Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Olympische Spelen: Kijk zaterdag vanaf 4 uur naar de wegrit in Tokio

Olympische Spelen: Kijk zaterdag vanaf 4 uur naar de wegrit in Tokio

Fase per fase 18:5518 uur 55.Olympische Spelen De concurrentie nog snel doorgelicht: tegen wie moeten Van Aert en Evenepoel opboksen? 16:5416 uur 54. Geen Geschke. Simon Geschke zal morgen niet van start gaan, na een positieve coronatest. Of zijn ploegmaats bij Duitsland (Schachmann, Buchmann en Arndt) wel mogen starten, hangt af van het resultaat van hun nieuwe test. .Geen GeschkeSimon Geschke zal morgen niet van start gaan, na een positieve coronatest. Of zijn ploegmaats bij Duitsland (Schachmann, Buchmann en Arndt) wel mogen starten, hangt af van het resultaat van hun nieuwe test. 16:03De Spaanse crisis is nu al afgewend: alle hertesten waren negatief, iedereen mag van start gaan. 16 uur 03.De Spaanse crisis is nu al afgewend: alle hertesten waren negatief, iedereen mag van start gaan. 15:3815 uur 38. Deelname Valverde en co in gevaar? Corona is in het kamp van de Spanjaarden geslopen, want een masseur heeft positief getest waardoor de deelname van Valverde, de broers Izagirre, Fraile en Jesus Herrada plots op de helling staat. Alle renners en stafleden worden nog in allerijl opnieuw getest. .Deelname Valverde en co in gevaar?Corona is in het kamp van de Spanjaarden geslopen, want een masseur heeft positief getest waardoor de deelname van Valverde, de broers Izagirre, Fraile en Jesus Herrada plots op de helling staat. Alle renners en stafleden worden nog in allerijl opnieuw getest. 14:56Remco Evenepoel draaide nog een laatste keer de beentjes los voor de wegrit van morgen. 14 uur 56.Remco Evenepoel draaide nog een laatste keer de beentjes los voor de wegrit van morgen. 14:4714 uur 47.Olympische Spelen Wiggins: “Het wordt lastig voor Pogacar want iedereen zal naar hem kijken” 14:4614 uur 46.Olympische Spelen “De olympische wegrit is als een juniorenkoers: het is ieder voor zich” 14:4614 uur 46.Olympische Spelen Verken de Mikuni Pass, de sleutelbeklimming in de olympische wegrit in Tokio23-07-2021 23-07-2021. 13:5513 uur 55.Olympische Spelen Bekijk hier de deelnemerslijst van de olympische wegrit: met Pog én Rog, zonder Alaphilippe 13:5513 uur 55.Olympische Spelen Van Aert verkent olympisch parcours: “Als ik over Mikuni Pass raak, kan er heel veel” 13:5513 uur 55.Olympische Spelen Evenepoel: “De verwachtingen hoog in België? Dat is Wout zijn schuld”

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement