Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Hattrickheld Hendrickx dirigeert sterke Red Lions voorbij Nederland

Hattrickheld Hendrickx dirigeert sterke Red Lions voorbij Nederland

za 24 juli 2021 06:17 Olympische SpelenNederland België einde1324-07-2021 04:45 De Red Lions zijn uitstekend begonnen aan hun jacht op olympisch goud. De Belgische hockeymannen namen in hun openingsmatch op de Spelen revanche tegen Nederland voor de verloren halve finale op het EK. Een dominant België smeerde Oranje een 3-1-nederlaag aan. De Belgische hockeymannen moesten meteen vol aan de bak in Tokio. In hun eerste wedstrijd keken ze in de ogen van hun grootste titelconcurrent, Nederland. Na het verlies op het EK, was het tijd voor revanche. Met die ingesteldheid kwamen de Lions ook het veld op. Ze bleven niet bij de pakken zitten en zetten meteen hun tanden in de wedstrijd. Nederland viel zo al snel ten prooi aan het dominante spel van de Belgen en moest noodgedwongen de kaart van de counter trekken. Toch was het wachten tot het derde kwart vooraleer de Nederlanders verdronken in de aanvalsgolven van de Belgen. Na een even onverwacht als mooi doelpunt van Nederland ontbond Alexander Hendrickx zijn duivels. In 5 minuten tijd zette hij de scheve situatie met een hattrick recht.   Hendrickx zette zijn statuut als scherpschutter zo nog eens in de verf. Met drie snoeiharde schoten op 2 strafcorners en een strafbal maakte hij de aarzelende Nederlanders ook meteen monddood. Bekijk de 3 doelpunten van Hendrickx: Met 11 ging het niet voor Oranje, met 12 dan maar? Tweet: , Nederland – België 06:1606 uur 16. Einde: 3-1! De Lions zetten een belangrijke stap om dit toernooi naar hun hand te zetten. “We hebben weer gezien wat we eigenlijk al wisten. We zijn beter dan de Nederlanders”, aldus Eddy Demarez. .Einde: 3-1!De Lions zetten een belangrijke stap om dit toernooi naar hun hand te zetten. “We hebben weer gezien wat we eigenlijk al wisten. We zijn beter dan de Nederlanders”, aldus Eddy Demarez. 06:1506 uur 15. Het is binnen. Dit is een belangrijke stap in de strijd om de groep. Eddy Demarez.Het is binnen. Dit is een belangrijke stap in de strijd om de groep.Eddy Demarez 06:1106 uur 11. Dockier aan het kanon. De Lions nemen hun voet nu even van het gaspedaal, maar de doelkansen blijven niet uit. Dockier wordt vergeten en staat moederziel alleen op de cirkel. Hij krijgt misschien te veel tijd en schiet daarom wat onbesuisd naast het doel. .Dockier aan het kanonDe Lions nemen hun voet nu even van het gaspedaal, maar de doelkansen blijven niet uit. Dockier wordt vergeten en staat moederziel alleen op de cirkel. Hij krijgt misschien te veel tijd en schiet daarom wat onbesuisd naast het doel. 06:0806 uur 08. Geen inspiratie bij Nederland vandaag. Het gaat nu zelfs wat té gemakkelijk voor ons. Eddy Demarez.Geen inspiratie bij Nederland vandaag. Het gaat nu zelfs wat té gemakkelijk voor onsEddy Demarez 06:0306 uur 03. Nederland probeert het met een mannetje meer.Nederland probeert het met een mannetje meer 06:0206 uur 02. Zonder 12e man in Tokio? Oranje gaat niet akkoord. De Nederlanders leken het met 11 niet te halen tegen de Belgen. Een extra mannetje dan maar? Nederland krijgt een gele kaart omdat ze met 12 op het veld staan. .Zonder 12e man in Tokio? Oranje gaat niet akkoordDe Nederlanders leken het met 11 niet te halen tegen de Belgen. Een extra mannetje dan maar? Nederland krijgt een gele kaart omdat ze met 12 op het veld staan. 06:0006 uur . Nog 15 minuten . België schiet meteen uit de startblokken. Kunnen ze de goede lijn van het derde kwart meteen doortrekken? .Nog 15 minuten België schiet meteen uit de startblokken. Kunnen ze de goede lijn van het derde kwart meteen doortrekken? 05:5805 uur 58. Rust: 3-1! Derde keer, goede keer. Het derde kwart was om duimen en vingers van af te likken. Vooral Hendrickx was dé protagonist van de derde akte. Met een hattrick in 5 minuten tijd bezegelde hij een spectaculair kwartier. .Rust: 3-1!Derde keer, goede keer. Het derde kwart was om duimen en vingers van af te likken. Vooral Hendrickx was dé protagonist van de derde akte. Met een hattrick in 5 minuten tijd bezegelde hij een spectaculair kwartier. 05:5605 uur 56. 05:5405 uur 54. Dolle 5 minuten, Hendrickx scoort zijn derde: 3-1.Dolle 5 minuten, Hendrickx scoort zijn derde: 3-1 05:5305 uur 53. De 5 minuten van Hendrickx: 3-1. “Hallo kroket. Of hallo rakket”, zegt commentator Eddy Demarez. Daar is Hendrickx opnieuw! Vol vertrouwen staat hij klaar om opnieuw een strafcorner voor zijn rekening te nemen. Hij jaagt de bal razendsnel via de deklat in het doel.  .De 5 minuten van Hendrickx: 3-1″Hallo kroket. Of hallo rakket”, zegt commentator Eddy Demarez. Daar is Hendrickx opnieuw! Vol vertrouwen staat hij klaar om opnieuw een strafcorner voor zijn rekening te nemen. Hij jaagt de bal razendsnel via de deklat in het doel.  05:5105 uur 51. De strafbal van Hendrickx zet de Belgen op voorsprong.De strafbal van Hendrickx zet de Belgen op voorsprong 05:5005 uur 50. Strafbal: 2-1 (opnieuw Hendrickx). De Belgen krijgen een strafbal. Hendrickx schaart zich achter de bal en aarzelt niet. Hij brengt de Lions eigenhandig en in een mum van tijd op voorsprong. .Strafbal: 2-1 (opnieuw Hendrickx)De Belgen krijgen een strafbal. Hendrickx schaart zich achter de bal en aarzelt niet. Hij brengt de Lions eigenhandig en in een mum van tijd op voorsprong. 05:4505 uur 45. Hendrickx scoort de verdiende gelijkmaker.Hendrickx scoort de verdiende gelijkmaker 05:4405 uur 44. Strafcorner België: 1-1! Na een discutabele fase krijgen de Lions hun eerste corner. Hendrickx weet wel raad met die fase en jaagt de bal snoeihard tegen de achterkant van het doel. Een verdiende gelijkmaker voor de Lions. En nu verder op dat elan … .Strafcorner België: 1-1!Na een discutabele fase krijgen de Lions hun eerste corner. Hendrickx weet wel raad met die fase en jaagt de bal snoeihard tegen de achterkant van het doel. Een verdiende gelijkmaker voor de Lions. En nu verder op dat elan … 05:4205 uur 42. België houdt het hoofd boven water. De Belgen laten hun hoofden niet hangen. Integendeel, de Lions nemen de wapens op en kiezen resoluut voor de aanval. Kunnen ze de Nederlanders verdrinken in een van hun aanvalsgolven? .België houdt het hoofd boven waterDe Belgen laten hun hoofden niet hangen. Integendeel, de Lions nemen de wapens op en kiezen resoluut voor de aanval. Kunnen ze de Nederlanders verdrinken in een van hun aanvalsgolven? 05:3805 uur 38. Hertzberger zet Nederland op een 1-0 voorsprong.Hertzberger zet Nederland op een 1-0 voorsprong 05:3705 uur 37. Doelpunt Nederland: 0-1. Nicolas De Kerpel werd net naar de bank verwezen en het is prijs. Na een knappe solo-actie van Hertzberger wordt Vanasch kansloos gelobd. Nederland verzilvert zo de goede start van het 3e kwart. .Doelpunt Nederland: 0-1Nicolas De Kerpel werd net naar de bank verwezen en het is prijs. Na een knappe solo-actie van Hertzberger wordt Vanasch kansloos gelobd. Nederland verzilvert zo de goede start van het 3e kwart. 05:3705 uur 37. Nederland staat nu toch met aanvallendere intenties op het veld. Pascal Kina.Nederland staat nu toch met aanvallendere intenties op het veldPascal Kina 05:3005 uur 30. 3e kwart is aangebroken. Het fluitje weergalmt in de hockey-arena. Beide ploegen mogen opnieuw op zoek gaan naar een doelpunt. Deze wedstrijd heeft een doelpunt nodig om volledig los te barsten … .3e kwart is aangebrokenHet fluitje weergalmt in de hockey-arena. Beide ploegen mogen opnieuw op zoek gaan naar een doelpunt. Deze wedstrijd heeft een doelpunt nodig om volledig los te barsten …alles weergevenalles weergeven Olympische Spelen hockey hockey op OS Red Lions taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement