Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Colsaerts tuimelt naar 16e plek op Cazoo Open in Newport

Colsaerts tuimelt naar 16e plek op Cazoo Open in Newport

00:1200 uur 12.24-07-2021 24-07-2021. 22:1222 uur 12. Colsaerts zakt naar plek 16. Op de 2e dag van de Cazoo Open is Nicolas Colsaerts van de 5e naar een gedeelde 16e plek getuimeld.  De Belg had vandaag 73 slagen nodig met 2 birdies, maar vervolgens ook 2 bogeys en een dubbele bogey. Goed voor een totaal van 2 onder par na 36 holes. Met een score van 140 slagen telt Colsaerts voorlopig 9 slagen meer dan de Spanjaard Nacho Elvira, die aan de leiding staat.  De Zweed Norman en de Japanner Kawamura, die de beste ronde (63 slagen) van de dag neerzette, staan op plek 2 en 3. .Colsaerts zakt naar plek 16Op de 2e dag van de Cazoo Open is Nicolas Colsaerts van de 5e naar een gedeelde 16e plek getuimeld. De Belg had vandaag 73 slagen nodig met 2 birdies, maar vervolgens ook 2 bogeys en een dubbele bogey. Goed voor een totaal van 2 onder par na 36 holes.Met een score van 140 slagen telt Colsaerts voorlopig 9 slagen meer dan de Spanjaard Nacho Elvira, die aan de leiding staat. De Zweed Norman en de Japanner Kawamura, die de beste ronde (63 slagen) van de dag neerzette, staan op plek 2 en 3. 22:0322 uur 03. 10:0010 uur . 09:3209 uur 32. 09:3009 uur 30. 09:1609 uur 16. Nicolas Colsaerts begint goed. Nicolas Colsaerts heeft een goeie eerste dag achter de rug. Hij kwam voor zijn eerste 18 holes rond met 5 birdies en 1 bogey, goed voor 4 onder par. 4 anderen hadden ook 67 slagen nodig, met wie hij dus gedeeld vijfde staat. Helemaal bovenaan staat een duo: de Spanjaard Nacho Elvira en de Zweed Vincent Norman bleven liefst 7 slagen onder par. De Engelsman James Morrison en de Fin Mikko Korhonen hadden -5. Colsaerts weet waarvoor hij speelt: hij heeft dringend een goed resultaat nodig om zijn tourkaart te verlengen. “Ik ben tevreden met mijn ronde”, zegt de 38-jarige Belg. “Het is al een tijdje geleden dat ik zo'n solide ronde gespeeld heb, al had ik natuurlijk nog enkele putts meer kunnen maken.” .Nicolas Colsaerts begint goedNicolas Colsaerts heeft een goeie eerste dag achter de rug. Hij kwam voor zijn eerste 18 holes rond met 5 birdies en 1 bogey, goed voor 4 onder par. 4 anderen hadden ook 67 slagen nodig, met wie hij dus gedeeld vijfde staat.Helemaal bovenaan staat een duo: de Spanjaard Nacho Elvira en de Zweed Vincent Norman bleven liefst 7 slagen onder par. De Engelsman James Morrison en de Fin Mikko Korhonen hadden -5.Colsaerts weet waarvoor hij speelt: hij heeft dringend een goed resultaat nodig om zijn tourkaart te verlengen. “Ik ben tevreden met mijn ronde”, zegt de 38-jarige Belg. “Het is al een tijdje geleden dat ik zo’n solide ronde gespeeld heb, al had ik natuurlijk nog enkele putts meer kunnen maken.”

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement