Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

24-jarige Collin Morikawa wint British Open bij eerste deelname

24-jarige Collin Morikawa wint British Open bij eerste deelname

20:3020 uur 30. 20:2820 uur 28. Collin Morikawa wint in Sandwich. Louis Oosthuizen begon na drie sterke dagen in pole position aan de slotdag in Sandwich. Met vier boven par zakte de Zuid-Afrikaan door het ijs in de vierde ronde. Wel op de afspraak was de 24-jarige Amerikaan Collin Morikawa. Met een ronde van 66 slagen bleef hij iedereen voor, goed voor zijn allereerste The Open-zege met een totaalscore van -15. Hij is de eerste golfer die erin slaagt om twee majors te winnen bij zijn eerste deelname. Vorig jaar won hij bij zijn debuut ook het PGA Championship in de VS. Jordan Spieth werd tweede, Jon Rahm en Louis Oosthuizen gedeeld derde. .Collin Morikawa wint in SandwichLouis Oosthuizen begon na drie sterke dagen in pole position aan de slotdag in Sandwich. Met vier boven par zakte de Zuid-Afrikaan door het ijs in de vierde ronde.Wel op de afspraak was de 24-jarige Amerikaan Collin Morikawa. Met een ronde van 66 slagen bleef hij iedereen voor, goed voor zijn allereerste The Open-zege met een totaalscore van -15.Hij is de eerste golfer die erin slaagt om twee majors te winnen bij zijn eerste deelname. Vorig jaar won hij bij zijn debuut ook het PGA Championship in de VS.Jordan Spieth werd tweede, Jon Rahm en Louis Oosthuizen gedeeld derde. 20:2520 uur 25.18-07-2021 18-07-2021. 22:2822 uur 28. Geen finaleronden voor Detry. Thomas Detry is er vrijdag niet in geslaagd de cut te halen op het Open Championship golf.  De 28-jarige Brusselaar, die dag 1 afsloot op een gedeelde 91e plaats, lukte op de eerste parcourshelft een birdie waarmee hij uitzicht kreeg op de eindfase.  Detry ging op zijn laatste vier holes nog twee keer in de fout waardoor zijn kansen op de eindronde verdwenen waren. De Zuid-Afrikaan Louis Oosthuizen, die zich in 2010 de beste toonde, heeft ondertussen met een tweede ronde van 65 slagen zijn leidersplaats verstevigd.  De 38-jarige uit Mossel Bay telt met zijn score van 129 slagen, 2 slagen voorsprong op de Amerikaan Collin Morikawa, die vorig jaar het PGA Championship op zijn palmares schreef. Op plaats drie volgt de Amerikaan Jordan Spieth. .Geen finaleronden voor DetryThomas Detry is er vrijdag niet in geslaagd de cut te halen op het Open Championship golf. De 28-jarige Brusselaar, die dag 1 afsloot op een gedeelde 91e plaats, lukte op de eerste parcourshelft een birdie waarmee hij uitzicht kreeg op de eindfase. Detry ging op zijn laatste vier holes nog twee keer in de fout waardoor zijn kansen op de eindronde verdwenen waren.De Zuid-Afrikaan Louis Oosthuizen, die zich in 2010 de beste toonde, heeft ondertussen met een tweede ronde van 65 slagen zijn leidersplaats verstevigd. De 38-jarige uit Mossel Bay telt met zijn score van 129 slagen, 2 slagen voorsprong op de Amerikaan Collin Morikawa, die vorig jaar het PGA Championship op zijn palmares schreef. Op plaats drie volgt de Amerikaan Jordan Spieth. 22:2522 uur 25.16-07-2021 16-07-2021. 23:0023 uur . Detry vol aan de bak om cut te halen. Thomas Detry is op de British Open matig gestart. In de eerste ronde haalde onze landgenoot een score van 2 boven par. Detry moet morgen een pak beter doen om weg te geraken van plek 91 en de cut te halen. De Zuid-Afrikaan Louis Oosthuizen gaat aan de leiding in Kent. Hij was dit jaar al 2e op US Open en PGA Championship. In de eerste ronde behaalde hij een score van 6 onder par.  De Amerikanen Haman en Spieth vervolledigen de voorlopige top drie. Opvallend: Phil Mickelson staat laatste met +10. .Detry vol aan de bak om cut te halenThomas Detry is op de British Open matig gestart. In de eerste ronde haalde onze landgenoot een score van 2 boven par. Detry moet morgen een pak beter doen om weg te geraken van plek 91 en de cut te halen.De Zuid-Afrikaan Louis Oosthuizen gaat aan de leiding in Kent. Hij was dit jaar al 2e op US Open en PGA Championship. In de eerste ronde behaalde hij een score van 6 onder par. De Amerikanen Haman en Spieth vervolledigen de voorlopige top drie. Opvallend: Phil Mickelson staat laatste met +10. 22:5922 uur 59.Golf Thomas Detry grijpt nipt naast zijn eerste zege op de European Tour

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement