kern werd opgefrist met een handjevol talentrijke jongeren die nog groeimarge hebben. En er moeten nog, zoals eerder al gezegd, nog een tweetal routiniers bijkomen. Op die manier moeten we ons doel kunnen bereiken.” .”Europe Play-offs zijn het doel van Beerschot”Beerschot speelde vorig seizoen een uitstekend seizoen als promovendus. Het deed tot het einde van de reguliere competitie mee voor een plaats in de Europe Play-offs en met Raphael Holzhauser ontdekten we een smaakmaker.Lukt het ook onder Peter Maes om één van de verrassingen van de competitie te zijn? “Het doel van de spelers is opnieuw de Europe Play-offs, dat zeiden ze unaniem in de kleedkamer. Ik kan me daarin vinden”, zegt Maes op de website van zijn club.”Die ambitie moeten we als club durven uitspreken. Het is onnodig ons in de rol van underdog te wentelen. We gaan van onze eigen kracht uit.”Over zijn kern is Maes voorlopig heel tevreden. “De kern werd opgefrist met een handjevol talentrijke jongeren die nog groeimarge hebben. En er moeten nog, zoals eerder al gezegd, nog een tweetal routiniers bijkomen. Op die manier moeten we ons doel kunnen bereiken.” 11:15vooraf, 11 uur 15. 11:15vooraf, 11 uur 15. Speeldag 1. Beerschot en Cercle Brugge beginnen aan hun seizoen met een onderling duel op het Kiel. Voor Beerschot is het de eerste officiële wedstrijd met Peter Maes als coach. Hij werd in het tussenseizoen weggeplukt bij STVV. .Speeldag 1Beerschot en Cercle Brugge beginnen aan hun seizoen met een onderling duel op het Kiel. Voor Beerschot is het de eerste officiële wedstrijd met Peter Maes als coach. Hij werd in het tussenseizoen weggeplukt bij STVV.11:15 – VoorafVooraf,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement